Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(katininke @ 2008 08 31, 01:59)
Butent!!!
As dziovinau, bet tik del to, kad tureciau ju iki kito sezono. O i vazonikus dejau apdziovintus, bet vistiek patys isdziusta ir reikia nuolat purksti.
Man asmeniskai is ju nieko gero, tik tiek, kad slapi nuolat buna ir dregme palaiko. Fainiau yra vos ne kasdien su purkstuvu rankose geliukus stebeti, naujus lapelius ar ziedstiebius matyti  mirksiukas.gif

Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu (tarp kitko, geliukai irgi turi savo nuomones  ax.gif )

Na, kiek paskaičiau, tai kiminai dalykas geras smile.gif Pati juos rinkau reanimatoriui, bet kad tos mano leisgyvės neblogai ir substrate tupi. Tai net nežinau ar verta judint.

Su žievėm tas pats. Vieni jas verda, kiti orkaitėj džiovina. Nesuprasi. Aš orkaitėj.
Atsakyti
Sveikos, visų pirma - naujienos:
Kažkoks spuogas:
user posted image

Nauja išauga, man netarodo panaši į lapus:
user posted image

Čia užsispyręs (o gal užmigęs) žiedas - parsinešiau nukainuotą, buvo tas vienintelis neišsiskleidęs pumpuras, daugybė nubirusių. Taip stovi jau kokios trys savaitės, tik viršūnėj naujų pumpurų atsirado. Nesu tikra, bet atrodo, kad ir naujus lapus leidžia.
user posted image

O dabar prašau konsultacijos: šaknys atrodo taip:
user posted image
Lapai:
user posted image
user posted image

Žiedai:
user posted image

Ką daryti? Kirpt žiedyną ir tupdyt į reanimatorių? Ką dar?

Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 31, 10:28)
Ką daryti? Kirpt žiedyną ir tupdyt į reanimatorių? Ką dar?

na saknys su lapais, tai prastokos g.gif
toks vaizdas, kad jai dregmes trukumas g.gif gal pamirkyk tu ja pradziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 rugpjūčio 2008 - 09:39
Mano orchytes tas ziedelis, kur sakiau kad pusiau issiskleides, tai dabar visas issiskleide, bet vienas ziedo lapelis nudziuves, nu taip gan keistai atrodo.. g.gif
Atsakyti
na juk pamirsau pasigirti blush2.gif vakar pasiaubiau KLP ax.gif
pradziai buvom Ermitaze, tai gelem buvo 20% nuolaida, tai pasiemiau tokia kaip simre dabar rode, o poto i Akropoli nuvarem, nu tai buvo nukainavimas didziaziedziu, tai MB leido dar dvi pasiimti rolleyes.gif tai pirkau baltas abi su mintimi...turiu plana chuligana biggrin.gif bet jau kvietku dydis wub.gif na zo kai turesiu vaizdine medziaga pasirodysim rolleyes.gif
ir dar...nors cia ne i tema, gavau dovanu bonsa wub.gif kitoj temoj reiks irgi pasigirt su vaizdais blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 rugpjūčio 2008 - 09:57
va mano vakarykstis grobis
user posted image

user posted image

o cia mazdaug koks ju dydis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 rugpjūčio 2008 - 11:18
QUOTE(kabutes @ 2008 08 30, 16:58)

Pyragiuke-ne dažnai ten lankaus,kažkaip neužtaikiau ant pardavėjų,o atvirkščiai  turėjau pati jas gaudyt-matyt išgąsdinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

nu nesu as baisi, kad reiketu manes bijoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 08 31, 12:33)
nu nesu as baisi, kad reiketu manes bijoti biggrin.gif

pardavejoms matyt kitaip atrode lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pirkiniai šiandieniniai (paskutiniai šiais metais):

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 31 rugpjūčio 2008 - 11:40
QUOTE(Pieninė @ 2008 08 31, 12:36)
Mano pirkiniai šiandieniniai (paskutiniai šiais metais):

wub.gif wub.gif geltona lb lb

as vakar daviau izadus MB, kad jokiu orchiu iki kaledu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 rugpjūčio 2008 - 11:39
QUOTE(katrinka @ 2008 08 30, 14:08)
Sveikos mergaites! Siandien nupirkau 2 orchidejas  rolleyes.gif  labai jau man tos gelutes patinka, tai isdrisau isigyt blush2.gif  tai dabar iskilo daug klausimu kaip jomis rupintis  help.gif  . cia perskaiciau kad reikia laistut karstu dusu, tiesa pasakius baisoka. ir be to jos su ziedais. tai gal jus man galesit patart, taip reikia laistyt ir kaip daznai, buciau labai dekinga  4u.gif

apie laistyma ir karsta dusa pries kelis postus buvo kalbeta, netingek pasiskaityt ir kelias temas atgal mirksiukas.gif o isvis geriausias budas suzinot - atsidarai puslapi www.orchidee.ru (jei skaitai rusiskai) arba rojaus sodu foruma ir susirandi apie kokia tau rusi orchiu reikia info drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 31 rugpjūčio 2008 - 11:40
QUOTE(pyragiuke @ 2008 08 31, 12:39)
o isvis geriausias budas suzinot - atsidarai puslapi www.orchidee.ru (jei skaitai rusiskai) arba rojaus sodu foruma ir susirandi apie kokia tau rusi orchiu reikia info  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif as ir ten dazna lankytoja biggrin.gif
Atsakyti