Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų masažai

QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 02 05, 11:18)
O man draugai, nezinodami , kad as  nestuke.gif padovanojo dovanu kupona atpalaiduojanciam viso kuno masazui...  g.gif  tai va ir nezinau kaip cia bus... kaip tik kazkur girdejau, kad pirmame trimestre masazuotis negalima...  g.gif  schmoll.gif

Man tas pats... Tai dabar svarstau ką daryti su tuo čekiu. Ar pačiai eiti ar vistik kam nors atiduoti. Gal MB nusiųsti ? biggrin.gif
Atsakyti
dariausi masaza vandenyje... tikra palaima

www.watsu.lt
Atsakyti
Aš kol galėjau lankiau masažus pas profesionalų fizioterapeutą, tai labai padėjo nuo stuburo skausmo, o dar ir kažkokių sankaupų ant sprando surado, tai ir juos kibo masažuoti, tik gaila kad negalėjau pabaigti viso kurso.
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 01 14, 21:46)
o poliklinikoj ar galima butu darytis masaza? g.gif

As taibutent poliklinikoje ir darausi.
Atsakyti
Kaunietems siulyciau Mazylyje pabandyti. Visos nugaros masazas, pusvalandis 40Lt. Kadangi nemazai isbandziusi, tai cia laaabai patiko. Ir "kumpius" gerai ismasazavo, ir tepaliuku patepe, kur nugara skaudejo ir labai maloni moteryte buvo. Jau vel leksiu pasilepinti. Tik idomu, kaip daznai galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2009 03 30, 00:14)
Kaunietems siulyciau Mazylyje pabandyti. Visos nugaros masazas, pusvalandis 40Lt. Kadangi nemazai isbandziusi, tai cia laaabai patiko. Ir "kumpius" gerai ismasazavo, ir tepaliuku patepe, kur nugara skaudejo ir labai maloni moteryte buvo. Jau vel leksiu pasilepinti. Tik idomu, kaip daznai galima?  g.gif

O jinai butent su nesciosiomis masaza atlieka? Pati ji neminejo kiek kartu galima ir ar tai negali pakenkti? Nes kazkaip viso kuno tai nerekomenduoja?
Atsakyti
jei profesionalas daro masazanepakenks. man nugarai tik lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2009 03 30, 06:37)
O jinai butent su nesciosiomis masaza atlieka? Pati ji neminejo kiek kartu galima ir ar tai negali pakenkti? Nes kazkaip viso kuno tai nerekomenduoja?

Ten butent nestukems yra mirksiukas.gif as neklausiau, kiek kartu galima doh.gif kita karta pasiklausiu ax.gif Viso kuno masazo nedaro: yra nugaros arba peciu juostos
Atsakyti
Aš prisiklausiau visokių gerų kalbų apie stebuklus darančius masažus nėščiosioms, tai būtinai tai išbadysiu savo kailiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turit šviežių atsiliepimų apie masažus nėščioms Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,o aš siūlau viso kūno masažiuką nėštukėms. Tikrai labai efektyvu ir saugu.O kaina prieinama visoms.Tai malonumas ne tik jums bet ir kūdikėliui

Dirbu Kaune.865289045 www.massageugne.com
Atsakyti
Sveikos mamytės,

nėštukėms siūlau masažuotis namuose, būsimas tėvelis tai puikiausiai gali padaryti. O kartu ir šeimos ryšį sustiprinsite bei bendrausite su kūdikėliu. Pati išbandžiau, daug mieliau jaustis mylinčias vyro rankas. Mes naudojome specialiai nėščiosioms masažo aliejų Vital Touch, malonaus kvapo, atpalaiduojantis. Ir nėštukei gerai (oda tampa elastingesnė) ir kūdikėliui gerai (su juo per prisilietimą bedrauja visa šeima). Siūlau ir jums pabandyti aliejukus www.tactusvitea.lt. Man labai patiko ;]
Atsakyti