Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 29, 12:48)
Sveikos  4u.gif nerūkau jau 2 metus ir 2 mėnesius smile.gif nė karto nepaslydau, kartais pagalvoju apie ramų atsisėdimą balkone ir cigariuko dūmelį, kaip būdavo gera neskubant sutraukti, pasėdėti, pailsėti...  bet mažas šlaužiojantis žmogiukas padeda nuvyti visas blogas mintis, nenoriu būti jam blogas pavyzdys smile.gif aišku svorio priaugau ir jo nebeina numesti, kad ir kiek sportuoju biggrin.gif
Beje, kad siaubingai greitai svoris neaugtų.. Aš vietoj to, kad valgyti, gerdavau arbatą arba vandenį smile.gif ir viduriai susitvarkė, ir kitus poreikius sumažino smile.gif

ziuriu, mes labai panasiu metu metem rukyti bigsmile.gif pas mane irgi 2 metai ir 2 menesiai ax.gif

svorio del metimo priaugau gal 1,5kg. tiesa, labai padidejo noras kramsnoti, bet rinkausi-skiltelem pjaustyta obuoliuka ( ne ciela, nes reikia butent to judesio ranka-burna), siaudeliais pjaustyta morka, agurka, uogu kokiu nors..
kad metes rukyt priaugi svorio-mitas. reikia tik labai ziuret, ka burnon dedi, ir tiek smile.gif
Atsakyti
pirmadieni trys menesiai bus 4u.gif potraukis yra kartais, bet smirda.

buvau metus 2008, nerukiau tris metus...
Atsakyti
As rukiau 8-9 metus. Prasidejo dar mokykloj, tada studentaujant visai isisukau. Rukydavau nedaug, bet budavo visko. Ir puse pakelio per diena ir kelios cigaretes. Pries 2 metus susirgau. Tuo metu nesiojau breketus, daug pinigu mokejau uz veido valymus, cigaretes mano veidui ir dantim naudos tikrai nenese. Atejo kazkoks nusvitimas. As pradejau mazinti:nerukyti darbe, pries darba, po darbo. Per isejimus leisdavau sau surukyti 3. Nori, visi eina, o tu ne nes limita jau isnaudojai. Sunku, ziauriai. Pajauciau ir fizine priklausomybe. Paslysdavau, parukydavau kartais vakarais. Tada pamazu potraukis dingo, svorio as visai nepriaugau. Atejo vasara, isvaziavau atostogauti i sali kur visi ruko, vel pradejau ir grizus ratas uzsisuko. Bet nezinau. Kazkaip man pavyksta laiku sustoti. Vasarom as parukau daugiau nes kazkaip faina vakarais prie kokteilio ar vyno taures. Kitais metu laikais as parukau 1 ar 2 savaigali, kartais nerukau menesiais. Buna uzsimanau, bet stengiuosi namie netureti cigareciu tai ir tas potraukis praeina savaime. Siaip man smirda rukalai bet uzeina tas potraukis ir viskas. Ateis laikas kai mesiu su visam bet mane tenkina tai kad as galiu save valdyti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif jungiuosi i jusu buri thumbup.gif Siandien savaite kaip as neberukau thumbup.gif rukymo stazas apie 15 metu doh.gif su pertraukom ( vaikiukai) smile.gif smile.gif galvojau jau niekada nemesiu,nors tiesa pasakius savo noru o ne priverstinai niekada to nedariau ax.gif tai va sugalvojau as per pietus,kad tai paskutine mano cigarete ir viskas thumbup.gif issivaizdavau kad tai bus siaubingiausia mano savaite,o istikruju tai buvo pati idomiausia biggrin.gif noras aisku dar yra,bet tas toks iprotinis daugiau,pvz ryte kol visi dar miega su kava ir chalatu i balkona nukulniuot ir sutraukt ta bruda doh.gif doh.gif o siaip vyras ruko ir man svariai tas pats thumbup.gif thumbup.gif nzn gal as cia per anksti didziuojuosi,bet va poreikio as nebejauciu RIMTAI.as visada sakiau sitam dalykui reikia subrest smile.gif laikykites visos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nagi mergaites,pasipasakojam ka 4u.gif labai reikia su kazkuo pasikalbet smile.gif as nerukau jau 2 savaites thumbup.gif thumbup.gif nu man tai yra kazkoks olimpinis laimejimas biggrin.gif bet su depresija,baime,nerimu ir t.t man labai nekazka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Laikykis 4u.gif man tuoj bus 4 menesiai biggrin.gif nors ne taip ir daug iseidavo dumais - apie 300 e per metus, bet juos pridesiu prie atostogu biudzeto.

parukymas depresijos ir nerimo neslopia, tai tik iliuzija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2016 02 13, 14:58)
Laikykis  4u.gif  man tuoj bus 4 menesiai biggrin.gif nors ne taip ir daug iseidavo dumais - apie 300 e per metus, bet juos pridesiu prie atostogu biudzeto.

parukymas depresijos ir nerimo neslopia, tai tik iliuzija  4u.gif

pas mane kzkur apie 400e doh.gif bet cia man maziausia motyvacija biggrin.gif as del sveikatos smile.gif nors metus viska issityriau ir visur liuks,supratau kad sustoau paciu laiku biggrin.gif del depresios,as ir taip "istericka" tokia linkus i asaras doh.gif nu o rukymo metimas gali paskatinti situos dalykus doh.gif ir as puikiai zinau,kad nuejus parukyt nebus ne kiek geriau blush2.gif nes jei rukymas tokius dalykus nuramintu,tai psichiatrai pasiulytu nueit parukyt nusiraminimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuolat rūkyt pradėjau nuo 16, 18os sutraukdavau pakelį per dieną, taip tęsėsi iki pirmo nėštumo. Mečiau iškart. Nerūkiau iki kol antrąjai sukako metukai. Jokių "lomkių" nebuvo. Kai po pertraukos vėl užsirūkiau supratau, kad man neskanu. Kartais vis dar parūkau - dėl kompanijos. Nors tas retai būna, gal kartą per 2-3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 13, 18:58)
Nuolat rūkyt pradėjau nuo 16, 18os sutraukdavau pakelį per dieną, taip tęsėsi iki pirmo nėštumo. Mečiau iškart. Nerūkiau iki kol antrąjai sukako metukai. Jokių "lomkių" nebuvo. Kai po pertraukos vėl užsirūkiau supratau, kad man neskanu. Kartais vis dar parūkau - dėl kompanijos. Nors tas retai būna, gal kartą per 2-3 mėn.

zinok as tau pavydziu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mano nemazai draugiu paruko "del durnumo" o as tai zinau,kad jei paimsiu viskas doh.gif o ir mintis ar as siaip sau sunkias 2 savaites kenteau,kad db sugriaut ta pasididziavima savimi del vieno sito brudelio schmoll.gif nikotino man jau nebereikia,reikia tik to ciulptuko matyt,tai jau nebepasiduosiu tikrai mirksiukas.gif vyras ruko balkone,kur kartu rukydavom,tai toks siurpuliukas pereina kai jis ten ieina bet po 10 15 sekundziu "dzin" biggrin.gif
Atsakyti
niu ka nera metanciu 4u.gif kaip sekasi laikytis? as siandien 2 kart buvau balkone,bet buzsirukyt neisdrysau smile.gif su vyru pakalbejau kol jis ruke,ir zinokit nieko visai biggrin.gif tik man labai baisus nerimo sutrikimai doh.gif tai vis galvoju gal uzsirukius atgal "mazgai" atsivinios?
lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

as rukiau labai senai dar nuo mokyklos laiku blush2.gif buvau metus 2 kartus rolleyes.gif: kai laukiausi ir pries 3 metus (nerukiau 1.7 metu) abu kartus meciau staigiai, abu kartus taip pat ir pradejau blush2.gif. Visada rukiau nedaug, 1-3 i diena (butinai po darbo ir pries miega). Dabar atsitiko taip, kad sausio 29 sulauziau koja doh.gif doh.gif doh.gif kur cia dabar prilakstysi? verysad.gif tai vat guliu visa diena lovoje ir nuo to laiko jau nerukau kaip ir nerukysiu jau manau bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos! Aš pradėjau rūkyti būdama 19, rimtai 20. Būdavo pakelį į dieną per ”balius”, šiaip pakelio užtekdavo 2-3-4 dienom. Studijų laukais iš durnumo dėl kompanijos nemažai supešdavau. Dabar labai retai pakelį per.dieną, šiaip dažniausiai užtenka 3 dienom. Taigi, nusprendžiau mesti, kai baigsiu likusį pakelį, o tai reiškia šią savaitę. Gal yra bendraminčių, kurios pasiūlys alternatyvą rūkymui smile.gif
Atsakyti