bet dar vis turiu bėdą, gal kas turi kokių minčių, kaip ja atsikratyt
kokie nuotykiai pas jus
aš tai retokai dabar atsisėdu už vairo, jau kartais ir pasiilgstu važiavimo su mašina
žodžiu, kai važiuoju tiesiu keliu ir ypač ilgą laiką, mano mašina lyg laviruoja, ta prasme, vis užneša tai į dešinę, tai į kairę
vairą laikau tiesiai ir pasuku tik tada, kaip jau užneša. nesuprantu, kodėl taip yra
kažkada instruktorius sakė, jog reikia žiūrėti kuo labiau į tolį kažkaip, bet vistiek mane "nešioja" į šonus
QUOTE(Darlinyte @ 2008 09 13, 12:03)
Su MB turim viena masina, bet ji man per didele (turim univrsala
), begiai baisiai sunkiai junginejasi, tai kol kuri nors perjungiu, tai net prakaitas ispila
Bet kai vairuot norisi, tai tinka. Vis svajoju, kada ir man koki lauza nupirks
Bet kadangi kol kas sau to leisti negalim, tai tenka su viena dalintis....
Pati viena dar nesu vazinejusi. Tik kai MB salia sedi. Visu pirma jis man vienai ir neduotu vaziuoti, visu antra dar kazkaip nedrasu
Nors visai jokios baimes nera, kai su MB reikia vaziuoti. Gal kada ir as pasirysiu sest viena uz vairo 
Pati viena dar nesu vazinejusi. Tik kai MB salia sedi. Visu pirma jis man vienai ir neduotu vaziuoti, visu antra dar kazkaip nedrasu
Aš pirmą kartą sėdau pati viena važiuot,kai teises teturėjau 2 dienas
P.S. Galima albumo prisijungmo duomenis gauti?
QUOTE(adika @ 2008 09 13, 14:44)
Važiavau su vyro" delfinu",tai tikrąją ta žodžio prasme,jaučiausi,kaip laive:),bet kai aplinkybės privertė,tai tiko (kaip tik MB tada buvo išvažiavęs į komandiruotę),tik sakaiu jau man tai pirksim kokį golfuką,arba poliuką.Nupirkom.....audinę universalą
Kai pripratau,tai labai gerai,jau drąsiai visur išlaviruoju,kadangi važinėju kasdien,tik vis dar nelabai jaučiu atstumo važiuodama atbuliniu,kai parkuojuos kieme,atrodo jau viskas,jau tuoj pasibučiuosiu su kokia kaimyno mašiniuke,sustoju ,išlipu,o ten dar geras metras likęs
Bet geriau jau tas metras,nei "bučkis" 
man lygiai tas pats
QUOTE(Gardee @ 2008 09 13, 14:35)
kokie nuotykiai pas jus
aš tai retokai dabar atsisėdu už vairo, jau kartais ir pasiilgstu važiavimo su mašina
žodžiu, kai važiuoju tiesiu keliu ir ypač ilgą laiką, mano mašina lyg laviruoja, ta prasme, vis užneša tai į dešinę, tai į kairę
vairą laikau tiesiai ir pasuku tik tada, kaip jau užneša. nesuprantu, kodėl taip yra
kažkada instruktorius sakė, jog reikia žiūrėti kuo labiau į tolį kažkaip, bet vistiek mane "nešioja" į šonus 
Hmm
Praeita savaitgali vaziavom i Klaipeda. Ir aisku, vairavau as
Su musu masina, tai kazkaip laba mazai kada nesioja, nes pakankamai stabili yra, bet va pacioje pradzioje viena savitgali buvau gavusi svetima sena automobili pavairuot. Tai visa kelia ir plavinejau po kelia. MB vis sakydavo, ko cia plaukioji, vaziuok tiesiai
Papildyta:
QUOTE(adika @ 2008 09 13, 14:44)
Važiavau su vyro" delfinu",tai tikrąją ta žodžio prasme,jaučiausi,kaip laive:),bet kai aplinkybės privertė,tai tiko (kaip tik MB tada buvo išvažiavęs į komandiruotę),tik sakaiu jau man tai pirksim kokį golfuką,arba poliuką.Nupirkom.....audinę universalą
Kai pripratau,tai labai gerai,jau drąsiai visur išlaviruoju,kadangi važinėju kasdien,tik vis dar nelabai jaučiu atstumo važiuodama atbuliniu,kai parkuojuos kieme,atrodo jau viskas,jau tuoj pasibučiuosiu su kokia kaimyno mašiniuke,sustoju ,išlipu,o ten dar geras metras likęs
Bet geriau jau tas metras,nei "bučkis" 
Su atstumais ir man ne kas. Kol kas ju visai nejauciu
Oi, poliukas yra beveik mano svajone
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 13, 14:27)
na va, netycia gavos dar kerteli nulekti iki darbo
QUOTE(Darlinyte @ 2008 09 13, 15:56)
Oi, poliukas yra beveik mano svajone
Su tokia masina ir mokiausi, su tokia ir egza laikiau. Nezinau, bet man polo kol kas labai patinka. Tokios noreciau ir sau. Tik kad jos brangokos. MB sako, kad kaip pirmai pradziai ji tau per brangi... 
as irgi papildomus pravaziavimus ant polo turejau, o egza laikiau su opel corsa dvieju duru naujuoju modeliu (eina nuo 2001m.) tai buvo suuuuper, o ne vairavimas
QUOTE(kvyka @ 2008 09 13, 16:13)
na va, netycia gavos dar kerteli nulekti iki darbo
tai isvis gerai vaziavosi. va dar atbuliniu teko islaviruoti masiniuke, nes biski uzstate ir sumazino vietos, bet gavosi
tik mama islekus is darbo vietos ziurejo, akd tik neivaryciau kam nors
as irgi papildomus pravaziavimus ant polo turejau, o egza laikiau su opel corsa dvieju duru naujuoju modeliu (eina nuo 2001m.) tai buvo suuuuper, o ne vairavimas
O man zinot nori gera masina nupirkti... as aiksu noriu grazios ir nesenos, beeet... kaip naujoke tai nelabai noriu, nes gi galiu kur nors ka nors padaryti negerai ir tada oi oi oi butu 
man norejo pezo kazkoki nauja nupirkt
QUOTE(kvyka @ 2008 09 13, 16:13)
O man zinot nori gera masina nupirkti... as aiksu noriu grazios ir nesenos, beeet... kaip naujoke tai nelabai noriu, nes gi galiu kur nors ka nors padaryti negerai ir tada oi oi oi butu 
Gerai ,kai yra,kas nuperka
QUOTE(adika @ 2008 09 13, 16:21)
,o kai reikia ptiems pasipurtyt,tai pagalvoji,kad gerai bele kokia ,vis ne nuosavom kojytėm vaikščiot 
as tai nesusitaupyciau niekada
QUOTE(Darlinyte @ 2008 09 13, 15:56)
Hmm
Bet idomu, ar cia masinoje beda...
Tai buvo pirmoji tokia ilga mano kelione
Bet ta toki nesiojima ir as pastebejau. Tai buna, kai ilgai ziuri i kelia. Man tai nuo tokio ilgo ziurejimo i vienoda kelia net akys kartais raibuliuoja
Tai vis pasimarkstau pasimarkstau stipriau ir praeina.
Su musu masina, tai kazkaip laba mazai kada nesioja, nes pakankamai stabili yra, bet va pacioje pradzioje viena savitgali buvau gavusi svetima sena automobili pavairuot. Tai visa kelia ir plavinejau po kelia. MB vis sakydavo, ko cia plaukioji, vaziuok tiesiai
O as rodos vaira ir tiesiai laikiau. Atrodo vos koki milimetra vairas pasisuka (pvz. nuo kokio kelio nelygumo), o masina jau ir traukia i kokia puse. Tai tap ir nesupratau, ar cia as vairuot nemoku, ar masina kazkokia netokia ... 
Papildyta:
Papildyta:
as pamenu pirma karta kai su instruktorium i miesta isvaziavau tai panasiai buwo, vaziuojam tiesiu keliu , as aisku vingiuoju per visa juosta....tai instruktorius ir sako"baik vazinet nuo vieno galo prie kito bo pagalvos kad girti vazineja "
as va katik is miesto gryzau, prie prekybcentriu masinu daug, pasistatyt ner kur. zodziu nesigavo man prisiparkuoti priekiu teko galu, pirma karta mb padejo siek tiek
o del tos pirmos masinytes, tai man nors ir pirma golfa kas duotu mielai paimciau
QUOTE(adika @ 2008 09 13, 17:21)
,o kai reikia ptiems pasipurtyt,tai pagalvoji,kad gerai bele kokia ,vis ne nuosavom kojytėm vaikščiot 
na, bet kazkaip nesinori, kad tevai tiek islaidautu del manes... jau ir taip studiju metu islaikyti reikejo. bet va tetis tokios nuomones.. (mechanikas pats yra...). Siuo metu tai bele koki lauziuka galetu nupirkti, bet neperka
Is tiesu, tai as pati noreciau kokios grazesnes, naujesnes masinos
, bet MB sako: tu ka, nepatyrusiai ir geresnes masinos?
Tai tada belieka taikytis su bet kokia, o ir pinigeliu siuo metu brangesnei neturetume... O taupyt, tai mums irgi kazkaip nesigauna
Tai tada belieka taikytis su bet kokia, o ir pinigeliu siuo metu brangesnei neturetume... O taupyt, tai mums irgi kazkaip nesigauna
QUOTE(Darlinyte @ 2008 09 13, 16:50)
Is tiesu, tai as pati noreciau kokios grazesnes, naujesnes masinos
, bet MB sako: tu ka, nepatyrusiai ir geresnes masinos?

Aha....kai aš rinkausi,buvau nusižiūrėjus mersiuką A klasės,jetau,net seilė tyso:) ,bet MB ne dėl pinigų man priekaištavo,jis visus argumentus man labi gražiai išdėstė,bet vienas mane pribaigė