Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

kaip gaila kad dar viena mamyte prie musu prisijunge sad.gif gali drasiai pas mus sakyt viskas kas tau ant sirdies mes supransim stiprybes jum 4u.gif
Atsakyti

Vdapr kekvienas savo liudesi isgyvenam savaip. Pro maziukes daiktus menesi vaiksciojau ir ju "nemaciau", o paskui tiesiog i maisus , kas mano pasidejau, pardaviau, kas skolinta buvo grazinau, tiesiog atsisveikinau... o kojinytes , kurias jai numezgiau- vienintelis daiktas kuri ji liete, tebelaikau maiseli neplautas, nors jas tebuvau viena karta issiemus

niu man mergaites kaip nevisam svietui nutaika o thumbup.gif , mb kaip buvo su problemom taip ir yra, bet tie skausmai praejo staigiai kaip ir atsirado smile.gif , turbut nakti gerai ismankstinau irnesakyk.gif , tai neprireike ne daktaru iki kito karto hihihi.gif
darbe sefe leido "neprotingus" klijentus praspirt ir sakyt kad jau nebedirbam lotuliukas.gif

musu jaunuolis pirma kart buvo namie po mokyklos vienas smile.gif , viskas gerai, tik man labai neramu buvo, rado vaikas ir surio atsipjaut(nes daugiau nieko skanaus nebuvo saldytuve lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 08, 16:39)
Labas,

Noreciau, kad ir mane priimtut i savo buri... netekau ir as savo Augustuko... tiesa pasakius nelabai suprantu kas vyksta... kapelis yra... vaikiuko nera... keista kazkaip... siandien sudeliojau jo rubelius i maisus... be asaru... padariau taip lyg net nezinau... kazkaip galvojau kad bus sunku... gal tiesiog dar nesprogau... nesuvokiu... vaistu jokiu negeriu... tai kur asaros?
ryte sunku buvo...  gal todel kad tada issizliumbiau? nezinau padrikos mintys...

Labas,
console.gif Liūdna kad ir tau teko prisijungti prie mūsų būrio verysad.gif taip norėtusi daugiau nė vienos mamytės akyse nebeišvysti liūdesio ir nejausti savo skausmo aido kitų širdyse... Tik gaila kad to negalima išpildyti, vis atsiranda naujų angeliukų mamyčių... verysad.gif Nors mes ir negalim pakeisti likimo, bet mes galim viena kitai padėti.
Kiekvena mes esam skirtingos, skirtingai išgyvename tą skausmą ir kodėl mes turim gedėti taip kaip kiti įsivaizduoja.
Atsakyti
Rugsėje thumbup.gif kad pas jus viskas gerai. Tai gal ir gamybos nebenukelsit, ar dar TB gydosi?
Atsakyti
Aha,gerai zvelsa pastebejo,rugseje tai kaip del gamybos? g.gif Ar cia ta vakarykste manksta ir buvo? blush2.gif

Laaaaabai idealiu santykiu turbut nebuna schmoll.gif Ir kaip sako: nera namu be dumu!!!!!!!!Ir mes su SB pasibaram del visokiu nieku,bet dazniausiai buna kaltas mano PMS'as blush2.gif

Prisipazinsiu,knygu nelabai turiu kada skaityt blush2.gif Vos zurnala "Zmones" speju perskaityt per savaite.Bet laukiu ilgu ziemos vakaru,tai tada ir prie mezgimo sugrysiu.Nes kaip pradejau praeita ziema megzti skraiste,tai taip dar ir nepabaigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 08, 16:39)
Labas,

Noreciau, kad ir mane priimtut i savo buri... netekau ir as savo Augustuko... tiesa pasakius nelabai suprantu kas vyksta... kapelis yra... vaikiuko nera... keista kazkaip... siandien sudeliojau jo rubelius i maisus... be asaru... padariau taip lyg net nezinau... kazkaip galvojau kad bus sunku... gal tiesiog dar nesprogau... nesuvokiu... vaistu jokiu negeriu... tai kur asaros?
ryte sunku buvo...  gal todel kad tada issizliumbiau? nezinau padrikos mintys...

sveika vdpar. jau žinojom tavo skausmą ir tavo istoriją.
junkis prie mūsų - tikėkimės čia tau bus lengviau nei bet kur kitur.... čia tave supras. juk ta būsena tęsis gana ilgai, turėsi kur ateiti, išsišnekėti, išsiverkti, išsilieti.
mes tikrai suprantam tavo skausmą ir žinom ką reiškia tai, kas atsitiko jūsų šeimai.
suprantu tave ir žinau, kad tiek laiko praėjus tu nesupranti dar kas įvyko. tu dar šoke, bet tai pasibaigs ir ateis juodosios dienos kai suprasi kas kur ir prie ko.
suprantu, kad kol kas ir ašarų nėra... juk turėjo būti džiaugsmas.
prisimenu save - dar ligoninėj sugebėjau šypsotis ir juokaut.... grįžus namo irgi sudėjau paruoštus rūbelius, viską suslėpiau ir... prasprogau tik vos po kelių savaičių... vaikščiojau nežinodama kas kur ir prie ko... gatvėj nemačiau žmonių, nesisveikinau, nieko nesupratau... ir kai suvokiau buvo labai sunku - vos sūnus iš kambario mane apipildavo ašaros, vos į tuoletą ir vėl....
patarimas - kuo daugiau leiskit laiko kartu su vyru ir vaikučiu, daug kalbėkitės, nes dar bus visko... nuteik save gyvenimui dėl pirmojo vaikučio ir stenkis užsimiršt rūpindamasi juo... kitaip manau galima išprotėt...
Atsakyti
tikrai rugseje, kaip del gamibos dabar?
as dabar skaitau viska apie nestuma ir vaikiuko vistimasi, internete jeskau visokios info, tai ir yra mano pagrindine tema skaitymui, seip miegstu paskaityt bet pagrinde vaiku raida, psihologija vaiku ir poru, bandau suprast vyrus. o lengvo romano neskaicius nuo mokyklos laiku, paskutinis toks kurinis buvo, rusu kalba parasitas,, pajuscije v ternovnike,, net neatsimenu autoriau, ai dar pamirsau nesenei skaiciau davincio koda ir sifruojant davincio koda.
o del vilnoniu kojniciu,as savo grazole su jom palaiduojau, man atrode kad jai ten bus labai salta....
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 08, 19:30)
ar dar TB gydosi?

ne , tfu tfu tfu, tikiuosi kad tik smelis ten pas ji susijudino

QUOTE(deima26 @ 2008 09 08, 19:40)
Aha,gerai zvelsa pastebejo,rugseje tai kaip del gamybos? g.gif  Ar cia ta vakarykste manksta ir buvo? blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo ta manksta, bet ne gamyba
ai nezinau kaip del tos gamybos, nu nesuku galvos greit turi but mm reik dar ju sulaukt, nu tikiuosi kad si men taip neuzsites, nes kol neprasidejo gamyba viskas buvo gerai, o dabar visokie fintai- cia savaite, cia dvi veluoja doh.gif
kai laidojo mazute as su 40t gulejau KMUK ir kai pries atiduodant i morga nuave, taip ir liko jos pas mane ligoninej stalciuj. velaiu norejau kojnytes uzkast ant jos kapo, bet nezinau, gal bijau prarast ta vieninteli toki rysi verysad.gif , susigraudinau... sunku kai maciau tik gyva o po to tik kapa, negalejau palaidot ir atsisveikint...

va musu santykiai but idealus su mb, jei as maziau burbuliuociau doh.gif lotuliukas.gif . as jam ir graziausia motera ir protingiausia ir visokia kitokia -iausia, klausiau gal š...iausia, sake nea lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 08, 20:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu jo ta manksta, bet ne gamyba
ai nezinau kaip del tos gamybos, nu nesuku galvos greit turi but mm  reik dar ju sulaukt, nu tikiuosi kad si men taip neuzsites, nes kol neprasidejo gamyba viskas buvo gerai, o dabar visokie fintai- cia savaite, cia dvi veluoja doh.gif
kai laidojo mazute as su 40t gulejau KMUK ir kai pries atiduodant i morga nuave, taip ir liko jos pas mane ligoninej stalciuj. velaiu norejau kojnytes uzkast ant jos kapo, bet nezinau, gal bijau prarast ta vieninteli toki rysi verysad.gif , susigraudinau... sunku kai maciau tik gyva o po to tik kapa, negalejau palaidot ir atsisveikint...

va musu santykiai but idealus su mb, jei as maziau burbuliuociau doh.gif  lotuliukas.gif . as jam ir graziausia motera ir protingiausia ir visokia kitokia -iausia, klausiau gal š...iausia, sake nea lotuliukas.gif

Atspejau thumbup.gif Bet net balsu nusijuokiau,taip juokingai atrasei lotuliukas.gif Kai nesuksi galvos,tai ir uzkibs greiciau mirksiukas.gif
Geras TB,myli tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 08, 20:22)
Geras TB,myli tave wub.gif

myli ax.gif vienu momentu biski buvau velniu pridirbus, pasipykom, tai bliaudama pasnekejau telefu, tai paskui gavau sms- myliu, myliu myliu, nieko taip nemylejau, nusisypsok , neverk... nu ***** sia zinute saugau jau 5metai, nors kad myli sako po 10kart per diena, nors is manes, gal to sulaukia kokia karta per metus doh.gif
bloga as mergaite, oi bloga angel.gif
kaip sako gerom mergaitem- dangus, o blogom -viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 08, 20:36)
kaip sako gerom mergaitem- dangus, o blogom -viskas mirksiukas.gif

oi kaip noreciau but tom blogom mergaitem tada nereiktu sitos Angeleliu svetaines verysad.gif
kazkaip as to protrukio ir bijau... ir gyvenu susitelkus i mazaji... o turejo but didysis... nors siandien is ryto ir virkavau bet stengiausi kad jis nepamatytu... nes tada kruva klausimu... o dabar kaip ir pamirso, kad broli turejome pirkti... dziaugiuos kad neklausineja... nors prie kapuko kiekviena diena nuvaziuojame visi trys... jau ir kelia mazasis mintinai zino... kur begti... bet jam daugiau atrakcija.... dziaugiuos kad pakolkas klausimu nekelia...
pavydziu is tikruju toms baltu pavydu... kas gali jau planuot vaikuti... o musm dar tiek laiko laukti...
zinot ir tiket viskuom pradejau... intensyvioj liko mano sagutis plauku... rubelius kuriuos buvau paruosus i gimdykla Augustukui paprasiau kad gydytoja atiduotu tam leliukui kuriam labiausia reikas ju... nu atrodo viska padariau kad tik grizciau i ten...
o va is 4 auksto susirinkau viska... kad tik grist nereiktu...
zinot ta diena kai mire musu angeliukas kazkaip niekaip neuzmigau nors vaistu ir buvo prileista sociai... pro palatos langa toks dangus tamsus ir jame viena zvaigzdute man sviete... aplink tikrai daugiau nei vienos nebuvo... tikiu, kad ten mano angelelis i mane ziurejo...
ant rytojau vyras pro palatos langa idomia vaivorykste pamate... sako keistu formu laime laime atnesa... nu gal nusisypsos kada laime mums... juk angeliuka sauganti musu seima jau turime...
dabar beliko metus tuos kaip nors prastumti... tik kaip?
Atsakyti
Labas rytas
nesimiega man šiandien, laukiu susitikimo su kitu vyru wub.gif ir dukriuku wub.gif
lelius pažadino ir vsio...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 08, 20:15)

pala pala kažko nesuprantu.... blink.gif kur pas žmogų smėlis būna doh.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 09 08, 21:21)
oi kaip noreciau but tom blogom mergaitem tada nereiktu sitos Angeleliu svetaines  verysad.gif
kazkaip as to protrukio ir bijau... ir gyvenu susitelkus i mazaji... o turejo but didysis... nors siandien is ryto ir virkavau bet stengiausi kad jis nepamatytu... nes tada kruva klausimu... o dabar kaip ir pamirso, kad broli turejome pirkti... dziaugiuos kad neklausineja... nors prie kapuko kiekviena diena nuvaziuojame visi trys... jau ir kelia mazasis mintinai zino... kur begti... bet jam daugiau atrakcija.... dziaugiuos kad pakolkas klausimu nekelia...
pavydziu is tikruju toms baltu pavydu... kas gali jau planuot vaikuti... o musm dar tiek laiko laukti...
zinot ir tiket viskuom pradejau... intensyvioj liko mano sagutis plauku... rubelius kuriuos buvau paruosus i gimdykla Augustukui paprasiau kad gydytoja atiduotu tam leliukui kuriam labiausia reikas ju... nu atrodo viska padariau kad tik grizciau i ten...
o va is 4 auksto susirinkau viska... kad tik grist nereiktu...
zinot ta diena kai mire musu angeliukas kazkaip niekaip neuzmigau nors vaistu ir buvo prileista sociai... pro palatos langa toks dangus tamsus ir jame viena zvaigzdute man sviete... aplink tikrai daugiau nei vienos nebuvo... tikiu, kad ten mano angelelis i mane ziurejo...
ant rytojau vyras pro palatos langa idomia vaivorykste pamate... sako keistu formu laime laime atnesa... nu gal nusisypsos kada laime mums... juk angeliuka sauganti musu seima jau turime...
dabar beliko metus tuos kaip nors prastumti... tik kaip?

laikykis mieloji, kaip viskas pažįstama ir atrodo neseniai panašiai gyvenom....
bus klausimų dar iš sūnelio, tik tu jam pasakok, kad jam neliktų skausmo kodėl mama taip reaguoja...
man po šiai dienai suspaudžia širdį, kai sūnus eidamas aiškina kur broliuko kapelis ir kas jam buvo... ir dar čia kurią dieną pasakė, kad aš noriu išsikast iš kapelio broliuką ir pažiūrėt, kaip jis dabar atrodo.... unsure.gif
o mirus vyro dėdei kai pirkom vainiką, pardavėjai paklausus, ko mamytė laukia išaiškino be kompleksų, kad jo broliukas mirė ir dabar bus sesytė unsure.gif
ir vis dar man skauda.......... o jau kiek laiko praėjo....

ai, paženklintos....

einu, gal dar pavyks numigt, kuo labai abejoju...

Papildyta:

Henriluk
, šmėžuoji forume su tokiom naujienom, o kad mes tavęs pasiilgom, laukiam ateinant, tai neprisimeni, a?
ar kažkas negerai?
ateik, juk mes tavęs seniai laukiam tongue.gif
Atsakyti