Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

o per kiek mazdaug laiko ismokot be problemu isideti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(papua @ 2008 11 16, 15:47)
o per kiek mazdaug laiko ismokot be problemu isideti? blush2.gif

as nauduju lesius tik menesi,man optikoj bande ideti bet nepavyko,tai as rytojaus diena bandziau ir man pavyko,visa procedura uztruko apie 20 min.Dabar irgi dar reikia laiko,bet uztenka 5 min,manau ateityje seksis dar greiciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 16 lapkričio 2008 - 19:04
O as esu viena is tu "laiminguju" 10% ar kiek ten, kurie netoleruoja lesiu apskritai.. verysad.gif ar vienadieniai, ar menesiai, ar labiausiai deguoni praleidziantys, ar naujausi...visi vienodai - 2h ir akys raudonos..ir tos pacios 2h lyg su akmenukais akyse.. schmoll.gif ir vis vilties neprarandu blink.gif
Vakar kaip tycia draugas KT instrukcijoje perskaite, kad galimas nuo ju netoleravimas lesiu...ir kaip sutapimas - akinius iskeiciau i lesius nuo tada, kai KT pradejau vartot. ir se tau, viltis neprarasta dar g.gif gal kada nors... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2008 11 17, 10:27)
O as esu viena is tu "laiminguju" 10% ar kiek ten, kurie netoleruoja lesiu apskritai..  verysad.gif ar vienadieniai, ar menesiai, ar labiausiai deguoni praleidziantys, ar naujausi...visi vienodai - 2h ir akys raudonos..ir tos pacios 2h lyg su akmenukais akyse..  schmoll.gif ir vis vilties neprarandu  blink.gif
Vakar kaip tycia draugas KT instrukcijoje perskaite, kad galimas nuo ju netoleravimas lesiu...ir kaip sutapimas - akinius iskeiciau i lesius nuo tada, kai KT pradejau vartot. ir se tau, viltis neprarasta dar  g.gif gal kada nors... rolleyes.gif
blink.gif eina sau, ne nebuciau pagalvojus, kad vartojant KT gali taip buti su kontaktinem g.gif Jei pakeistum KT gal viskas susitvarkytu 4u.gif
Atsakyti
Man lęšį pavyksta įsidėti per kokias 3 sekundes. Aišku, jau nemažai metų juos nešioju ir įgudus esu, reziumuojant greičiausiai pradėjo pavykti tuomet, kai lęšį pradėjau dėti dviem pirštais, o ne ant vieno (ta prasme, skirtingas lęšio puseles dedu ant dviejų pirštų pagalvėlių, tada jis nesilanksto pasiekęs akį, o labai lengvai įsideda).
Akinių niekada neturėjau. Lęšiai daug patogiau thumbup.gif
Sėkmės visoms naujokėms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 11 17, 15:27)
[size=1][/size] blink.gif eina sau, ne nebuciau pagalvojus, kad vartojant KT gali taip buti su kontaktinem g.gif Jei pakeistum KT gal viskas susitvarkytu 4u.gif

Na, as nesu isitikinus, kad man butent taip nuo manuju KT...Bet toks salutinis poveikis yra irasytas instrukcijoje..kitokiu salutiniu man nepasireiskia, taigi labai abejoju, kad man nuo to..gal paprasciausiai netoleruoju ir viskas.. schmoll.gif
O KT nekeisiu turbut, visa kita ok, su akinukais irgi grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandaba @ 2008 11 17, 18:37)
Man lęšį pavyksta įsidėti per kokias 3 sekundes. Aišku, jau nemažai metų juos nešioju ir įgudus esu, reziumuojant greičiausiai pradėjo pavykti tuomet, kai lęšį pradėjau dėti dviem pirštais, o ne ant vieno (ta prasme, skirtingas lęšio puseles dedu ant dviejų pirštų pagalvėlių, tada jis nesilanksto pasiekęs akį, o labai lengvai įsideda).
Akinių niekada neturėjau. Lęšiai daug patogiau  thumbup.gif
Sėkmės visoms naujokėms wink.gif

oo, aciu thumbup.gif reikes isbandyti sita dvieju pirstu taktika biggrin.gif nes labiausiai ir nervindavausi, kad lesis vis uzsilankstydavo sumirkciojus
Atsakyti
Nuo kelių metų galima, pradėt nešioti kontaktinius lęšius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terrulka @ 2009 01 03, 21:01)
Nuo kelių metų galima, pradėt nešioti kontaktinius lęšius? ax.gif

net nenutuokiu, čia gal gydytoja pakonsultuotų, aš asmeniškai nešioju nuo 17m, stažas jau nemažas 11m biggrin.gif
Atsakyti
paneles,tai kokius lesius naudojate? kurie visgi jums geriausi?as vis kaitalioju ir niekaip neapsisprendziu..

ir dar vienas klausimas,gal galetumete suteikti informacijos apie kietuosius kontaktinius lesius,kurie gaminami santariskese? smile.gif
Atsakyti
Aš noriu pasisakyti, gal kam padės. Pradėjau nešioti nuo pačių pirmųjų, tuos kur virint reikėdavo. Tai jau kiek esu pakeitus, kad doh.gif . Per penkioliką metų sunkiai esu prisitaikius prie kelių rūšių, ir tai nešiojau iš reikalo, kęsdama diskomfortą.Pagaliau išsiaiškinau kad galiu nešioti vienadienius, kuriuos sudaro 100% hidrogelis. Daktarė sakė, kad daugelis alergiški silikonui, kuris sudaro dali daugumos lešių. Be to silikoniniai, sakė kad yra geriausi. Na mano atveju pasirodo atvirkščiai. Hidrogeliniai (vien iš pavadinimo) labai laidūs drėgmei, kas ir saugo nuo išsausėjimo. Va dabar nusipirkau Acuvue2. Tai žiūrėsim kaip bus. Pora mėn. kainavo 40 lt. Pabandykit vienadienius hidrogelinius, gal ir jum tereikia tik pakeisti lęšio tipą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2009 01 09, 21:21)
Aš noriu pasisakyti, gal kam padės. Pradėjau nešioti nuo pačių pirmųjų, tuos kur virint reikėdavo. Tai jau kiek esu pakeitus, kad  doh.gif . Per penkioliką metų sunkiai esu prisitaikius prie kelių rūšių, ir tai nešiojau iš reikalo, kęsdama diskomfortą.Pagaliau išsiaiškinau kad galiu nešioti vienadienius, kuriuos sudaro 100% hidrogelis. Daktarė sakė, kad daugelis alergiški silikonui, kuris sudaro dali daugumos lešių. Be to silikoniniai, sakė kad yra geriausi.  Na mano atveju pasirodo atvirkščiai. Hidrogeliniai (vien iš pavadinimo) labai laidūs drėgmei, kas ir saugo nuo išsausėjimo. Va dabar nusipirkau  Acuvue2. Tai žiūrėsim kaip bus. Pora mėn. kainavo 40 lt. Pabandykit vienadienius hidrogelinius, gal ir jum tereikia tik pakeisti lęšio tipą?  bigsmile.gif

As Acuvue2 isidejau, pasivaiksciojau puse dienos, pradejo skaudeti galva, akyse kaip smelio pripilta buvo, tai vos iskenciau, vakare idejau i indeli, ryte isidejau - lygtais viskas gerai g.gif Kita diena vel po puses dienos tas pats kosmaras - tai nuejau darbe i WC, isemiau - ir ismeciau...
Dabar nesioju Night & Day, man labai patinka. O pries tai spalvotus Focus nesiojau thumbup.gif
Atsakyti