Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Spintele labai grazi ,viskas vietoje ir tiek kiek reiktu manyciau, labai labai man patiko smile.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytelis
aurelija_ma labai graži dėžutė wub.gif aukštasis pilotažas bigsmile.gif Tik noriu dar paklausti ar taškai jau ant priklijuotos servetėlės, ar tik ant dažyto paviršiaus?
deimusha graži spintelė 4u.gif ir ko gero nebegyvens garaže ax.gif , nes tokiam grožiui garaže ne vieta schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taškai:

paimi šukas.
paimi dantų šepetuką.
Dantų šepetuką pamirkai į dažus ir braukai per šukas - taip atsiranda taškai.

Labai gražu daryti su kokiais nors trafaretais.
Darželyje darydavom su medžio lapais - labai gražiai gaudavos.
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 09 09, 23:46)
Pagaliau ir as idedu savo naktinejimu rezultata, atsinaujinusia spintele, kuri gyveno garaze ir buvo pilna visokio slamsto   ax.gif

http://public.fotki....shka/dekupazas/

Aurelij_ma graži dėžutė ir manau kad nieko ten netrūksta thumbup.gif

Deimushka nu labai puiki spintukė, (ir iš kur tu tokią radai idomią) o padekoruota puikiai neturiu prie ko prikibt thumbup.gif dekoruota šauniai. Šaunuolė thumbup.gif bet tikiuos ji jau nebegaraže bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 10 rugsėjo 2008 - 08:40
laba 4u.gif mergaites patarkit, prisiskaiciau informacijos labai dauk ir visai dabar nebezinau nuo ko pradeti ir kaip geriau daryti ax.gif noriu virtuvej pasidaryti sendinta stala, pagrindine spalva balta 4u.gif prisiskaiciau apie :sendinimui skirtus lakus,balta strukturine pasta itrukimams,crackle ir.t,t ir nebezinau kas geriau, kas efektyviau ir pigiau-greiciau ax.gif gal galit patarti g.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, gera, kai tavo darbas patinka ir kitiems wub.gif , o spintele tikrai idomi (kazkada tetis is studentu bendrabucio gavo smile.gif, ji turi dar ir sesute, kuri irgi dar laukia savo eiles, kad butu papuosta.Jau seniai as jas nusiziurejau, tevai norejo ismest, o dabar mama nebenori atiduot lotuliukas.gif Sako ir sode tokios grazios reikia ax.gif
Atsakyti
deimusha, labai graži spintelė. thumbup.gif
Atsakyti
cipa007 acius 4u.gif , cia tai taskyta kol dar plika dezute buvo mirksiukas.gif
pukučiai acius 4u.gif , o man vistiek kazko truksta g.gif
Atsakyti
Aurelija ma nu as tau ne mokytoja su tavo patirtim bet jei jau taip mastai kazka tai as toki maziuka pasiulymiuka apmastymui pasiulyciau: o gal grazu butu ta dezute ireminti savotiskai auksinemis detalemis? buna tokie kampuciai auksiniai metalo ant dezutes kampu prikalami ar klijuojami nezinau

user posted image

va kazkas panasaus net kazkur rankdarbiu internetineje maciau uzsisakyti
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 10, 11:09)
pukučiai acius  4u.gif , o man vistiek kazko truksta  g.gif

Nu ziurek tai tik mano nuomone o darbelis tavo taigi tau spresti truksta ten ko ar ne na gal tokio isbaiktumo ax.gif bet matai baisu kai stengiesi isbaikti ir ziuri kad persistengi tai vat linkeciau isbaikti bet neperlenkti lazdos mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 09 10, 12:35)
Aurelija ma nu as tau ne mokytoja su tavo patirtim bet jei jau taip mastai kazka tai as toki maziuka pasiulymiuka apmastymui pasiulyciau: o gal grazu butu ta dezute ireminti savotiskai auksinemis detalemis? buna tokie kampuciai auksiniai metalo ant dezutes kampu prikalami ar klijuojami nezinau

user posted image

va kazkas panasaus net kazkur rankdarbiu internetineje maciau uzsisakyti

Na manau pasiulymas vertas demesio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ko gero jie ten visai neblogai ziuretusi vat ir butu isbaiktumas mirksiukas.gif (bent man)
Atsakyti
Ingusia31 aacius 4u.gif , beveik mano mintis perskaitei, bet vis ziuriu as i ja ir galvoju ar nepersistengciau g.gif ir cia juk fainiai kai patarimu sulauki nes kartais ziuri ziuri ir nebematai cool.gif
pukučiai aga patarimas vertas demesio mirksiukas.gif

o cia jau nudziuves indelis arbatelei, maziukui pagrazinau, tik jau dangtelis kaip i tema doh.gif lotuliukas.gif nors sausainiukai joje gyvena o ne arbatele biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, vis pasiziuriu jusu temele, jus auksarankes ir tikros saunuoles, sugebat tokius grozius savo rankomis sukurti... nusprendziau parasyti, nes planuoju vestuves..esu susizavejusi dekupazu, bet pati niekada nebandziau to daryti..reikalas tas, kad svajoju apie ranku darbo foto albuma ir palinkejimu knyga dekoruota dekupazo technika...gal kuri nors man pagelbetumet ir igyvendintumet mano svajone? Prasykit i az man..labai lauksiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alborada: 10 rugsėjo 2008 - 12:40