Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 03, 14:20)
mmm, idomu.. as maniau kad tik ženklas keičiasi, o apribojimai lieka tie patys...
blondine, ka padarysi  smile.gif

apribojimai lieka tie patys biggrin.gif ji tik turejo omeny, kad jei vaziuos vyras su ta masina ir virsys tuos apribojimus tai gal nebaus, nes jo stazas didesnis tik kad lapai priklijuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 03, 13:20)
mmm, idomu.. as maniau kad tik ženklas keičiasi, o apribojimai lieka tie patys...

greicio apribojimai lieka tie patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 03, 14:26)
Bendravot apie ekstremalaus vairavimo pamokas. Tai man teko tokia laimė biggrin.gif  Kai baigiau mokyklinius vairavimus, pasisamdžiau papildomų pamokų pas vieną dėdulę kuris policijoj ekstremalų vairavimą dėsto. Buvo žiema. Palijo, pašalo ir prisnigo. Va tokią dieną man išpuolė pirma vairavimo pamoka. Tai tas instruktorius mane iškart į aikštelę kur daug duobių. Savaime aišku į ką tos duobės pavirto - ledas ir sniegas jį slepia. Tai man nuskilo. Daviausi toj aikštelėj kaip išprotėjusi. Adrenalino tiek esu turėjus tik tada kai reanimacijoj kalė į veną, kad širdį perkraut. Nerealus buvo jausmas. Tik gaila, kad tos žiemos tiek ir tebuvo. Vienai dienai malonumo.

as kaip iš medžio iškritus, nieko negirdėjus apie tokias ekstremalaus vairavimo pamokas... tikrai būtų į nauda nors karta ...
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 03, 14:33)
as kaip iš medžio iškritus, nieko negirdėjus apie tokias ekstremalaus vairavimo pamokas... tikrai būtų į nauda nors karta ...

Aha, vienos pamokos mažai buvo, bet vis šis tas. Tarsiuos, jei bus šią žiemą ledo, kad dar pamokytų. Super būtų thumbup.gif Nors ir tas vienas kartas geriau nei nieko.
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 03, 14:20)

Gal ne taip išsireiškiau, bet apribojimai tai tie patys, bet jie skirti tik 2 metų neturintiems vairuotojams. O ankstesnis ženklas apribojimą uždėdavo mašinai, nesvarbu kas už vairo.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 03, 14:44)
Aha, vienos pamokos mažai buvo, bet vis šis tas. Tarsiuos, jei bus šią žiemą ledo, kad dar pamokytų. Super būtų thumbup.gif  Nors ir tas vienas kartas geriau nei nieko.

Vilnietes turi tokia galimybe http://www.svc.e-space.lt/
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 03, 15:42)
Vilnietes turi tokia galimybe http://www.svc.e-space.lt/

Ech, ir vėl viskas Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
O aš ka tik pasidariau du pastatomus ženklus -iš kartono sulanksčiau-ir užklijavau klevo lapus (kaip minejau pirkau gariūnuose 15x15, vieneto kaina 2 litai).Cia su tais pastatomais vaziuosiu,kai ne su savo masina. O kai savo masiniuka turesiu tai dar 2 atsarginius uzklijuojamus turiu. bigsmile.gif
Atsakyti
as atspausdinau ir nuspalvinau tongue.gif
Maciau autodaliu parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 03, 17:58)
Ech, ir vėl viskas Vilniuje verysad.gif

Na,tu juk ir pas save ten radai pas ka pasimokyt mirksiukas.gif Tik dazniau reiketu smile.gif
Atsakyti
na stai ir as jau ysigijau zenklus smile.gif pardavejas sake kad gale turi but didesnis o prieki gali but mazesnis, tai neaisku kiek ten tos tiesos g.gif turbut ir prieki ir gale turi but vienodi? g.gif siandien gavau pasiulyma pavairuoti ax.gif ir aisku neatsisakiau....ogo dar tokia slapia nebuvau blush2.gif masinu daug, prastovejau kamsty nuo vingio parko iki pat gelezinio vilko pabaigos...tai papraikatuot teko daug...baisiausiai buwo tai stovet kamsty kalniukuose bet nieko susitvarkiau ....tiesa viena karta "uzgesau "per mazai paspaudziau gaza ir masina "koset "pradejo tai isminiau sankaba ir stabdy ( nes ant pavaros buwau ) ir uzsigesinau pati doh.gif mb sake kad nebuciau uzgesusi bet pasimeciau ir raktely pasukau tai taip gawosi kad pati uzgesinau masina ir vel uzvedziau....ir wiskas sitas buwo be reikalo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
del uzgesimo... kaltink masina lotuliukas.gif nes tikrai pastebejau kad kai kurios masinos linke greiciau padust- na ir sankaba skirtinga visur- nezinau kaip reiktu vaziuot su tevo masina i kalniuka kamstyje blush2.gif karta teko pavairuot koki 1km, tai taip nervino ta sankaba- ja turi vos ne visa atleist kad pradetu kabint doh.gif nesamone kazkokia- tai ikalnej man butu stresas totalus blush2.gif mano astrute siuo atveju tiesiog tikra saunuole thumbup.gif ciut atleidi sankaba, biski gaziuko ir ji jau rieda bigsmile.gif kazkada ant antro begio buvau beveik sustojus visiskai- gal buvo like kokie 5km/h ir tai nepageso- riedet toliau pradejo kaip niekur nieko- matyt megsta zemesnes apsukas ax.gif ir siaip su ja ne karto nepagesau netycia- tik karta kai pamirsau isjungt begi sustojusi doh.gif
Atsakyti