Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 21:22)
del uzgesimo... kaltink masina lotuliukas.gif  nes tikrai pastebejau kad kai kurios masinos linke greiciau padust- na ir sankaba skirtinga visur- nezinau kaip reiktu vaziuot su tevo masina i kalniuka kamstyje blush2.gif  karta teko pavairuot koki 1km, tai taip nervino ta sankaba- ja turi vos ne visa atleist kad pradetu kabint doh.gif  nesamone kazkokia- tai ikalnej man butu stresas totalus blush2.gif  mano astrute siuo atveju tiesiog tikra saunuole thumbup.gif  ciut atleidi sankaba, biski gaziuko ir ji jau rieda bigsmile.gif  kazkada ant antro begio buvau beveik sustojus visiskai- gal buvo like kokie 5km/h ir tai nepageso- riedet toliau pradejo kaip niekur nieko- matyt megsta zemesnes apsukas ax.gif  ir siaip su ja ne karto nepagesau netycia- tik karta kai pamirsau isjungt begi sustojusi doh.gif

pas mumi masinyte net gaziuko spausti nereikia-atleidi sankaba,stop ir prilaikai ja ir oho kaip isirieda ax.gif neuzgesi niekaip su musu traktoriuku dyzeliuku
tik va negerai nes su jautresnem jau man beda,gaziuko reikia,uzgrybauju kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 04, 09:37)
Spėju, kad pas tave dyzelis.
Nors pas mane benzas, bet su antra pavara man irgi sunku užgesti, bet tik dėl to, kad galinga mašina. Aš taip įpratau prie tų 193 AJ, kad bijau jog kitos mašinos mažesnio galingumo nenorėsiu  tongue.gif
Papildyta:

Nea, pas mane benziniukas 4u.gif
Atsakyti
cia tai problema, as ismokau vazinet su dyzeliuku, o kai prie savo benzinines atsisedau, nemokejau vaziuot, vis gesdavau ir gesdavau sankryzose pries pradedant vaziuot,, db jau lyg ir ismokau.. o ir siaip, kol vazinejau su kazkuom salia, vis bijodavau, bet kai pradejau vazinet viena, ir nebuvo kam pasakinet patarinet ir viska turejau daryt pati, pradejau gaudytis kas cia kaip:)
Atsakyti
Na,pas mane benziniukas ir varikliukas tik 1,6 mono,arkliuku labai mazai bet kazkaip negestu.gesau siek tiek tik kai nuo dyzelio ant jos persedau,tai kol isvaziavau is Kauno du kartus mieste pagesau,bijojau su ja vaziuot blush2.gif o paskui pripratau,svarbu sankaba gerai jausti.Dabar su jokia masina negestu,kazkaip pajuntu is karto.O su saviske esu del idomumo meginus,tai net su ketvirta is vietos pavyko isjudet neuzgesus,bet taip daryti nereikia,galima greiciu deze supjauti,na,as tik pameginau blush2.gif .Jei su antra beveik is vietos-negesta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cami @ 2008 09 04, 10:20)
cia tai problema, as ismokau vazinet su dyzeliuku, o kai prie savo benzinines atsisedau, nemokejau vaziuot, vis gesdavau ir gesdavau sankryzose pries pradedant vaziuot,, db jau lyg ir ismokau.. o ir siaip, kol vazinejau su kazkuom salia, vis bijodavau, bet kai pradejau vazinet viena, ir nebuvo kam pasakinet patarinet ir viska turejau daryt pati, pradejau gaudytis kas cia kaip:)

Aha biggrin.gif Kai vazinejau su dyzeline,nuvaziuodavau i aikstele pasimokyt,o instruktoriaus masina benzas,tai budavo tik pajudet is vietos-pliumt ir pagesau blush2.gif O instr.sako nepamirskit,cia ne dyzelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia turbut daugumai ta pati problema persest nuo mokyklines dyzelines ant benzinines. Man pradzioj irgi siauba kele benzinine vyro masina, gesdavau po n kartu. Ir buvau uzsispyrus, kad pirksiu tik dyzeline. Bet su laiku ipratau ir prie benzo. Nors vis tiek dar tebemanau, kad dyzeline vairuot paprasciau smile.gif
Atsakyti
As taip nebemanau,nei uz ka dyzelio nebenoreciau,ne mano charakteriui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 04, 12:22)
Cia turbut daugumai ta pati problema persest nuo mokyklines dyzelines ant benzinines. Man pradzioj irgi siauba kele benzinine vyro masina, gesdavau po n kartu. Ir buvau uzsispyrus, kad pirksiu tik dyzeline. Bet su laiku ipratau ir prie benzo. Nors vis tiek dar tebemanau, kad dyzeline vairuot paprasciau smile.gif

Man persedus buvo sunkiausia, kad reikia pavaras perjungti prie didesniu apsuku...nes mokomoni teik 2000 pradedavo visa uzti.

Jau turiu klevo lapus!!!teisa, negaliu pasakyti, kur butu galima isigyti, nes manieji apacioje su vienos draudimo imones reklama ir buvo gauti nemokamai. Na, bet ir neapsukrus pas mus verslininkai...paklausa yra, o pasiulos ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 04, 11:22)

Tiek benzininis, tiek dyzelinis variklis turi savų privalumų ir trūkumų.
O aš tai su vyro dyzeliu pirmą kartą pastoviai gesinėjau blink.gif
Atsakyti
O jei lyginant kuro tipus, man sunkiausia su duju iranga esancios masinos...nuolat gestu su tecio masina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 09 04, 12:40)
O jei lyginant kuro tipus, man sunkiausia su duju iranga esancios masinos...nuolat gestu su tecio masina  blush2.gif

As vazineju su dujom ir nieko g.gif Bet dabar paskaicius apie benzina supratau, kodel man vakar taip sunkiai judejo is vietos, kai perjungiau ant benzino doh.gif Bet siandien pamirsau isijungt dujas atgal ir vaziavau ant benzino, tai jokiu problemu nepajutau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 04, 12:22)

as kaip tik nuo mokyklines benzinines persedau ant dyzelines smile.gif
ir nebenoreciau benzinines masinos schmoll.gif kazkodel man arciau sirdies dyzeliukai, lengviau su jais susitvarkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 04, 13:10)
As vazineju su dujom ir nieko  g.gif Bet dabar paskaicius apie benzina supratau, kodel man vakar taip sunkiai judejo is vietos, kai perjungiau ant benzino  doh.gif Bet siandien pamirsau isijungt dujas atgal ir vaziavau ant benzino, tai jokiu problemu nepajutau.. g.gif

sveikos,noreciau jungtis i jusu temele 4u.gif teise issilaikius turiu nu jau apie 2 savaites blush2.gif vakar isigyjau masiniuka bigsmile.gif automata,labai nenorejau bet kaip pabandziau-neatsispyriau lotuliukas.gif blush2.gif taigi nuo sendien jau vazineju su savo masina thumbup.gif teko sendien jau ir policija susitikti doh.gif sustabde kad lempa negege doh.gif bet paleido,sako iki pasimatymo blink.gif doh.gif biggrin.gif as irgi atsispauzdinau tuos klevo lapus prisilipdysiu su lipnia juosta ir bus liux blush2.gif
Atsakyti