Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

aurelija_ma, kaip smagu, kad turi savo stiliu, labai grazus indelis thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 09, 19:14)
Nerytė aciukas  4u.gif , o cia pataskymas su teptuku ir tiek, kokia cia paslaptis, mirkai teptuka i dazus ir taskai, ale uztai koks balkonas spalvingas palikes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aciu labai!

QUOTE(mikaf @ 2008 09 10, 08:20)
Taškai:

paimi šukas.
paimi dantų šepetuką.
Dantų šepetuką pamirkai į dažus ir braukai per šukas - taip atsiranda taškai.

pamenu mokykloje taip darydavom kaledines atvirutes thumbup.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 10, 12:03)
o cia jau nudziuves indelis arbatelei, maziukui pagrazinau, tik jau dangtelis kaip i tema  doh.gif  lotuliukas.gif nors sausainiukai joje gyvena o ne arbatele  biggrin.gif

bigsmile.gif labai grazus. cia tas indelis nuo arbateliu tirpiu? g.gif nu saunuole!
Atsakyti
Svekos darbsciarankes smile.gif,
esu cia visiska naujoke, todel atsiprasau, jei mano klausimas kartosis blush2.gif . Labai noriu dekoruoti tam tikrus baldus, kaip komoda ar lentynas. jau seniai svajojau apie dekoravima rankomis,dekupaza. apie tai daug skaiciau internete, o ir mamu forume. Beda ta, kad nezinau kur galiu isigyti tam tikru priemoniu, kaip kad patinos, akriliniu - daugiaspalviu dazu, priemoniu auksinimui, serveteliu ir t.t. zinau, tomis priemonemis prekiaujama tam tikrose sveitainese internete, bet juk viska noris paciai apziureti ir tinkamai issirinkti. todel labai prasau, gal kuri zinot tuo prekiaujanciu parduotuviu Vilniuje? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Nesugausi, kiek zinau Vilniuje yra daug rankdarbiu parduotuviu. yra artmanija(ir internete), na as tik sita zinau, dar palauk, gal Vilnietes atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesugausi - Vilniuje yra Artmanija Pylimo g-je, internetiniame puslapyje adresiuka galima rasti. Pradziai ten galima ju turimas priemones pamatyti ir apziureti smile.gif Kiek girdejau, bet nebuvau dar, bet priemoniu yra ir CUP'e Sekmes !
Atsakyti
aciu, kad atsiliepete. Ryt mausiu i 'Anabeles pasaulis' ir 'Artmanija' jos abi salia viena kitos. Siaipdar norejau paklaust, ar kuri bandet po baldo sendinimo ne serveteles klijuos, o piest paciosakriliniais dazais, o gal aliejiniais rolleyes.gif ? Labai noriu dekoruoti komoda, tai gan didelis ir rizikingas reikalas, turint omeny kad tadarysoiu pirma karta, bet vizija jau turiu galvoje. na jei nesigaus, manau visad galima is naujo nuslifuoti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nesugausi @ 2008 09 10, 19:51)
Svekos darbsciarankes smile.gif,
esu cia visiska naujoke, todel atsiprasau, jei mano klausimas kartosis blush2.gif . Labai noriu dekoruoti tam tikrus baldus, kaip komoda ar lentynas. jau seniai svajojau apie dekoravima rankomis,dekupaza. apie tai daug skaiciau internete, o ir mamu forume. Beda ta, kad nezinau kur galiu isigyti tam tikru priemoniu, kaip kad patinos, akriliniu - daugiaspalviu dazu, priemoniu auksinimui, serveteliu ir t.t. zinau, tomis priemonemis prekiaujama tam tikrose sveitainese internete, bet juk viska noris paciai apziureti ir tinkamai issirinkti. todel labai prasau, gal kuri zinot tuo prekiaujanciu parduotuviu Vilniuje? aciu uz atsakyma  4u.gif

Vilniuje dar yra Nauja rankdarbiu priemoniu parduotuve http://www.anabelespasaulis.lt/
Atsakyti
dar yra menas sau smile.gif tu pirmą puslapį patyrinėk, ten ir adresai ir kita info. tik anebeles pasaulis dar nauja parduotuvyte, tai neitrauka dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 10 rugsėjo 2008 - 21:28
Nesugausi, tikrai maciau kazkur pamokas kaip dekupuoti komoda, buvo parodyta dviem budais, klijuojant ir piesiant, piesti reikia akriliniais dazais, paskui aisku nulakuoti. ten kazkoks menininkas piese gele, tikrai labai graziai atrode, su visais paseseliavimais. skaityk dekupazo temas nup pradziu ir ziurinek visas nuorodas, kokios tik yra, manau, kad rasi ka nors panasaus. sekmes!
Atsakyti
labas merginos ,senokai čia rodžiausi pas jus biggrin.gif ,nors vis užsuku pasigrožėti jūsų darbais thumbup.gif ,
dekupažas man kaip meditacija po visu kasdieniniu darbų darbeliu ,smagu kad mūsų būrys vis plečiasi thumbup.gif .
o čia štai mano buteliuku kolekcija ax.gif ;
user posted image
glaistas medžiui ,dažai, spausdintas paveiksliukas, lakas
user posted image
dažai ,servetėle nuo torto biggrin.gif ,spausdintas pav. ,auksiniai dažai,lakas
user posted image
dažai ,manų kruopos tongue.gif ,spausdintas pav. ,lakas
user posted image
čia su medžiaga ,aliejiniai dažai,paveiksliukas .
tai tiek šiai dienai truputi išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
QWERTI oi kiek geruliuku, man su manu kruopom tas fainuolis, ir vien buteliuko forma thumbup.gif niu fainuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 09 11, 02:48)
o čia štai mano buteliuku kolekcija  ax.gif ;

Jau koks trečias fainuolis thumbup.gif Ir šiaip visi darbeliai verti dėmesio - tokie netradiciniai 4u.gif
Atsakyti