Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

As pries pusantru metu nerukiau 3 menesius, nei gramas nepriaugo. Kai noris kazka veikt, kramtyt, eikit gert vandens, vandens, vandens biggrin.gif
Dabar dar vienas bandymas atsikratyt to brudo, nerukau 4 dienas biggrin.gif . Turiu ta populiariaja knyga "lenvas budas mesti rukyti", pasibraukiau pastraipas, kurios mane veikia ir kasdien paskaitau, gerai pagalvojus, ka skaitau thumbup.gif
Kai nerukiau 3 menesius, kiek energijos buvo atsirade bigsmile.gif .
Siaip prarukius kokiu 12 metu, manau uzteks, o ir vyras 8 metus i mane kreivai ziuri del rukymo (pats neruko), o svarbiausia mazoji 4 metuku yra wub.gif

Prisiminiau viena skaityta dalyka, kad rukymas tai iprotis, kuris praeis. Pavyzdziui nuvaziuojat gyvent i sali, kur masinoj vairas kitoj pusej, ten gyvenant priprantat ir tai pasidaro normalu, nebereik ieskot, graibyt posukiu ir kitu dalyku ne toj pusej. Taip ir su cigaretem cool.gif
Atsakyti
As neberukau jau beveik metus, is pradziu tikrai sunku buvo, perskaiciau ta knyga net du kartus, nes pirmas kartas nelabai padejo. Is pradziu, tai labai pavydziai ziurejau i rukancius, jau buvau beveik paluzusi, bet kazkaip atsilaikiau. MB neruko.
O jei kas del svorio, tai nezinau, gal koks vienas kg ir prilipo is pradziu, bet dabar esu pasiekusi savo "idealu" svori, tai nepergyvenu.
Atsakyti
O ka jus darot per gimtadienius, susiburimus, balius, sventes ? Man cia didziausia pagunda butu, nors tu ka verysad.gif ............
Atsakyti
Sveikos nerūkalės 4u.gif Jungiuosi prie jūsų, surūkiau paskutinę cigaretę šeštadienio naktį, paskaičius Allen Carr knygą. Ją skaičiau jau antrą kartą, nes prieš kelis metus buvau metusi irgi jos pagalba, ir būčiau nerūkiusi jei ne durnas principas (draugas nemetė tai išprincipo ir aš vėl užsirūkiau). Šį kartą tai darau dėl savęs ir sau. Kartais dar sulaukiu minties kad va imčiau ir parukyčiau dabar, arba visokių tokių panašių, bet priimu jas kaip realybę, gi žudau savo ''pabaisą'' jį gi priešinasi cypia ir rėkia biggrin.gif O šiaip bet kokias tokias mintis man padeda nuvyti pasakymas sau " Metei rukyti nes nebenori, o jei nori imk ir rukyk, gi niekas nelaiko, niekas nedraudžia, tik nenustebk kad parūkius atsidursi vėl toj pačioj vietoj kur norėsi vėl mest rukyt, tai ar verta?"

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
praėjo pusė metų ir plius 2 kg. Manau svoris normalizuosis po kokių metų kitų. Bet ar įsivaizduojat, kaip tie dūmai veikė organizmą, kad svoris taip greit neaugdavo ir kad taip nesinorėjo valgyt, kad vaikščiojom smirdančios kaip peleninės ir papilkėjusiais veidais.... Dabar taip gera įkvėpti pilnus plaučius gryno ( 4u.gif ) oro....
Atsakyti
Perskaiciau knyga 2 kartus, padedavo tik pradzioj, menesi nerukiau veliau vel pradedavau. Tada man pazystama medike is ligonines "Tabex" parnese. Siaip ziauriai skeptiskai i visus tokiu ziurejau, tad galvoju idomumo delei pameginsiu, nieko neprarandu. Vartojau tabex`a ir rukydavau, t.y. visiskai saves nestabdydavau, kada uzsinoriu tada ir rukau. Po savaites pats pastebejau kad net nevarzant saves del rukymo, pakelio uztenka 2 dienom (pries tai 1.5 i diena) o po 10 dienu i para besurukydavau 2-3 cigaretes, ne to kad nesinori, bet net negalvoji netgi apie tai. po 2 sav is vis neberukiau jau, tik ta tabex geriau po 2 tab per diena. Dabar neberukau jau puse metu, tai kas man is pradziu pasirode visiskai neimanoma (mest rukyt) su tuo tabex buvo visiskai lengva, net nereikejo saves stabdyt del rukymo. O ta knyga, cia kaip kam, man nepadejo, dabar as is tos knygos minciu prisirinkes protingai apie rukyma galiu sneket tai tiek wink.gif
Atsakyti
Manu knyga padeda tiem, kurie dar pries ja paimdami i rankas nori mest ir tiki, kad pades. Man padejo, bet iki galo perskaiciau tik tada, kai jau tikrai zinojau, kad perskaitysiu ir mesiu. Ir meciau!
Atsakyti
Mane tik nervina ta knyga, tuo, kad ten raso "Sis budas tai VIENINTELIS budas, mesti rukyt", ko gero todel ir nemeciau, nes nekenciu tokiu dalyku, kaip saves aukstinimas ir pan. Daug raso apie smegenu plovima, kai tuo tarpu pati veikia tokiu pat principu. Na bet zinoma svarbiausia kad padetu, to slamsto atsikratyti. Mesti rukyti tinka visi budai, svarbu ,kad pavyktu mesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozito: 08 spalio 2011 - 15:56
Tik užėjus į temą paskaičiavau, kad už poros savaičių galėsiu švęsti 3 metų be dūmo sukaktį biggrin.gif . Ar būna, kad norėčiau užsirūkyt? Žinoma! Bet ar džiaugiuosi, kad nerūkau? BE ABEJONĖS!!! Pirma vien dėl to, kad nesmirdžiu vaikams, antra sau ir dar galybė kitų priežasčių, kurios tik ir skatina likti nerūkančiąją. Nors niekada nespjaunu, kad nepradėsiu vėl schmoll.gif .

Knygos perskaičiau gal tik kokius 8 puslapius, valios irgi neturiu, bet va jau 3 meteliai ne kūrica biggrin.gif . Svoris irgi šoktelėjo, bet geriau jau būsiu stora ir nerūkanti, nei kūda peleninė.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 28, 06:04)
Prisiminiau viena skaityta dalyka, kad rukymas tai iprotis, kuris praeis. Pavyzdziui nuvaziuojat gyvent i sali, kur masinoj vairas kitoj pusej, ten gyvenant priprantat ir tai pasidaro normalu, nebereik ieskot, graibyt posukiu ir kitu dalyku ne toj pusej. Taip ir su cigaretem cool.gif
100% drinks_cheers.gif . Man jau sunkiai sekasi vairuoti automobilius Europoj lotuliukas.gif .

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 01, 22:27)
O ka jus darot per gimtadienius, susiburimus, balius, sventes ? Man cia didziausia pagunda butu, nors tu ka  verysad.gif ............
Hm, gal kaip žmogus nusiteitki. Man asmeniškai jokios pagyndos per pokylius, o ypač kai lauke šalta, vėjas, o visi eina į balkoną doh.gif .

QUOTE(Getter @ 2011 10 03, 11:30)
...
Off topic. Neseniai pagalvojau apie tave, bet tikrai nesitikėjau čia pamtyt 4u.gif .
Atsakyti
Turiu knygą prie šono (Lengvas būdas), skaitysiu 4u.gif Prieš du metus perskaičiau ir mečiau, bet vėl pradėjau po kokių trijų mėnesių per balių po alkoholio nemažo kiekio...

Rūkyti noriu mesti dėl sveikatos ir todėl, kad man su darbu labai kertasi. Jaučiuosi tokia dviveidė - postringauju apie žalą, o pati slapta rūkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Čiučiundra_ @ 2011 10 12, 20:05)
po alkoholio nemažo kiekio...
Reikia dar rūkant persiauklėti save, kad išgėrus nerūkyt mirksiukas.gif . Vieną kartą save taip pakankinau, o ryte pagirios lengvesnės gerokai buvo, nuo tada neberūkydavau išgėrus schmoll.gif Sėkmės skaitant wink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 13 spalio 2011 - 00:38
Yippy! I'm a happy non-smoker!

Pabaigiau knygą, užgesinau paskutinę ypatingo bjaurumo cigaretę ir daugiau nebeimsiu nė vienos tos šlykštynės į burną biggrin.gif
Atsakyti