Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Bim kaip šaunu kad tavo širdukui viskas gerai thumbup.gif wub.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Valery negalvok dar apie skyrybas, pabandyk savo vyrui papasakoti kaip tu jautiesi. Ir kaip žydra sako te nugali visus nesusipratimus meilė 4u.gif
Lina nesikarčiuok, išdėstyk savo argumentus dėl planavimo savo vyrui, tegu jis iš lėto tai suvirškina ir pripranta prie tos minties apie planavimą. Po kiek laiko vėl be pykčio primink, tarsi tarp kitko. Juk ir bim sunku buvo įtikinti SB, bet va yra rezultatas nestuke.gif
Vaivos juosta dar ruduo nepasibaigė, dar yra laiko planuoti 4u.gif Na rugsėjis pats sunkiausias metas mokykloje, spalis gal bus lengvesnis, o tada ir nuotaikos bus geresnės.
Žydra kaip tavo Eliziukui faina wub.gif wub.gif wub.gif
Rugsėje sveikatos tavo vyrui ir tegu nepasitvirtina blogiausi spėjimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 08, 00:45)
Bice mes tam ir esame kad galėtum su mumis ir džiaugsmu ir liūdesiu pasidalinti

aciu Zvelsa uz palaikyma! Tu labai taikliai pasakiai apie tas puzzles thumbup.gif ... Man dar pries netekti buvo gyvenime ne vienas periodas kai reikdavo daug pastangu kol gyvenimo daleles sudeliodavau i vientisa paveiksla, bet visada pavykdavo, pavykdavo kaip tai zolei, kuria degina, pjauna, trypia, bet ji vistiek atzelia pavasari, o dabar atsitiesi zmogus kuriam laikui ir vel gyvenimas subyra...Kartais norisi nuo visu pabegti, bet matyt labiausiai nuo saves...prisikuriu istoriju kaip palieku vaika, SB ir iskeliauju kur niekas manes nesurastu. Zinau ka pasakytu mano viena drauge perskaiciusi siuos zodzius, kad tai begalo egoistiskas noras, pabegti, nusiimti atsakomybe uz artimu zmoniu gyvenima. Ji teisi, bet kartais taip noretusi pabuti ta egoiste ir nusiimti atsakomybe, viska uzmirsti, gimti is naujo...
Is tiesu tai matyt paskutinis nestumas, kad ir koks trumpas jis buvo savo antspauda paliko, pagilino buvusia zaizda. As vis neleidziu sau galvoti, kad turejo buti dar vienas leliukas, nors gal reiketu leisti sau isgedeti, nebegti nuo to kas atsitiko. Vakar uzejo kjalba apie leliukus, nes ne viena pazistama gimdys ir mano Amelija sako-mama ir as turejau sesyte ir broliuka , kurie isejo pas angelelius-taip ir sustingau-jai niekas net puse zodzio neuzsimine apie mano nestuma, kartais galvoju kiek is tiesu vaikai jaucia...

Ziuriu man ne vienai su SB problemu iskyla. g.gif
Valery kas vyksta, kodel kalbi apie skyrybas?
Mes visos kartais uzsimenam apie SB, bet tarsi niekada apie juos nekalbam, niekada apie juos kaip musu netekties dali. Juk jie irgi prarado vaikus, na tegul nenesiojo, negimde, bet prarado...Prisipazinsiu as irgi retai apie tai pagalvoju, bet kai prisimenu SB zodzius po gimdymo, kad jis vis lauke vaiko riksmo, lauke...bet taip niekada ir neisgirdo...tada pagalvoju kaip jam turejo buti baisu, taip sirdi suspaudzia...

Valery nesiskirk, nepyk ant jo gal tiesiog jis kitaip visa tai isgyvena.

Lina turi buti juk priezastis kodel jis staiga nori atsitraukti ...

Kaip kitos mergaites su SB sutaria? Ar jus kalbates apie tai kas atsitiko?

Rugseje taip mistiskai ir baugiai apie SB parasei, kad neramu pasidare g.gif . Tikiuosi jis islys ligu ir jos nepasirodys labai rimtos unsure.gif

Vaivos juosta, tau ramios savaiteles, nelengva ji bus... O del mazo leliuko planavimo-juk nesvarbu kada gims, jis bet kokiu atveju bus labai laukiamas ir mylimas.
As kai vaziavau gimdyti Sofijos juokavau, kad beliko dar du pagimdyti viena balandzio 15 kita sausio, tada turesiu keturis vaikus gimusius kiekvieno metu laiko viduryje ( Amelija liepos 15, Sofija-spalio 15), mano trecio nestumo terminas buvo balandzio 13-20 verysad.gif ...Gal verta jiems leisti patiems pasirinkti laika ir nieko neplanuoti...

prirasiau visokiu filosofiju doh.gif
Geros dieneles visom kas dirba
gero poilsio nestuke.gif
Sviesiu minciu liudinciom 4u.gif
Sveikatos sergantiem wub.gif
Papildyta:
STT ir neziurek i laika kada rasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 08, 03:27)
Rugseje taip mistiskai ir baugiai apie SB parasei, kad neramu pasidare g.gif . Tikiuosi jis islys ligu ir jos nepasirodys labai rimtos unsure.gif

kai buvau trcia diena kaip ne viena su sunuku, uzejo jam darbe skausmai(pries 7,5metu) iskviete greitaja, taip ir nerado priezasties, veliau issityre, kad inkstuose yra smelio, tas ir galejo sukelt stiprius skausmus, dabar vel kazkas panasaus, bet gali but kad formuojasi akmenys,siandien vaziuos pas gyd, tai gali tekt vaistu pavartot tikiuosi kad nebus taip, kad reiktu operacijos
kaip ir sakiau pas mane buna arba balta arba juoda, per viduri ne

del vyru isgyvenimo netekti tai patikekit kad jiem dar sunkiau nes jie turi but VYRAI. as susiimt su savo asarom pradejau tik tada kai vyrui truko kantrybe ir mane apreke, kad jam irgi sunku del dukrytes ir matant mane tokia ir nervus eda, todel vyrai galbut ir nenori kito leliaus, nes mato musu sielvarta ir bijo, kad mes galim to antra kart neistvert
Atsakyti
Sveikos iš ryto
tai kada meetas vilniuj???????????
greit datos noriu. biggrin.gif
QUOTE(bim @ 2008 09 07, 14:14)
mum viskas gerai, sirdute plaka, laliukas auga jau 1,2 cm. kol kas sakie gert dupostona ir pailset dazniau o seip sake kad greiciausei lelius tvirtynasi ir nuo to patepliojo, nieko blogo nemate!

thumbup.gif o ką mes tau sakėm - matai kaip klausyt mūsų reikia - sakėm gi kad tvirtinasi. mirksiukas.gif ir dar gali patepliot biškį - tik nereik panikuot smile.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 09 07, 14:45)
Aš šiandien kategoriškai atsisakiau kelti koją iš namų - priviriau cepelinų ir guliu.

sveikute, galėjai ir mums čia porą numest blush2.gif
QUOTE(zydra30 @ 2008 09 07, 16:10)
ir as dziuagiuosi uz bim. dabar tik augint pilvuka reikia. cia daug padejeju, visos tau padesim uzaugint.
kaip jums faina, pas jus silta, o mus skalbia lietus. gal matet pes zinias, anglijoj dideli potvyniai, vidurio rajonuose gatveses vandens iki palangiu. is vis dar lyja.
mano eliziukas gavo dovanu is vyro tevo lopsi. tai laiminga miega, pasupuoju biski ir uzsimerkia akytes.

kokia miela dovana wub.gif o jūs neskęstat dar? kaip pas tave? kokios prognozės?

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 07, 21:12)
nu ka mergaiciai, musu gamybinis procesas jau atidedamas kitiems metams, nes mb sveikata pradejo slubuot, ir jei pasitvirtina musu itarimai gali reikt rimtu vaistu(gerai jei tik tiek) , nu bet gal pats blogiausias ir liks tik itarimas

kas nutiko? unsure.gif

QUOTE(bicė @ 2008 09 08, 03:27)
Kaip kitos mergaites su SB sutaria? Ar jus kalbates apie tai kas atsitiko?

STT ir neziurek  i laika kada rasiau mirksiukas.gif

nu kai nėščia tai sutariam gerai, nes jam manęs storos gaila biggrin.gif ne šiaip normaliai, tik po netekties tai buvo ne kas nes man pradžioj atrodė kad jam dzin ir kasd jis nei liūdi nei gedi ir tttt. bet tai buvo tiesiog savęs gailėjimąsis... vėliau supratau, kad man tiesiog reikėjo daugiau jo šilumos o jis norėjo, kad aš greičiau užsimirščiau ir viską darė kad viskas būtų taip kaip buvę.... tai buvo tiesiog išsikalbėjimo trūkumas ir nesusikalbėjimas... ir tai išsiaiškinom po didelių pykčių po kiek laiko....
taigi reikia tiesiog kalbėtis kalbėtis kalbėtis atvirai ir apie viską.
tai va - o pasirodo kad jam skaudėjo ne mažiau nei man.... netgi atmenu porą kartų kai aš verkdavau jis nueidavo į tuliką ir ten trenkdavo su griausmu į sieną taip išliedamas savo kančią, o man nieko nerodydavo ir aš maniau kad jam dzin. Jis turėjo būt stiprus....
dabar pradedu šnekėt apie sūnų tik aš, bet jei kalbu, jis irgi kalba....

ką turėjai omeny dėl rašymo laiko???
Atsakyti
labas rytas! wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 08, 09:18)
labas rytas! wacko.gif

sveikute, ko akyse raibuliuoja??? biggrin.gif vemi?
šaunuolė - taip ir tolyn, vaikiukas auga biggrin.gif
Atsakyti
ziaukcioju
nepikit mergaites kad mazai bendrauju, tesiok negaliu nei gylintis nei mastyt apie kaska rimto, kai atsigausiu tai ir bendaravimas atsigaus!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 08, 09:44)
ziaukcioju
nepikit mergaites kad mazai bendrauju, tesiok negaliu nei gylintis nei mastyt apie kaska rimto, kai atsigausiu tai ir bendaravimas atsigaus!

super. kaip fainaaaa
sory, bet man prisiminimai sugrįžta.... tuoj bim pilvas lys diiiiiiidelis diiiiiiidelis biggrin.gif
tu tik vemk ir žiaugčiok ir tttt, svarbu kad leliui viskas ok biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

puikus savaitgalis buvo, nerealus orai pasitaike, gaila, kad vasarele baiges ...

Sestadieni ejom su MB i zygi Karmazinu pazintiniu taku, tai keikem miskininkus, uzrase, kad ten atseit 4km, o isties visi 12 blink.gif tai nusikalem, as juk dar savo Maziuke tysiau slinge, bet fainai nerealiai. Kaip grazu Lietuvoj!

Del sutarimo su MB, santykiai yra kurimas, reikia daug pastangu deti, kad suprasti vienas kita, kad sutarti. Del netekties maniskis irgi buvo gana saltas, o as istisai norejau kalbeti apie tai kas buvo doh.gif vyrai isgyvena kitaip.

Del susitikimo as ir Vilniuje bigsmile.gif bet galiu tik su Arielyte - nes mes visada visur tik kartu, tai gal jum skaudu bus ja matyt unsure.gif Beje PC MADA man ir labai patogu butu
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 07, 21:12)
nu ka mergaiciai, musu gamybinis procesas jau atidedamas kitiems metams, nes mb sveikata pradejo slubuot, ir jei pasitvirtina musu itarimai gali reikt rimtu vaistu(gerai jei tik tiek) , nu bet gal pats blogiausias ir liks tik itarimas
bet siaip nuotaika gera, savaites darbai padaryta, namai ir vel apversta (sestadieni tik susitvarkiau smile.gif ) ramios nakteles ir darbingos savaites pradzios

Stiprybes,kantrybes ir tik geru geru ziniu.Tikiuosi,kad nebus blogiausia,kaip sakai.Laikykites 4u.gif

QUOTE(vadove @ 2008 09 07, 21:43)
tai gerai, bandom siulyt kas kada gali ir tada nutarsim visom palankiausia laika.
man si savaite tokia neprognozuojama nusimato, nes reiks pas gydytojus vaziuoti. tai net sunku ka ir pasakyt. tiksliau zinosiu antradieni arba treciadieni. siaip kolkas ir as dar pasiderint galiu, kol dar nepradejau dirbt, nors jau karts nuo karto teks darbo reiklaliukus sutvarkyt.

o kaip kitos mergaiciukes gali?

Tai kai jau suzinosi kada gali,parasyk ir susigerinsim su visom thumbup.gif

Ajuka,as tikrai nieko pries buciau pamatyt tavo mazyle bigsmile.gif Manau,kad ir kitos man pritars blush2.gif
Tai del vietos visom tinka PC MADA ???????? (man net labai drinks_cheers.gif )

Kas del MB isgyvenimu,tai jam labai sunku.Ir kai mato mano asaras vis guodzia,kad kartu mum lengviau viska isgyventi.Daznai kalbames apie tai....Ir tikrai,man lengviau,kai vis dar galiu issiverkt apsikabinus SB.Mus palaiko mintis,kad kai tik pasveiksiu,iskart bandysim vel.Nes abu laaaabai norim savo vaikiuko smile.gif

Nesipykit,mergytes su SB 4u.gif Visiem juk vienodai skauda ir sunku.... O kad pokalbiai padeda,tai pati isbandziau smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Tai tau bice dėkui, tai tu visada randi paguodos žodį 4u.gif
Kai grįžom iš ligoninės aš bandžiau prieiti ir apsikabinti savo vyrą, bet jis tik bėgo nuo manęs, gal aš jam buvau dalis to begalinio skausmo? Va taip ir išsiskirstėm kiekvienas po savo kampus, aš užsidariau savyje, o vyras bėgo nuo to skausmo. Jis norėjo būti tarp žmonių, ne todėl kad reikėjo užuojautos, o todėl kad užsimiršti. Mačiau kad jam buvo skaudu, sunku. Jie negali išsiverkti, išsipasakoti, viską užrakina savyje. Manau daug sunkiau tiems, kurie negali išverkti savo skausmo, viskas lieka viduje, degina iš vidaus. Nekalbėjom mes daug apie tai, jis tik retkarčiais prasitardavo. Ir dabar matau kad jis bijo vėl prarasti.
Rugsėje gydyk savo vyruką. Nemanau kad operacija pats blogiausias dalykas, aišku geriau kad jos nereiktų. Svarbu kad sveiki būtumėt. 4u.gif
Ajuka na tu ir keliauninkė biggrin.gif Mėgdavau ir aš su vaikais ir vyru po skardžius palaipiot, dažnai prie upės nueidavom. Va dabar tai visai aptingau, norėtusi po miškus pasibastyti, bet tingiu blush2.gif
Bim laikykis, juk svarbiausia rezultatas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 09 08, 10:07)
Del susitikimo as ir Vilniuje  bigsmile.gif bet galiu tik su Arielyte - nes mes visada visur tik kartu, tai gal jum skaudu bus ja matyt  unsure.gif Beje PC MADA man ir labai patogu butu

aš irgi su sūneliu tiktai ir man Mada nereasliai super tinkama vietelė thumbup.gif
Atsakyti