Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Staigmena @ 2014 06 05, 23:00)
Girdejau padeda stikline silto vandens tik atsikelus. Per kelias dienas sutvarko.

na reikes pabandyti, bet jei nepadeda slyvu valgymas, burokeliai (juos beje pamaciau kad valgiau tik po 1.5 dienos, sakyciau ilgokai keliavo... doh.gif ) tai nesinori tiket, kad tiesiog siltas vanduo sutvarkys viska, na bet nepabandes nesuzinosi smile.gif
Atsakyti
Riebalai padeda:) Ryte i kava gera arbatini sauksta kokosu aliejaus ir wc bus:) Turetu susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 04 09, 17:58)
jau metai ir 8 menesiai kaip metus sad.gif potraukis vis dar yra sad.gif

Kaip aš jus suprantu. Mest rūkyt privertė nėštumas. Jau 17 mėn praėjo. O aš vis dar noriu užtraukt doh.gif
Bet aš vieną-dvi surūkydavau. Išgėrus aišku daugiau.
Vyras rūko, aplink draugai rūko, baugsiu maitint ir nežinau, ką darysiu. Ir noriu, ir gaila būtų, juk tiek kelio nueita. Bet taip gera, užmigdžius vaiką, apsitvarkius namus, ramiai, neskubant smoke.gif biggrin.gif
Aj, tiesa, užsimanius vieną vakarą, vyrui sakau duok vieną dūmą, ale koks skonis šlykštus doh.gif fuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2014 06 06, 11:41)
na reikes pabandyti, bet jei nepadeda slyvu valgymas, burokeliai (juos beje pamaciau kad valgiau tik po 1.5 dienos, sakyciau ilgokai keliavo... doh.gif ) tai nesinori tiket, kad tiesiog siltas vanduo sutvarkys viska, na bet nepabandes nesuzinosi  smile.gif

Laba, galite pabandyti ryte kartu su stikline silto vandens isgerti sauksta alyvuogiu ar sezamo aliejaus. Tik reik gerti kiekviena ryta. Man susitvarko tas reikalas.

Rukau senokai. Jau 2 kartus buvau metusi rukyt. Pirma karta kai istekejau pries 25 m. ir antra karta siemet, kai itare meningita, taciau issiaiskino, kad tai kraujospudis streikuoja. Tai gi, po pirmojo metimo rukyt pradejau 2007 m. del tam tikru aplinkybiu (skyrybos) ir tiesiog maniau, kad tuo metu man to reikia. Antra karta, nerukiau gal 2 men., nes sveikata buvo labai bloga. Labai norejosi, labai labai ir vel pabandziau viena... nepatiko, kita diena vel viena, prigijo, na ir vel isitraukiau i dumus..., bet greitu laiku planuoju sustoti tai daryti. Paskaiciau cia beveik visas zinutes. Tikiuosi pavyks.
Atsakyti
O as meciau rukyti kazkaip keistai. Perskaiciau ta knyga "lengvas budas mesti rukyti", pagalvojau, kad ten visiskas slamstas ir kad absoliuciai nieko naujo nepasake ir kad nesuprantu, kokio velnio ta knyga taip isgirta. Ir tada be jokiu pastangu meciau biggrin.gif iskart uzbaigus skaityti knyga emiau ir neberukiau. Uzeidavo labai labai stiprus "noriu parukyt" kokius 4-5 kartus per diena, bet jie tetrukdavo kokia minute. Bet tikrai labai labai stiprus norai. Buti salia rukanciuju nera sunku, nedaro jokio poveikio smile.gif

Uztad tris menesius buvo didelis dziaugsmas su nuolatine sloga. Net ne sloga, bet jausmas, tarsi buciau per nosi vandens prigerus (na kaip kad buna netycia kokiam baseine). Nosis lyg slapia, lyg uzsikimsus, tokia tiesiog uzgulus, nors kviepuot gali. Ir labai sudetinga buvo kvepuoti, toks jausmas, tarsi puse plauciu isvis nebeveikia. Ir praradau skoni. Daug dalyku buvo beskoniai, o jei koks stipresnis skonis (kazkas lavbai saldaus, labai suraus...) - tai jausdavau susvelninta varianta. I kava pradejau detis 5 saukstelius cukraus, nes nebejauciau saldumo biggrin.gif kazkaip nesitikejau, kad taip ilgai uztruks visa tai, po metimo susidare ispudis, tarsi rukydama buvau sveikesne biggrin.gif

Didelis pliusas, kuri pastebejau is karto: be galo lengva buvo atsikelti rytais. Anksciau visad reikedavo zadintuvo, viskam, o atsikelus dar gera pusvalandi budavau smarkiai apsnudus. Jau antra diena po metimo atsikeliau pries zadintuva, jauciausi be galo pailsejusi, tiesiog neenorejau miego. Ir dabar atsikelti problemu isvis jokiu nera. Jei anksciau reikiedavo apie 9 valandas miegoti, kad jausciausi pailsejusi, dabar ir su 6 jauciuos puikiai smile.gif

Dziugu, kad yra tiek daug metusiu rukyt !!!! smile.gif sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 06, 17:11)
Kaip aš jus suprantu. Mest rūkyt privertė nėštumas. Jau 17 mėn praėjo. O aš vis dar noriu užtraukt doh.gif
Bet aš vieną-dvi surūkydavau. Išgėrus aišku daugiau.
Vyras rūko, aplink draugai rūko, baugsiu maitint ir nežinau, ką darysiu. Ir noriu, ir gaila būtų, juk tiek kelio nueita. Bet taip gera, užmigdžius vaiką, apsitvarkius namus, ramiai, neskubant smoke.gif biggrin.gif
Aj, tiesa, užsimanius vieną vakarą, vyrui sakau duok vieną dūmą, ale koks skonis šlykštus doh.gif fuj biggrin.gif

pabandykit atsilaikyt, tiek neruket, nepradekit ir vel 4u.gif labai puikiai zinau, kaip tai sunku, pati jau virs 2 metu be cigaretes, bet vat buvo vakar baliukas pas mus, vienu metu kaukt norejosi, kaip svajojau iseit i balkona parukyt doh.gif doh.gif dabar dar, draugas, rupuze-pamirso cigaretes ant palanges, tai guli ir gundo.. doh.gif
bet pas mane vyras grieztai pries, kad vel pradeciau rukyt. tai ir ta cigarate balkone didelio malonumo neteiks, jei stoves salia ir varstys kreivu zvilgsniu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos damutes smile.gif

pagaliau ir as prisiruošiau atsikratyt sio iprocio...
tiesiog viena diena nusprendžiau, kad jau gana.dar tik antra savaite, ir nepasakyčiau kad labai noriu, bet vat kitas dalykas, jaučiuosi tiesiog visa ištinusi, atrodo kg kaupiasi ne dienom o valandom unsure.gif unsure.gif unsure.gif
ir dar viduriu kietėjimas, kaip kažkas rase kaip ir noriu, bet nieko neišeina doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nerūkau jau 2 metus ir 2 mėnesius smile.gif nė karto nepaslydau, kartais pagalvoju apie ramų atsisėdimą balkone ir cigariuko dūmelį, kaip būdavo gera neskubant sutraukti, pasėdėti, pailsėti... bet mažas šlaužiojantis žmogiukas padeda nuvyti visas blogas mintis, nenoriu būti jam blogas pavyzdys smile.gif aišku svorio priaugau ir jo nebeina numesti, kad ir kiek sportuoju biggrin.gif
Beje, kad siaubingai greitai svoris neaugtų.. Aš vietoj to, kad valgyti, gerdavau arbatą arba vandenį smile.gif ir viduriai susitvarkė, ir kitus poreikius sumažino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 29, 12:48)
pavyzdys smile.gif aišku svorio priaugau ir jo nebeina numesti, kad ir kiek sportuoju biggrin.gif

Svorio priaugot ne del rukymo metimo:) Atkreipkite demesi, kaip daznai kazka isimetate I burna ir ka dedate I burna. As nevalgau cukraus jokia forma (gliukoze, fruktoze, saldainiai, sokoladai, sausainiai......) nieko kur yra miltu ir krakmolo (bulves, ryziai), nepriaugau nei gramo nors man dar pora kg reiketu uzsiauginti. O dar pries metus irgi nesupratau nuo ko as puciuosi ir turejau+20 kg. Nustojus valgyti minetus dalykus, nusirideno 20 kg ir metus rukyti nei laselio neuzaugo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 29, 14:06)
Svorio priaugot ne del rukymo metimo:) Atkreipkite demesi, kaip daznai kazka isimetate I burna ir ka dedate I burna. As nevalgau cukraus jokia forma (gliukoze, fruktoze, saldainiai, sokoladai, sausainiai......) nieko kur yra miltu ir krakmolo (bulves, ryziai), nepriaugau nei gramo nors man dar pora kg reiketu uzsiauginti. O dar pries metus irgi nesupratau nuo ko as puciuosi ir turejau+20 kg. Nustojus valgyti minetus dalykus, nusirideno 20 kg ir metus rukyti nei laselio neuzaugo.

Aš suprantu, kad laikantis šių principų, svoris tikrai stebuklingai krenta smile.gif bet aš kalbu apie tą periodą, kai meti rukyti. Juk mesdamas rūkyti atsisakai tik cigarečių, o ne viso to, ką išvardinote.
Atsakyti
g.gif mesti ?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 29, 16:55)
Aš suprantu, kad laikantis šių principų, svoris tikrai stebuklingai krenta smile.gif bet aš kalbu apie tą periodą, kai meti rukyti. Juk mesdamas rūkyti atsisakai tik cigarečių, o ne viso to, ką išvardinote.

Medama rukyti atsisakai tik cigareciu, bet pradedi vartoti daugiau tu dalyku, nuo kuriu ir ima augti svoris. Jei meti rukyti, bet tikrai vietoj parukymo ar nerviness itampos, nepradedi nejucia kramsnoti saldumynu ar miltiniu, svoris tikrai nepadides.
Atsakyti