Spintele labai grazi ,viskas vietoje ir tiek kiek reiktu manyciau, labai labai man patiko

aurelija_ma labai graži dėžutė

deimusha graži spintelė

QUOTE(deimushka @ 2008 09 09, 23:46)
Pagaliau ir as idedu savo naktinejimu rezultata, atsinaujinusia spintele, kuri gyveno garaze ir buvo pilna visokio slamsto
http://public.fotki....shka/dekupazas/

http://public.fotki....shka/dekupazas/
Aurelij_ma graži dėžutė ir manau kad nieko ten netrūksta

Deimushka nu labai puiki spintukė, (ir iš kur tu tokią radai idomią) o padekoruota puikiai neturiu prie ko prikibt

laba
mergaites patarkit, prisiskaiciau informacijos labai dauk ir visai dabar nebezinau nuo ko pradeti ir kaip geriau daryti
noriu virtuvej pasidaryti sendinta stala, pagrindine spalva balta
prisiskaiciau apie :sendinimui skirtus lakus,balta strukturine pasta itrukimams,crackle ir.t,t ir nebezinau kas geriau, kas efektyviau ir pigiau-greiciau
gal galit patarti

Aciu, mergaites, gera, kai tavo darbas patinka ir kitiems
, o spintele tikrai idomi (kazkada tetis is studentu bendrabucio gavo
, ji turi dar ir sesute, kuri irgi dar laukia savo eiles, kad butu papuosta.Jau seniai as jas nusiziurejau, tevai norejo ismest, o dabar mama nebenori atiduot
Sako ir sode tokios grazios reikia

deimusha, labai graži spintelė.

cipa007 acius
, cia tai taskyta kol dar plika dezute buvo
pukučiai acius
, o man vistiek kazko truksta

pukučiai acius

Aurelija ma nu as tau ne mokytoja su tavo patirtim bet jei jau taip mastai kazka tai as toki maziuka pasiulymiuka apmastymui pasiulyciau: o gal grazu butu ta dezute ireminti savotiskai auksinemis detalemis? buna tokie kampuciai auksiniai metalo ant dezutes kampu prikalami ar klijuojami nezinau

va kazkas panasaus net kazkur rankdarbiu internetineje maciau uzsisakyti

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 10, 11:09)
Nu ziurek tai tik mano nuomone o darbelis tavo taigi tau spresti truksta ten ko ar ne na gal tokio isbaiktumo

Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 09 10, 12:35)
Aurelija ma nu as tau ne mokytoja su tavo patirtim bet jei jau taip mastai kazka tai as toki maziuka pasiulymiuka apmastymui pasiulyciau: o gal grazu butu ta dezute ireminti savotiskai auksinemis detalemis? buna tokie kampuciai auksiniai metalo ant dezutes kampu prikalami ar klijuojami nezinau

Na manau pasiulymas vertas demesio

Ingusia31 aacius
, beveik mano mintis perskaitei, bet vis ziuriu as i ja ir galvoju ar nepersistengciau
ir cia juk fainiai kai patarimu sulauki nes kartais ziuri ziuri ir nebematai
pukučiai aga patarimas vertas demesio
o cia jau nudziuves indelis arbatelei, maziukui pagrazinau, tik jau dangtelis kaip i tema
nors sausainiukai joje gyvena o ne arbatele

pukučiai aga patarimas vertas demesio

o cia jau nudziuves indelis arbatelei, maziukui pagrazinau, tik jau dangtelis kaip i tema

Sveikos merginos, vis pasiziuriu jusu temele, jus auksarankes ir tikros saunuoles, sugebat tokius grozius savo rankomis sukurti... nusprendziau parasyti, nes planuoju vestuves..esu susizavejusi dekupazu, bet pati niekada nebandziau to daryti..reikalas tas, kad svajoju apie ranku darbo foto albuma ir palinkejimu knyga dekoruota dekupazo technika...gal kuri nors man pagelbetumet ir igyvendintumet mano svajone? Prasykit i az man..labai lauksiu:)