Niu, mergaiciukes, smaugu gi jums

. ir as labai noreciau su jumis susitikt, prasiblaskyt, paplepet

. Tik va man labai jau toli iki jusu

. Taip, kad ziurekit smagiai pasibukit uz mane
Rugseje, tikiuosi tavo vyrukui susitvarkys sveikatele ir vel galesit planuot susitikima su gandriukais.
Na, o kalbant apie santykius su MB, tai kol kas pas mus viskas gerai. Tik va, kazkaip neramu man, kad jo skausmas uzdarytas giliai viduje

. matau, jauciu kaip jam sunku, bet jis stengiasi to neparodyti, bet vis tik kartais pastebiu sudrekusias jo akis, ypac kai bunam pas mazute kapeliuose

. Bet zinau, jis labai stiprus. Jis netgi turejo jegu pagroti baznycioje palydint musu angeliuka

. Tada as jam labai pavydejau, kad jis gali taip graziai su savo muzika atsisveikint su mazyle

Kalbejom mes apie nelaime nedaug, labai sunku grizt prie tos temos, bet kas kart kai vaziuojam i klinikas prisimenam ta vieta su malonumu, nes cia turejom abi savo mazyles. Kokie nuostabus tai buvo menesiai, nors ir kupini itampos

. Kadangi mes savo mazyle dziaugemes keturis menesius, tai dabar stengiames prisimint kokia ji buvo, kaip sypsojosi, kaip istisai draugavo su soske

ir tada nejucia pats nusisypsai

Zinau, kad be SB nebuciau isgyvenusi to skausmo...
Labai noretusi, kad visoms mums po patirto pragaro nebereiktu patirt dar vieno pragaro su vyru. Juk taip kartais norisi pabut silpnai....Nors visi ir sako buk stipri...