Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 12, 18:42)
biggrin.gif  nu man tai vyras moka uz viska nes as nedirbu blush2.gif  bet ai nu gal jau nebedauzysiu unsure.gif  blush2.gif

na kaip bebūtų iš visko mokomės, kad išmokčiau kur reikia žiūrėt parkuojantis kainavo 2000 ir kad išmokčiau nesiblaškyt ir laiku pradėt stabdyt dar 2000. doh.gif
ech... kam dabar lengva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 12, 19:56)
na kaip bebūtų iš visko mokomės, kad išmokčiau kur reikia žiūrėt parkuojantis kainavo 2000 ir kad išmokčiau nesiblaškyt ir laiku pradėt stabdyt dar 2000.  doh.gif
ech... kam dabar lengva  ax.gif

nu jooo unsure.gif man tai nieks masinos neduodu tai tiek mokeciau unsure.gif neduok D man taip biggrin.gif blush2.gif ryt vyras ves taisyt mano sulankstyta sparna doh.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau kiek brangiai žmonėm atsieina klaidos ir dar kartą įsistikinau: jei jau pirkti pirmą mašiniuką, tai tik nenaują, nebrangų, taip sakant, drožimui. O kitą jau, kokį tik nori smile.gif
Man su manąja astra 95-tų irgi būt buvęs nuostolis ne vienam šimtui, bo pirmą mėnesį užvažiavau ant per aukšto bordiūro (kol kas tai visi mano liapsusai) Bamperio kampu ir taip nelėtai užmoviau doh.gif . Įsivaizdavau, užtilps. Tai bamperis įsižeidęs įlinko ir tą nemažą duobę, pasiliko, kaip gyvą priekaištą man biggrin.gif Nu ir ką? Nieko irnesakyk.gif. Kadangi bamperis nei dažytas automobilio spalva, nei juolab lakuotas, BM palindo, užkišo iš vidaus kažkokį pagalį, patrankė ir to užteko, kad duobė iššoktų atgal. Aišku, neliko nė žymės smile.gif Ir aišku, nė sąžinės priekaištėlio man. Mokomės gi irnesakyk.gif
Dar porą kart padėkojau tam pačiam bamberiui, kad jis toks tada, kai kiti parkuotojai pro jį nepratilpo ir paliko savų dažų žymes (jiems mažiau pasisekė).
Ir dar kartą pasidžiaugiau, kad manieji veidrodėliai ne kokie reguliuojami elektra ar šildomi (ir irgi ne automobilio spalva dažyti), kai vieną, visiškai nurautą, radau šalia mašinos (o šitaip kruopčiai visada parkuojuosi doh.gif ) . Ai, ant veidrožio nė žymės (tik svetimų dažų), ačiūdie ir tvirtinimas nesulaužytas, parvažiavau, MB pritvirtino - tvarka ir jokių nuostolių smile.gif Kol kas nenorėčiau kasdien drebėti dėl galimų tūkstantinių išlaidų. Todėl dar kokius metus mašinos į naujesnę nekeisiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš po rugsėjo 1 daugiau nevairavau, nenoriu visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 09 12, 22:09)
Sveikos 4u.gif

o as atkakliai vairuoju kasdien, nors irgi ruosiausi padet masiniuka kamsciams prasidejus- nu ir keikiuos kiekviena vakara per zveryna vaziuodama ax.gif bet vistiek patogiau nei mikra valanda stabdytis, o tie vis nestoja nes pilni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 09 12, 21:09)
Sveikos 4u.gif

O kodėl taip išsigandai? Vairuok, toliau bus tik dar baisiau sėst už vairo, teks ir naujesnių priežasčių tam nevairavimui surasti. Ir surasi, baimė, juk daro savo.

Aš per metus, nuo tada, kai gavau teises, nevairavau tris dienas, kai mašiniukas stovėjo remonte (tai buvo pačioj pradžioj). Tai net po tų kelių dienų jau keistokai jaučiausi už vairo. Nepatiko tas jausmas man visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 12, 21:08)
Pasiskaičiau kiek brangiai žmonėm atsieina klaidos ir dar kartą įsistikinau: jei jau pirkti pirmą mašiniuką, tai tik nenaują, nebrangų, taip sakant, drožimui. O kitą jau, kokį tik nori smile.gif

Laba,

Kaip tik tokią ir nusipirkau. thumbup.gif Ir bamperį keičiau, jau ir sparną reikia tvarkyti, nes kažkas kieme parkuojantis kliudė, ir "kaimyniškai" pasiplovė. doh.gif Parkuotis mokinuosi kasdien, blush2.gif bent jau bent nebebijau taip. Jau ir kamšiai nebetokie baisūs. ax.gif

Šiandien brolis važiavo su mano mašiniuku, ax.gif ans jau vairuotojas su stažu, ir tai sugebėjo užgesti ant sankryžos, biggrin.gif tai ką norėti iš mūsų, jaunų ir visa dar besimokančių važinėtis 4u.gif. Paskui parvežiau jį namo, tai jau sakė, kad vairuoju visai neblogai blush2.gif ir posūkiuose jaučiu mašiną ir sankaba su bėgiais jau klauso blush2.gif

MB irgi kartais mėgina paauklėti mane, bet aš greit pastatau į vietą, nepatinka nevažiuok. biggrin.gif Pats jis nevairuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 12, 21:26)
Kaip tik tokią ir nusipirkau. thumbup.gif 

friends.gif
Tai, bamperis, kad jau keitei, matyt smarkokai nukentėjęs buvo. Na, bet, užtai vairavimo įgūdžiai formuojasi ir reikalai juk - tik geryn mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš buvau nusiteikus po teisių išlaikymo, kokį maža sena laužiuka pirkt, bet taip išėjo, kad nusipirkau šita. Didelę ir dvigubai brangesnę, nors ji ne kažkas apie 10000, bet visgi gailiuosi... doh.gif visgi ir pats remontas ir dažymas labai brangus, kad ir kokia mašina bebūtų. unsure.gif
Bet dabar aš jau gudri ir protinga didis.gif
šitą jei pavyks parduot pirksiu paprastesne ir mažesnę, ir dar labai labai apie automatą svajoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 12, 21:33)
friends.gif
Tai, bamperis, kad jau keitei, matyt smarkokai nukentėjęs buvo.  Na, bet, užtai vairavimo įgūdžiai formuojasi ir reikalai juk  - tik geryn  mirksiukas.gif

Tai jo, teko vartus pabučiuoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 09 12, 22:09)
Sveikos 4u.gif

as irgi paskutini karta pavairavau pries pora svaiciu (pirma kart pati viena su teisem ir tik kokias 20 min.), bet daugiau tei taip ir neteko ko kito pavairuoti blink.gif .. o masinos dar ilgai neturesiu deja verysad.gif .. tai sakes. tikrai uzmirsiu kaip tvarkytis su pavarytem, sankabele, pristabdymasi visais ir pan. api emiesta net nekalbu doh.gif
Atsakyti
Aš taip savaitėlę nepavairavau..tai paskui buvo sunku..kažkoks nebetoks geras jausmas unsure.gif bet jau dabar vėl į vėžes grįžtu 4u.gif tik vat labai jau su parkavimu bailė pasidariau..net nežinau kodėl..šiaip jokiu incidentų neturėjau(tfu,tfu,.tfu) bet jau taip bijau galu ypač kai reikia išvažinėt..nu nejaučiu aš tų atstumų ir tiek doh.gif net nežinau kada įveiksim šitą bėdą doh.gif unsure.gif
Atsakyti