Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 08 02, 10:08)
zinai, man kartais atrodo, kad pas mane priklausomybe ne tiek nuo tabako (rukiau one'a), kiek nuo paties proceso  doh.gif

Pas mane buvo tas pats ,ir labai noreciau nusipirkt elektrine cigarete ,kad galeciau namie prie kompo ja kramtyt biggrin.gif
Man mb sake isikisk piestuka kai labai nori ,nu zinok padejo lotuliukas.gif tik norisi ka palaikyt rankoi ,as iskart piestukas i dantis ir pamirsti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 08 02, 09:12)
Pas mane buvo tas pats ,ir labai noreciau nusipirkt elektrine cigarete ,kad galeciau namie prie kompo ja kramtyt  biggrin.gif
Man mb sake isikisk piestuka kai labai nori ,nu zinok padejo  lotuliukas.gif  tik norisi ka palaikyt rankoi ,as iskart piestukas i dantis ir pamirsti  thumbup.gif

apie elektronine ir man mintis buvo g.gif bet su ja taip priklausomybes nuo judesio ranka-burna ir neatsikratysi unsure.gif
beje, pazistu tave is kitos temutes, malonu matyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 08 02, 14:10)
vis tiek keliai suvede  ax.gif
pas mane pirmas + siandien. buvau parduotuvej ir nenusipirkau pakelio  bigsmile.gif

As tai tiesiog viena diena kai baiges cigai ,neberukiau ir viskas ,pradejau tabletes ir piestuka grauzt tongue.gif ir dabar jau nieko nereikia ,aisku nepatinka kai salia tuko ,bet tiesig negalvoju apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 08 02, 13:12)
As tai tiesiog viena diena kai baiges cigai ,neberukiau ir viskas ,pradejau tabletes ir piestuka grauzt  tongue.gif  ir dabar jau nieko nereikia ,aisku nepatinka kai salia tuko ,bet tiesig negalvoju apie tai  4u.gif

kiek laiko jau neberukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 08 02, 14:15)
kiek laiko jau neberukai?  rolleyes.gif

1men 15 dienu paziurejau i parasa
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 08 02, 13:16)
1men 15 dienu paziurejau i parasa

oho, greitai tau bigsmile.gif
Atsakyti
nius ka. siandien dar viena diena. zymiai sunkiau nei vakar.. mintys tik ir sukasi apie viena doh.gif
Atsakyti
siandien mazas jubiliejus - savaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 08 08, 13:58)
siandien mazas jubiliejus - savaite  thumbup.gif

Nu o kaip su norais ??
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 08 08, 13:14)
Nu o kaip su norais ??
Sveikinu 4u.gif

vis dar norisi. bet atejo ta riba, kad jeigu kas nors ir pavaisintu, nebeimciau.. gaila tos savaites kanciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
rūkiau ir aš ne vienerius ir ne dvejus metus... paprasčiausiai atėjo laikas kai pradėjau galvoti apie savo sveikatą, kiekvienas pakosėjimas atrodė kad nuo rūkymo ir pan, vienu žodžiu staiga kažkas atsitiko ir "atėjau į protą" cool.gif o paskui tai jau reikia tik noro - mečiau iš pirmo karto, su MB nusprendėm kad namų atsargas pabaigiam ir metam, tai taip ir buvo ir nė pakelio daugiau smile.gif
žinau, kitoms yra susidariusi fizinė priklausomybė (turiu galvoje kai pats organizmas reikalauja, o ne psichologiškai norisi ar tiesiog įpročiai), bet mums abiem užteko tik didelio noro, ir jau dabar beveik 11 mėn kaip neberūkom 4u.gif dar kažkada davė neseniai vieną dūmą patraukt kažkokios ale mandros cigaretės, bet pasirodo jau ne tik kad noro neturiu, bet ir gerai šiurpas nupurtė vis pradėjus traukt i burną dūmą, po to karto dabar jau tikrai niekas neprikalbins nė menkiausio vieno dūmelio doh.gif
Atsakyti
as mečiau prieš 11 mėn 4u.gif kadangi mano organizmas nebuvo priklausomas, o tik mano "noriu" ir įprotis, tai man užteko vien tik didelio didelio noro, ir jau po dvieju dienu jaučiausi lyg niekada gyvenime nerūkius - nebuvo absoliučiai jokio noro ir apskritai dieną naktį negraužė sąžinės mintis "oi kaip norėčiau dabar parūkyt", tiesiog pamiršau ax.gif
žiinoma, dabar pati stebiuosi kaip čia taip viskas paprastai ir lengvai buvo, bet aš tiesiog LABAI LABAI NORĖJAU atsikratyt to nešvaraus įpročio drinks_cheers.gif
Atsakyti