Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų masažai

QUOTE(Loxxy @ 2008 09 02, 10:08)
Na na, kaip tik išorinę šlaunų pusę ir masažuoja,o va kryžkaulio (nugaros apatinės dalies) tai liesti tikrai negalima  smile.gif
Aš vaikštau  kiekvieną savaitę po kartą ir esu patenkinta.
O masažus ištikrųju daro visi masižistai, tik būtinai kai tarsies pasisakyk, kad esi  nestuke.gif ir nuėjusi dar primink.  nestuke.gif masažo metu ir ant pilvo neguldo tik ant šono bei sėdint.
gerų masažų  4u.gif

Cituoju straipsnio dali apie masaza is mamos zurnalo: "Kokias kuno vietas masazuoti, o kokiu - ne? Nestumo metu galima masazuoti visas kuno vietas, tik nerekomenduojama maigyti ir veikti vibracija pilvo, sedmenu bei virsutinio slaunu trecdalio."
Taipogi, mano gydytoja sake, jei yra patologinis nestumas, masazas draudziamas. Todel bet kokiu atveju reikia konsultuotis su priziurinciu gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 04, 08:58)
Cituoju straipsnio dali apie masaza is mamos zurnalo: "Kokias kuno vietas masazuoti, o kokiu - ne? Nestumo metu galima masazuoti visas kuno vietas, tik nerekomenduojama maigyti ir veikti vibracija pilvo, sedmenu bei virsutinio slaunu trecdalio."
Taipogi, mano gydytoja sake, jei yra patologinis nestumas, masazas draudziamas. Todel bet kokiu atveju reikia konsultuotis su priziurinciu gydytoju.

Šlaukys yra iki kelių, o viršutinis jų trečdalis, tai taip ties klyni tik ir lieka, nieks ten ir taip nelenda. Nebent vyras erotinį masažą darydamas biggrin.gif
O esant potologiniam nestuke.gif ne tik apie masažą reikia konsultuotis, aš tik apie noramlų nėštumą šneku.
Gal reiktų visom renkantis masažą žinoti tik tiek, kad svarbu gerą masažistą pasirinkti,o ne kokio talandietiško eiti pas tailande savamokslę, nes taip tai tikrai galima pakenkti ir viskas bus ok 4u.gif
Nu ir žinoma jokių tokių stiprių masažų kaip anticeliulitiniai, ar ten su karštais akmenimis tikrai negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkllkk @ 2008 09 01, 15:18)
Labai idomu suzinoti, ar nestukes vaiksto i masazus? Jei taip, tai kur?

nesinori girtis bet mama daro smile.gif paskaiciau tema ta spec paklausiau.sake daro smile.gif ir kiek zinau atvaziuoja pas klijentai namus smile.gif kaune cia smile.gif visa kita jai norinciu bus i az rasykit smile.gif papasakosiu detaliau
Atsakyti
Aš dariausi masažą dėl skaudamos nugaros (dar ir prieš neštumą skaudėdavo), laaabai faina ir atpalaiduoja ir pagelbėja , dabar tikrai daug mažiau skauda (manau visiškai išvengti to nepavyksta neštumo metu)Masažą dariausi 7, 8 mėnesiais Kaune Mažylio gimdymo namuos. ax.gif
Atsakyti
Nevaikštau bet labai norĖČIAU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkllkk @ 2008 09 01, 16:18)

reikes pasieskoti kur koju ir nugaros masazus daro g.gif
Atsakyti
o poliklinikoj ar galima butu darytis masaza? g.gif
Atsakyti
ar butina tik privaciai vaikscioti pas masazistus?
Atsakyti
o as MB vis paprasau pamaigyt tai nugara, tai kojas, tai rankas .... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kkllkk @ 2008 09 01, 14:18)

Vis ruosiausi,ruosiausi ir taip ir nenuejau blink.gif O masazai nesciosioms dabar yra beveik visuose sveikatingumo centruose,arba kur atliekami masazai
Atsakyti
O man draugai, nezinodami , kad as nestuke.gif padovanojo dovanu kupona atpalaiduojanciam viso kuno masazui... g.gif tai va ir nezinau kaip cia bus... kaip tik kazkur girdejau, kad pirmame trimestre masazuotis negalima... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 01, 20:58)
Zinau, kad slaunu, uzpakalio ir pilvo masazuoti negalima nestumo metu. Lieka tik nugara. O toki masaza daro bet koks masazo salonas.

Bet geriau prie einant masazuotis pasikonsultuoti su savo gydytoju.

MAN VIS PASKAUDENA NUGARA TAI LABAI NORECIAU I MASAZUS PAVAIKSCIOT smile.gif ...REIKS PASIKONSULTUOT SU GYDYTOJA
Atsakyti