Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

labas, Brangiosios smile.gif as irgi jau savaitele kaip nerukau, nors mintys sukasi net labai apie si nuoda. kol kas sekasi puikiai tvardytis, idomu, kaip bus isgerus keleta tauriu per koki draugu susiburima, tada bus sunkiausia manau atsilaikyt. mesti zadejau jau keli metai, bet mb ruko, mest nenori, ir man nesigaudavo biggrin.gif bet dbr gera spyri i sikine dave daktares diagnoze, del gimdos kaklelio pakitimu. jos zodziai, nori likt sveika ilgesni laika, mesk cigaretes. tai nu zinokit kol kas jos zodziai veikia!
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 08 16, 17:18)
labas, Brangiosios smile.gif as irgi jau savaitele kaip nerukau, nors mintys sukasi net labai apie si nuoda. kol kas sekasi puikiai tvardytis, idomu, kaip bus isgerus keleta tauriu per koki draugu susiburima, tada bus sunkiausia manau atsilaikyt. mesti zadejau jau keli metai, bet mb ruko, mest nenori, ir man nesigaudavo biggrin.gif bet dbr gera spyri i sikine dave daktares diagnoze, del gimdos kaklelio pakitimu. jos zodziai, nori likt sveika ilgesni laika, mesk cigaretes. tai nu zinokit kol kas jos zodziai veikia!

as nerukau jau 15dienu.. is pradziu buvo shakutes - vos isejusi i balkona uzsimanydavau rukyt, stotelej laukdama autobuso - irgi unsure.gif vakar pirma karta vakare pastebejau, kad visa diena praejo be minties "o siaube, kaip rukyt noriu" thumbup.gif
Atsakyti
as tai perskaicius jusu post'us uzsimaniau parukyt.xDDD

Mano stazas apie 3 metai,nuo paskutiniu metu mokykloje,buvo visko,ir nerukymo savaiciu ir po pora pakeliu per diena.

Po paskutinio issiskyrimo su draugu plesiau kaip kaminas bet vasara kazkaip po truputi delioja viska i savo vietas,bunu viena-rukyt nenoriu.Kai karsta irgi.Kai ilgai nerukai,veliau jau ir nebeskanu pasidaro.

Peilis-kai nuvaziuoji i festivali,isgeri alkoholio ir pamirsti viska pasaulyje. doh.gif
Peilis 2 - mano visas kursas praktiskai ruko,jau bijau mokslo metu.

g.gif
Atsakyti
As ryt plaukiu su baidarem, vakare vakarelis, nezinau ar istversiu nepaemusi, kai zinau, visi sakys dzin, nuo vienos niekas nepasikeis. Zinau, kad nepasikeis, nes po to vel galesiu laisvai nerukut savaite. Bet tada is principo kam isvis rukyt? Hmmm.. O mano stazas zinokit jau nemazas, 10metu su minimaliom pertraukom. Surukydavau ivairiai 3-6 i diena. Vakareliu metu vartojant alko neskaiciuoju jau net.
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 08 17, 13:41)
As ryt plaukiu su baidarem, vakare vakarelis, nezinau ar istversiu nepaemusi, kai zinau, visi sakys dzin, nuo vienos niekas nepasikeis. Zinau, kad nepasikeis, nes po to vel galesiu laisvai nerukut savaite. Bet tada is principo kam isvis rukyt? Hmmm.. O mano stazas zinokit jau nemazas, 10metu su minimaliom pertraukom. Surukydavau ivairiai 3-6 i diena. Vakareliu metu vartojant alko neskaiciuoju jau net.

pavydziu tau tos vienos.. as zinau, kad bent viena surukiusi vel grizciau prie sio iprocio doh.gif o 3-6 per diena nera bais daug, man pastruoju metu jau pakelio 2 dienom neuztekdavo unsure.gif
Atsakyti
Norit tikekit norit ne, bet perskaiciau Alano Karo - Lengvas budas mesti rukyti, ir jau nuo pirmos dienos , praejo 2 menesiu net noro nera,!
Atsakyti
QUOTE(alexvirga @ 2012 08 23, 11:11)
Norit tikekit norit ne, bet perskaiciau Alano Karo - Lengvas budas mesti rukyti, ir jau nuo pirmos dienos , praejo 2 menesiu net noro nera,!

pilnai tikiu drinks_cheers.gif nors pati mečiau iš pirmo karto ir neperskaičius nė vienos knygos, bet iš druagų girdėjau ne vieną atvejį kaip tos knygos kartais ir suveikia 4u.gif bet čia manau reikia ir skaitant nusiteikimo, jeigu labai nori mest rūkyt ir tą knygą pasėmi kaip priemonę, tada taip, bet jeigu dar prieš atverčiant pirmą puslapį galvoji "nu pabandysiu, nors vistiek nemanau kad mesiu" tai kaip ji gali suveikt g.gif
Atsakyti
Sveikutes, visas pradejusias gyvenima be dumo sveikinu 4u.gif
Kaip pasikeite svoris metus? Man kaip ir neaktualu (nerukau), bet labai idomu, ar tikrai metus rukyt, svoris pradeda augti.
Del pacio rukymo: ar negaila pinigeliu, juk taip brangiai kainuoja, kita vertus - pinigai tik popiereliai, bet kaip gi oda, dantukai, tabako kvapas is burnos, dvokas nuo rubu ir plauku, o svarbiausia - SVEIKATA. Lai tai buna motyvas vis dar traukianciom. ax.gif
Atsakyti
Mano svoris nepakito, nors kita vertus, man ir nuo bet kokio maisto jis neauga biggrin.gif
Atsakyti
aš apie 1,5 kg priaugau blush2.gif
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau, kad rūkau. kolegė pavaišino, o aš užtraukiau kelis dūmus ir tada prisiminiau, kad aš juk metusi blink.gif ir kad dabar viską sugadinau, kad vėl reiks viską nuo pradžiu pradėti... doh.gif net apsiverkiau sapne, tokia kalta jaučiausi..
užtat kaip faina buvo pabudus žinoti, kad esu "be nuodemės" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexvirga @ 2012 08 23, 11:11)

Po tos knygos kazkada nerukiau 3 men., bet ..........

Dabar nusipirkau "Tabex", gal kuri bandziusi rolleyes.gif ?
Atsakyti