Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 05, 09:59)
lotuliukas.gif  nu originalu,ytariu atsiras pas mus gudruciu kurie gal taip ir padarysi "ant bairio " doh.gif

aš taip padaryt ruošiuos, tik mašinytę savą įsigyt dar reikia biggrin.gif
Atsakyti
na ka, pirma karta pati viena vaziavau, nes gi teises turiu.. nu sumasciau nulekti iki kaimo degalines, nes suzinojau, kad lapuku yra.... doh.gif o dieve, kaip rankos derebejo vaziuojant... nepatinak man ta sena masina, oi kaip nepatinak.. posukiuose kai kur per mazai prisistabdziau blink.gif blink.gif blink.gif tai uj buvo lotuliukas.gif kai kokia raliste... 4u.gif na, grizti tai normaliau jau biggrin.gif bet sukant i namus is pagrindinio i salutini vel kai raliste.... doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dzieve dzieve... kosmaras is manes, o ne vairuotoja .. greicio tai nemegstu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar važinėjuos su mašina kas trečią dieną ir vakarais namo leidžia parvežt biggrin.gif
tai eina kaken atrodo, kad nesu sedėjus už vairo doh.gif vėl mašinų bijau, vėl važiuot bijau sad.gif
o dažniau neišeina važiuot...
ir klevo lapų nerandu pirkt doh.gif
šian po rajono degalines reiks praeit pasivaikščiojant, gal rasiu
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 05, 19:27)
dabar važinėjuos su mašina kas trečią dieną ir vakarais namo leidžia parvežt  biggrin.gif
tai eina kaken atrodo, kad nesu sedėjus už vairo  doh.gif vėl mašinų bijau, vėl važiuot bijau sad.gifo dažniau neišeina važiuot... <...>

kaip as tave gerai suprantu thumbup.gif kol isigysiu automobili, tai... he hemmm... biggrin.gif vel is naujo reiks mokytis. man beda yra su prisitabdymu kaimo keliuke, kai vaziuoji ant 50-60 pries sukant lotuliukas.gif nu mieste tokiu cirku nebudavo. o siandien - bapt ir sunku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 05, 18:31)
kaip as tave gerai suprantu  thumbup.gif  kol isigysiu automobili, tai... he hemmm...  biggrin.gif  vel is naujo reiks mokytis. man beda yra su prisitabdymu kaimo keliuke, kai vaziuoji ant 50-60 pries sukant  lotuliukas.gif  nu mieste tokiu cirku nebudavo. o siandien - bapt ir sunku  doh.gif  lotuliukas.gif

prieš posūkį aš stabdau jau iš toli, nors nereiktų, bet bijau, kad paskui nesustosiu biggrin.gif
išvis sankryžos mano baubas bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 05, 19:37)
prieš posūkį aš stabdau jau iš toli, nors nereiktų, bet bijau, kad paskui nesustosiu biggrin.gif
išvis sankryžos mano baubas bijau.gif

na klp as irgi kazkaip is anksto prisistabdydavau. bet cia matai uzmiesty, tai yra kaime vaziavau. ir nei masinu nera, nei ka, nera ka praleisti, tiesiog suku i salutini keliuka, vedanti link namu... o nesigavo graziai pristabdzius ir persijungus i 2 pavara pasukti... kazkaip labai lievai doh.gif ir taip 2 kartus.... ir dar. iki 20km/h prisitabdziau mazdaug ir perjungiau i 2 pavara, bet masina pasitimpciojo biskiuka... karoc.. gelda sena doh.gif doh.gif as su ta senuciuke kai pavaziuoju, tai pradeda atrodyt, kad nebemoku vairuoti
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 05, 18:41)
na klp as irgi kazkaip is anksto prisistabdydavau. bet cia matai uzmiesty, tai yra kaime vaziavau. ir nei masinu nera, nei ka, nera ka praleisti, tiesiog suku i salutini keliuka, vedanti link namu... o nesigavo graziai pristabdzius ir persijungus i 2 pavara pasukti... kazkaip labai lievai  doh.gif  ir taip 2 kartus.... ir dar. iki 20km/h prisitabdziau mazdaug ir perjungiau i 2 pavara, bet masina pasitimpciojo biskiuka... karoc.. gelda sena  doh.gif  doh.gif  as su ta senuciuke kai pavaziuoju, tai pradeda atrodyt, kad nebemoku vairuoti

žinokis geriau gelda nei jokios biggrin.gif
stogas yra ir gerai irnesakyk.gif
per mažai pristabdei, jei sutrukčiojo. O didesne pavara važiuojant, ant posūkio, man atrodo, kad apsiversiu biggrin.gif
vakar tai išvis posūkuje sugebėjau ant šaligatvio užlipt blush-anim-cl.gif: gerai, kad padangos sveikos karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 05, 19:45)
žinokis geriau gelda nei jokios biggrin.gif
stogas yra ir gerai irnesakyk.gif
per mažai pristabdei, jei sutrukčiojo. O didesne pavara važiuojant, ant posūkio, man atrodo, kad apsiversiu biggrin.gif
vakar tai išvis posūkuje sugebėjau ant šaligatvio užlipt blush-anim-cl.gif: gerai, kad padangos sveikos karsta.gif

tai tikriausiai... dzieve dzieve ax.gif blogai kai pripranti prie vienos masiniukes. plius dyzelinis mokomasis buvo, o cia benzas. regitroj kad ir kitokia masinyte buvo (mokiaus su polo. gavau opeli), bet vaziavimas man kazkaip nesiskyre.... man ryskiai praktikos dabar truksta ant benzo smile.gif tiesa sakant nemegstu as kaimo masiniuko ir nelabai su ja draugauju wacko.gif todel jos kazkaip nu nepajauciu. Nei gabaritu, nei greicio, nei pristabdymo. fui ji man biggrin.gif
Atsakyti
tą, su kuria važinėjus, irgi sunku man valdyt, nes pavaros labai sunkiai persijunginėja, kai reik 2 įsijungt prakaitas išpila biggrin.gif nu bet o ką daryt, geriau tokia negu jokia ax.gif
dbr pagalvoju, kad Regitros mašinos nėra baisiausia, už kurių vairo reikėjo sedėt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 05, 19:53)
tą, su kuria važinėjus, irgi sunku man  valdyt, nes pavaros labai sunkiai persijunginėja, kai reik 2 įsijungt prakaitas išpila  biggrin.gif nu bet o ką daryt, geriau tokia negu jokia  ax.gif
dbr pagalvoju, kad Regitros mašinos nėra baisiausia, už kurių vairo reikėjo sedėt laugh.gif

na jei kasdien su ta masinele pavazineciau, tai perprasciau.. o dabar net uztektu dvieju ranku paskaiciuoti, kiek kartu su ja vaziavau, nuo pradejimo mokytis vairuoti, tad nera ko noreti. smile.gif su poliuku (su juo 5 papildomus pravaziavimus turejau) vaziavau kuuuur kaaaaas daugiauuuu... na nieko. savo masina kai turesiu, nes vistiek turesiu, tai prie jos butinai priprasiu, kad ir kokia bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 05, 18:14)
posukiuose kai kur per mazai prisistabdziau  blink.gif    tai uj buvo  lotuliukas.gif  kai kokia raliste...  4u.gif  na, grizti tai normaliau jau  biggrin.gif  bet sukant i namus is pagrindinio i salutini vel kai raliste....  doh.gif   Dzieve dzieve... kosmaras is manes, o ne vairuotoja .. greicio tai nemegstu  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man pradzioj su posukiais taip budavo...su visais navarotais praciuozdavau lotuliukas.gif Per egza griztant i regitra ta poliuka kazkaip posukyje i sona pradejo traukti,vos nulaikiau kad i priesinga juosta neiseitu tai paskui jau savo instruktoriaus klausiu kodel taip? Jis manes klausia koks greitis buvo,sakau,nezinau,gal 40,o jis sako tu ka,20 turi buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tada egza islaikiau,egzaminuotojas buvo greiti megstantis (matyt nepastebejo jis to,nors susikeikiau as tada)lotuliukas.gif

Beje,vazinek ta kaimo masinele,ir kuo daugiau,jei ji labai sena tai kai ant jos ismoksi gerai-galesi jau ant bet ko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 05 rugsėjo 2008 - 18:43
QUOTE(denaxa @ 2008 09 05, 20:40)

Beje,vazinek ta kaimo masinele,ir kuo daugiau,jei ji labai sena tai kai ant jos ismoksi gerai-galesi jau ant bet ko cool.gif

na manau, kad tikrai taip bigsmile.gif p.s. jei tavo egzaminuotojas pats greit per posuki pralekia, tai turbut nelabai ir pastebejo thumbup.gif
Atsakyti