Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų masažai

Sveikos super mamos , turiu maza problemele, nugaros skausma, gine rekomendavo masaza. Patarkite, ka pasirinkti Kaune. Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 30 kovo 2010 - 18:56
Labutis, man taip pat kai laukiausi buvo nugaros skausmai, as ejau i "Mazyli", ten daro masazus, tai patiko, siaip ir baseina i nestumo pabaiga "Mazyli" lankiau, tai po baseino tikrai geriau jautiesi ir manksta ir pramoga ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Masažuoju nėštukes Kaune. Taip pat mokau kūdikių masažo.

www.ugnesmasazas.lt
Atsakyti
QUOTE(ryrumba @ 2010 02 02, 15:45)
Sveikos mamytės,

nėštukėms siūlau masažuotis namuose, būsimas tėvelis tai puikiausiai gali padaryti. O kartu ir šeimos ryšį sustiprinsite bei bendrausite su kūdikėliu. Pati išbandžiau, daug mieliau jaustis mylinčias vyro rankas. Mes naudojome specialiai nėščiosioms masažo aliejų Vital Touch, malonaus kvapo, atpalaiduojantis. Ir nėštukei gerai (oda tampa elastingesnė) ir kūdikėliui gerai (su juo per prisilietimą bedrauja visa šeima). Siūlau ir jums pabandyti aliejukus www.tactusvitea.lt. Man labai patiko ;]

Pavydziu moterims, kurioms vyrai daro masaza. Mano vyras nedaro to, jei prasau niurzga ir pavirsutiniskai ir labai trumpai ji daro arba per stipriai, tad jokio malonumo, kaskart dusauja tarsi bausme jam butu didziausia verysad.gif
Atsakyti
Einu į savo miesto reabilitacijos centrą. Turiu bėdų su nugara. Išrašė masažiuką gydytoja, tik gaila, kad nėra specialaus stalo su skyle pilvukui lotuliukas.gif .
Man labai patinka, ir geriau jaučiuosi, bei dar lankau spec. mankštas nestuke.gif .
Atsakyti
Labas mamytės,

Man kilo toks klausimas. Kaip jūs žiūrite į mankštas ar masažus nėštukėms? Draugė rekomendavo, kad tai super dalykas. Lankėsi viename SPA salone, Klaipėdoje ir jai labai patiko. Taip, kad klausiu Jūsų nuomonės. Ar kuri nors bandėte ar norėtumėte pabandyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jur-kli @ 2009 06 22, 12:46)
O gal ka patarti del Klaipedos galit?

mane ir domina 4u.gif
Atsakyti
Masažus nėščiosioms daro masažuotojas Mindaugas, kuris priima namuose Pašilaičiuose, o dirba Biokosmetikos grožio studijoje Karoliniškėse. Ten taip pat veda masažo pamokas poroms, kuriose galit išmokti masažuoti viens kitą. Ir Jūsų vyras galėtų pramokti kaip pamasažuoti savo nėštukę.
Atsakyti
I masazus pradejau vaiksciot paskutinemis nestumo savaitemis. Pradejo ypatingai stipriai tirpt rankos, tad ieskau, kur nervas uzspaustas. Bet koleikas nepadeda sad.gif gali but, kad tirpimas praeis tik po gimdymo sad.gif masazas - puiki terapija ir kunui, ir sielai. Rekomenduoju! Tik eikit pas toki masazista, kuris suvokia skirtumus tarp masazo nosciai ir ne nesciai moteriai wink.gif
Atsakyti
Siaip paskutinemis savaitemis masazo nesciai daryti negalima. Kaip ir pirma men.
O masazuotojas turi buti mokesis specialaus masazo nesciosioms.

QUOTE(IRIM @ 2012 03 11, 16:38)
I masazus pradejau vaiksciot paskutinemis nestumo savaitemis. Pradejo ypatingai stipriai tirpt rankos, tad ieskau, kur nervas uzspaustas. Bet koleikas nepadeda sad.gif gali but, kad tirpimas praeis tik po gimdymo sad.gif masazas - puiki terapija ir kunui, ir sielai. Rekomenduoju! Tik eikit pas toki masazista, kuris suvokia skirtumus tarp masazo nosciai ir ne nesciai moteriai wink.gif

Atsakyti
Aš laaaabai norėčiau masažo, bet va, vyras vis nepadaro doh.gif Po darbo jau nebelabai nori namie vėl masažus daryti, bet gal priprašysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2012 03 11, 17:38)

Gal galit isduot paslapti kur einat? Arba gal dar kas galit rekomenduoti gera masazista/masaziste Kaune?
Atsakyti