Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(vaiddaa @ 2008 08 30, 12:31)
O kur pirmoj nuotraukoj pats kairinis uglis kodel jis toks kitoks nei tie kur dideli. jau matau ir dar vienas visai maziukas kalasi bet ant jo lapai tai neauga ir jo struktura kitokia. man jis kazkoks kitoks. ar taip turi buti? aciu labai uz patarimus. bandysiu smile.gif

o kuo jis kitoks? savo dydziu? pas mano viena dendrika du isvis maziukai stiebai, vos is substrato islinde. ten kaip man paaiskino RS forume buvo patys pirmieji auginiai, isimti is flaskes (flaske toks auginimo budas) o nuo ju paskui uzaugo tie kiti, jau didieji stiebai. kiek as matau tai tas stiebas del kurio tu nerimauji visiskai normalus mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip daznai tuo mirkymus reikia daryt? o kada jos mazdayg zydi?
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2008 08 30, 12:55)

mirkymas=laistymas. as saviskes laistau kas 1,5 - 2 savaites kazkur. o kada zydet nusprendzia pacios orchytes.
jei skaitai rusiskai labai geras puslapis www.orchidee.ru aprasyta apie kiekviena orchidejos rusi mirksiukas.gif
arba atsidaryk rojaus sodu foruma, ten irgi apie kiekviena orchiu rusi parasyta ir dar lietuviskai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Siandien nupirkau 2 orchidejas rolleyes.gif labai jau man tos gelutes patinka, tai isdrisau isigyt blush2.gif tai dabar iskilo daug klausimu kaip jomis rupintis help.gif . cia perskaiciau kad reikia laistut karstu dusu, tiesa pasakius baisoka. ir be to jos su ziedais. tai gal jus man galesit patart, taip reikia laistyt ir kaip daznai, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2008 08 30, 17:08)
Sveikos mergaites! Siandien nupirkau 2 orchidejas  rolleyes.gif  labai jau man tos gelutes patinka, tai isdrisau isigyt blush2.gif  tai dabar iskilo daug klausimu kaip jomis rupintis  help.gif  . cia perskaiciau kad reikia laistut karstu dusu, tiesa pasakius baisoka. ir be to jos su ziedais. tai gal jus man galesit patart, taip reikia laistyt ir kaip daznai, buciau labai dekinga  4u.gif

Atsiversk pati pirma sitos temos puslapi ir rasi daug nuorodu apie viska. Kai perskaitysi ir jei kils dar kokiu klausimu, butinai rasyk, padesim, kuo galesim.

Ir butinai idek savo grazuoliu nuotraukas

Malonu girdeti, kad vis daugiau yra besidominciu musu grazuolemis

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 08 30, 12:19)
ten buvau vakar-tik tie didesni violetiniai ir balti fanelopsiai buvo lyg po 38lt g.gif miniukių nemačiau schmoll.gif

Aš buvau pirmadienį,tai buvo visa palangė nustatyta tais mažiukais,kai tik įeini virš substratų,tikrai buvo daug,net išsižiojau biggrin.gif 4u.gif
Pyragiuke-ne dažnai ten lankaus,kažkaip neužtaikiau ant pardavėjų,o atvirkščiai turėjau pati jas gaudyt-matyt išgąsdinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O šiandien kaip koks vanagas aplink ratus sukau-na kokių grožių Tilžės Maximoj wub.gif Po 25lt. mažesnės ir didelėėėėėėėėėės gražuolės po 50lt. wub.gif Tiesa buvo ir nukainotos dvi su vazonėliais kaip ir pas Salzą,bet po 9,99 ir baltos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabutes: 30 rugpjūčio 2008 - 19:00
BIGe irgi tu miniukiu yra, tiesa kainos neskanavau, parasyta tai taip pat - 19.99... O kaip ten is tikruju nezinia...
Atsakyti
OK, apie Miltonia niekas nesako, tai klausiu apie kiminus: parsinešiau kiminų. Kaip juos apdirbt naudojimui. Fungicide reik mirkyt?
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2008 08 30, 22:45)
OK, apie Miltonia niekas nesako, tai klausiu apie kiminus: parsinešiau kiminų. Kaip juos apdirbt naudojimui. Fungicide reik mirkyt?

As nemirkiau, tik padziovinau balkone ant saulutes truputi.
Kol kas nieko blogo is ju neislindo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 30, 23:17)
As nemirkiau, tik padziovinau balkone ant saulutes truputi.
Kol kas nieko blogo is ju neislindo  lotuliukas.gif

Nete tieko info doh.gif Kaip suprantu, vieni džiovina, kiti drėgnus laiko. Kaip geriau daryt? Džiovinti turbūt geriau išsilaiko. O orchidėjoms kokius geriau dėt?
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 30, 15:14)
Dar ir mamytei balta miniuka partempiau snd uz tuos pacius 5.99  blush2.gif
http://public.fotki....mytes-miniukas/

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif ( o gal butu galima ta parde Klaipedon nors pusdieniuj paskolint a?) blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2008 08 30, 15:55)

O kada jos zydi-tik jos pacios gali atsakyti lotuliukas.gif Mano viena lapais zaliais,nors i salotas dek o ziedu- schmoll.gif .Ko jai truksta,bala zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2008 08 30, 23:37)
Nete tieko info  doh.gif Kaip suprantu, vieni džiovina, kiti drėgnus laiko. Kaip geriau daryt? Džiovinti turbūt geriau išsilaiko. O orchidėjoms kokius geriau dėt?

Butent!!!
As dziovinau, bet tik del to, kad tureciau ju iki kito sezono. O i vazonikus dejau apdziovintus, bet vistiek patys isdziusta ir reikia nuolat purksti.
Man asmeniskai is ju nieko gero, tik tiek, kad slapi nuolat buna ir dregme palaiko. Fainiau yra vos ne kasdien su purkstuvu rankose geliukus stebeti, naujus lapelius ar ziedstiebius matyti mirksiukas.gif

Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu (tarp kitko, geliukai irgi turi savo nuomones ax.gif )

Atsakyti