Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Padushkele @ 2008 09 13, 21:16)

po 3 sav tai cia normalu smile.gif man teks po poros menesiu jei ne po pusmecio i didmiesti isvykti. va tada tikrai zinios bus oi uzmirstos. ir po siandien dar labai negreit gausiu masinyte pavairuoti, nes i teviske labai greit negrisiu.....
Atsakyti
Labas vakaras,

Aš irgi jau lapuota. mirksiukas.gif Šiauliuose radau degalinėje priešais "Tilžę". ax.gif Mes irgi pirkom nebrangią su pigesne eksploatacija mašinytę, Dabar važinėju su 3 golfu.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 13, 20:39)
Ant priekinio lango lapas visiskai netrukdys desiniam kampe virsuj.
Pagal ket karpyti negalima,policija tures teise bausti jei labai nores prisikabinti,nors man jei reiketu dar tai tikriausiai apsikarpyciau,labai jau baisiai tas kvadratas atrodo doh.gif

o pas mane prieki mazesnis zenklas ( desiniame sone, virsuje ) na nestandartinis, tai ir del to gali bausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 09 13, 17:24)
Kaip dabar prisimenam, turejom BMW 91 m. MB kazkaip stebuklingai rado ja nupirkt be jokiu defektu...Tokiu metu, o nuspirkus nieko absoliuciai nereikejo daryti, tik sedi ir vaziuoji  bigsmile.gif

Man kažkaip natūralu atrodo, kad nusiperki, sėdi ir važiuoji. Ir labai kraupina tokie pasakojimai apie sukišamus ką tik pirktos mašinos remontui tūkstančius doh.gif MB su savo prieš 3 metus pirktąją važinėja tik su profilaktiniais patvarkymais, manoji irgi jau metus dūzgia, kaip nieko. Abiejų mašinos senesnės nei 10 metų. Ir kai pirksim naujesnes, tai tikrai ne tokias, kurių garantija neseniai baigėsi, ačiū, apie tas, apynaujas jau prisiklausiau schmoll.gif

QUOTE(kvyka @ 2008 09 13, 17:36)
man tai kazkaip noris padoriai atrodancios masinikes...  biggrin.gif  nu nenoriu kampuoto s masinos. noriu mylet savo aparata, o ne bodetis juo  lotuliukas.gif

O kam būtinai kampuotą, yr ir pakankamai apvalių, jei jau kampų buvimas ar nebuvimas - vertinimo kriterijus biggrin.gif :

user posted image mazda 323, 96m, 7000 lt,

user posted image - opel omega, 97m., 7000 lt

user posted image - ford puma 98m, 7200lt

user posted image - renault scenic, 97m, 7596lt
Ir kiti apvalaini biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,na o as vakar vis delto nevaziavau su vyro masina atsisedau sakau gi lapu ner,jaigu sustabdys? g.gif doh.gif ir pabijojau kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 09 13, 19:02)
Aš tai turiu 3 golfą  ax.gif labai pigiai radau, nes yra ledų padaužytas, tai nė netaisau, nes visko dar gali būt biggrin.gif  tai tokios kaip mano mašinos nė vienos nėra, sakiau nė vienos nerasit su tokiom duobutėm biggrin.gif  lotuliukas.gif  . Bet va dabar niekaip neprisiverčiu važiuot  blush2.gif  , be to dar sergu dabar ir lapų nerandu, tai sakau jau kaip lapus turėsiu tai važiuosiu, nes jau visi namie klausinėja kada važiuosiu į miestą  doh.gif

aš tai lapus vakar atsispausdinau, kol nenusipirksiu, tiks ir atspausdinti, iš vidaus priklijuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 09 14, 12:31)
aš tai lapus vakar atsispausdinau, kol nenusipirksiu, tiks ir atspausdinti, iš vidaus priklijuoti  bigsmile.gif

o pas mane atspauzdinti ir man labai jie gerai,nepirksiu as kitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 14, 12:34)
o pas mane atspauzdinti ir man labai jie gerai,nepirksiu as kitu blush2.gif

ai man geriau lipdukas gal, nes kiek mačiau lipdukas ryškesnės spalvos nei pas mane gavosi kažkodėl g.gif
Atsakyti
jau daugiau kaip 10 m vairuoju, bet...kai pamaciau ant pravaziuojancios masinytes ta klevo lapa....toks juokas sueme- geriau jau tuo klevo lapu intymia vieta prisidengti (juk dazniausia tokiu lapu, ar ne? ) kodel ne koks azuolo ar berzo lapas ??
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2008 09 14, 13:05)
jau daugiau kaip 10 m vairuoju, bet...kai pamaciau ant pravaziuojancios masinytes ta klevo lapa....toks juokas sueme- geriau jau tuo klevo lapu intymia vieta prisidengti (juk dazniausia tokiu lapu, ar ne? ) kodel ne koks azuolo ar berzo lapas ??

hmm.. juokas g.gif teks priprast, vėliau jau juokas nebeims..
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2008 09 14, 13:05)

nu nemusu klausti reikia kodel schmoll.gif man asmeniskai jis netrugdo schmoll.gif graziai atrodo visai biggrin.gif ipratau ir man dzin,o kiti kam cia labai juokinga gali saipytis i valias tongue.gif 4u.gif yra aisku kurie ir pasijuokia atsisuke...
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 13, 23:17)
o pas mane prieki mazesnis zenklas ( desiniame sone, virsuje ) na nestandartinis, tai ir del to gali bausti? g.gif

Teoriskai gali,turi tam teise (ket yra nurodyti zenklo ismatavimai),bet praktiskai,manau,kad nesikabins.Juk ir 70 ne visi standarta buvo uzsiklijave,as metus isvis be nieko vazinejau smile.gif
Atsakyti