Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Kokiu cia groziu pridejot thumbup.gif
Ech mano kolekcija irgi jau perkope per 10, tik as labai jau nepareiginga ir nesugebu nufotografuoti blush2.gif
Bet daugiau turbut nebepirksiu verysad.gif Virtuves palange jau uzimta pilnai, o jei ant kitu 4 pradesiu testi savo "veislyna" tai bijau, kad labai jau gelytes uzleisiu sad.gif labai norejau savo bute mediniu palangiu, o dabar jau gailiuosi, kad pataupiau ant akmens mases ar kokiu granitiniu, nes tikrai uzknisa visas nuimti, papurskalioti ir atgal sustatyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 31, 07:28)
O dabar prašau konsultacijos:
Ką daryti? Kirpt žiedyną ir tupdyt į reanimatorių? Ką dar?

man kaip ir renai, atrodo kad tu ja pradziai palaistyk mirksiukas.gif o tada jei neatsigaus po keliu dienu, manau teks traukt is vazono ir ziuret kas viduj darosi g.gif
Atsakyti
pas mane palanges betonines, bet pas mane orches stovi ant grindu, medinio parketo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 31, 11:49)
pas mane palanges betonines, bet pas mane orches stovi ant grindu, medinio parketo tongue.gif

Nu jo, jeigu sugadinsiu savo medines palanges tai mano vyriskis man irgi jas uzbetonuos ir bus ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2008 08 31, 09:36)
Mano pirkiniai šiandieniniai (paskutiniai šiais metais):

jau geltonos grozis wub.gif tikra pasaka thumbup.gif ir as tokios noriu blush2.gif bet MB sakiau, kad ta, kuri parvaziuoja is vokietijos bus paskutine ax.gif nu bet zinau, kad nei paskutine nei ka biggrin.gif tik jo sirdute raminu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 08 31, 09:41)
drinks_cheers.gif as ir ten dazna lankytoja biggrin.gif

as jau senokai ten buvau, bet zinau kad ten rasiu atsakyma i bet koki klausima, susijusi su orchem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 08 31, 12:53)
Nu jo, jeigu sugadinsiu savo medines palanges tai mano vyriskis man irgi jas uzbetonuos ir bus ramu  lotuliukas.gif

bet as jei parketa sugadinsiu, tai man jo tikrai nebetonuos lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2008 08 31, 12:36)
Mano pirkiniai šiandieniniai (paskutiniai šiais metais):
user posted image

Abi super, bet geltona isvis be zodziu... Man kaip tik mintys apie geltonas sukasi, o sita dar kazka su peloric bendro turi, ir dar matosi daugiaziede... Mmmm...
(o kur tokia radai? gal ten dar yra... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 31, 13:41)
Abi super, bet geltona isvis be zodziu... Man kaip tik mintys apie geltonas sukasi, o sita dar kazka su peloric bendro turi, ir dar matosi daugiaziede... Mmmm...
(o kur tokia radai? gal ten dar yra...  ax.gif )

Radau Kaune Mole ir būtent tokias kokių troškau. Šįryt stovėjo naujų augalų siunta neišpakuota darbuotojų, tai pati išsipakavau ir su baime važiavau namo. Liko tik baltos su taškiukais violetiniais, violetinės.

P.S. Pramonės Maximoj yra tų miniukų, bet kainą 19,99 Lt muša kasose. Šiauliuose šiandien buvo po 6,99Lt Tilžėje, bet kiek žinau paskutines paėmė.
Atsakyti
O kaip reikalai su TRG "Senukais" - ten visai nėra gėlių skyriaus, ar aš jau visai KU KU? Beje, man pasirodė, kad bent jau vazonų kainos tai didesnės nei Kaune.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 31, 14:37)
O kaip reikalai su TRG "Senukais" - ten visai nėra gėlių skyriaus, ar aš jau visai KU KU? Beje, man pasirodė, kad bent jau vazonų kainos tai didesnės nei Kaune.

tu teisi drinks_cheers.gif ir su tavo KU KU viskas tvarkoje mirksiukas.gif
ten kvietku nera ir vazonikai brangesni doh.gif o ir i maximas retkarciais uzveza tu grazuoliu, norfose irgi jokiu geliu skyriu doh.gif na zo uztai ir siauciam didmiesciuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 rugpjūčio 2008 - 13:50
QUOTE(rena @ 2008 08 31, 13:49)
tu teisi drinks_cheers.gif  ir su tavo KU KU viskas tvarkoje mirksiukas.gif
ten kvietku nera ir vazonikai brangesni doh.gif o ir i maximas retkarciais uzveza tu grazuoliu, norfose irgi jokiu geliu skyriu doh.gif na zo uztai ir siauciam didmiesciuose ax.gif

Taaaaip... Maximoj vakar kaip tik mačiau kaip dėstė gražias po 25 lt. Bet ir tų gal kokia 10 ir buvo, ne daugiau...
Atsakyti