Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(slyva @ 2008 09 05, 15:29)
su tuo uzpypinimu, tai as vis laukiu savo pirmo karto, kada teisetai galesiu uzpypint ka nors, BET jei tik kas uzkisa ar neziuredamas rikiuojasi ir pan., tai apkeikiu pati sau viena sededama ir mintyse galvodama "gal jau pypint", bet taip ir neisdristu  doh.gif Galvoju, gal dar nesu tiek pazengus, kad tuo pat metu galeciau pypint ir stabdi mint laugh.gif nes bijau, kad pypsendama dar pati susimetysiu ir tikrai kas nors nutiks  doh.gif

as tai jau spejau uzpypint, net du kartus cool.gif lotuliukas.gif bet siaip taip pat mastau kaip tu....apkeikiu mintyse o tada pagalwoju " gal papypint? " bet kol sugalwoju tai jau per velu buna blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 05, 14:29)
su tuo uzpypinimu, tai as vis laukiu savo pirmo karto, kada teisetai galesiu uzpypint ka nors, BET jei tik kas uzkisa ar neziuredamas rikiuojasi ir pan., tai apkeikiu pati sau viena sededama ir mintyse galvodama "gal jau pypint", bet taip ir neisdristu  doh.gif Galvoju, gal dar nesu tiek pazengus, kad tuo pat metu galeciau pypint ir stabdi mint laugh.gif nes bijau, kad pypsendama dar pati susimetysiu ir tikrai kas nors nutiks  doh.gif

as besimokydama jau viena uzpypinau lotuliukas.gif pestyji, tiesa- a ner ko per raudona vaiksciot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 05, 13:00)
buvom su mb pas mano tata pasiimti masiniuko sutvarkyto
merginos-ciut nepadariau avarijos karsta.gif
tai kaip man galima leisti vaziuoti fool.gif
siaip ne mano kalte,spejau sustoti nu bet palaukit,milimilimilimetrais......
o buvo taip,vaziuoju siaures pr link muravos sankryzos
kaunietes zino,ten apsisukti daug kur galima
vaziuoju antra juosta,pima ten neimanoma,uzstatyta,pries mane koki 5 metrai kita auto,uz manes kazkoks neramus diedas su kieta masina new_russian.gif
ir taip prie siknos prilipes ir vis islenda ,matau per kairi veidrodeli, besiruosdamas mane 'apdeti'... ziuriu priekyje masina pristabdo,rodo kairi posuki apsisukti,ivaziuoja i apsisukimo vieta (ten sutelpa viena auto,kitom jau reikia mano antroje juostoje laukti) as priletinu o pries mane tas dundukas is galo fool.gif smaukst ilenda be jokiu posukiu ir ant stabdziu kala sukimuisi kairen,2 metrai kazkur man sustabdyti  bijau.gif  cray.gif   
netikejau kad musu lauzo tokie stabdziai geri  blink.gif
stoviu sustojus ir net nezinau ka daryti,jis nuvaziavo,pajudejau is vietos ir nuvaziavau,mb pasiuto ant to durnelio ir tt,sako reikejo uzpypinti,zinokit net pamirsau kad toks daiktas yra
is to strioko poto ties muravos sankryza uzgesau ir nepajudejau is vietos per visa zalia niekaip,sudariau kamsti
nepykit nu bet KAROCE  cray.gif

Comep,tu saunuole kad spejai sustabdyt thumbup.gif Teks pratintis,gatvese tokiu durniu ne vienas ir ne du,man kasdien bent po kelis tokius atvejus pasitaiko doh.gif
Atsakyti
comep thumbup.gif reikėjo bakstelt jam i subinę, tegu žino kaip užlindinėt... juokauju smile.gif tikrai šaunuolė thumbup.gif vienas gera žinia iš to įvykio, kad žinai stabdžių galimybes smile.gif o dėl to vyro, na tikrai negerai padarė, bet kas čia žino, gal labai skubėjo, gal kokia nelaimė atsitiko, tokiu atveju įsivaizduoju ir pati ant galvos lipčiau ir neaišku kaip vairuočiau... visko būna..
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 05, 15:29)

as tai esu pypinus tam araliui kur neaiskiai blaskes tarp juostu, ir siaip jei kas uzmiega prie zalio sviesoforo lotuliukas.gif arba matau kad krapstos rankinuke, nors jau zalias uzsidege doh.gif tai manau tokiu atveju tikrai sazininga papypint lotuliukas.gif o siaip jei kas uzkisa pries nosi taip kad speji streso nepatyres prisistabdyt tai nepypinu- nes ir paciai tenka kartais blush2.gif nu ir tikrai- kasdienine gi situacija cia mieste, jei visi pypintu nagliau persirikiuojant , tai kas butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 21:19)
Kazin ar  musu daugiabuciu kaimyneliai filmuoja tokius dalykelius kiemuose???  lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...feature=related

ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

bet as sito filmuko nesupratau,skaityti moku kad moteris stato masina o kur ta moteris,juk nenufilmuota kad islipa mergina,gal ten koks vyrukas "zalias" g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
nieko ir mes taip kadanors... biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 05, 16:34)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi normaliai ypac tas paskutinis vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti

va toki video as suprantu thumbup.gif bent jau nerodo kad taip parkuojasi vyrai o rodo kad taip parkuojasi moterys( juk pabaigoj is masinos moteris islipa) biggrin.gif clap_1.gif
Atsakyti
geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 09 05, 17:42)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti

aš gal nebandysiu praktikuot ax.gif
Atsakyti