aurelija_ma, kaip smagu, kad turi savo stiliu, labai grazus indelis

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 09, 19:14)
Nerytė aciukas
, o cia pataskymas su teptuku ir tiek, kokia cia paslaptis, mirkai teptuka i dazus ir taskai, ale uztai koks balkonas spalvingas palikes

QUOTE(mikaf @ 2008 09 10, 08:20)
Taškai:
paimi šukas.
paimi dantų šepetuką.
Dantų šepetuką pamirkai į dažus ir braukai per šukas - taip atsiranda taškai.
paimi šukas.
paimi dantų šepetuką.
Dantų šepetuką pamirkai į dažus ir braukai per šukas - taip atsiranda taškai.
pamenu mokykloje taip darydavom kaledines atvirutes

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 10, 12:03)
o cia jau nudziuves indelis arbatelei, maziukui pagrazinau, tik jau dangtelis kaip i tema
nors sausainiukai joje gyvena o ne arbatele

Svekos darbsciarankes
,
esu cia visiska naujoke, todel atsiprasau, jei mano klausimas kartosis
. Labai noriu dekoruoti tam tikrus baldus, kaip komoda ar lentynas. jau seniai svajojau apie dekoravima rankomis,dekupaza. apie tai daug skaiciau internete, o ir mamu forume. Beda ta, kad nezinau kur galiu isigyti tam tikru priemoniu, kaip kad patinos, akriliniu - daugiaspalviu dazu, priemoniu auksinimui, serveteliu ir t.t. zinau, tomis priemonemis prekiaujama tam tikrose sveitainese internete, bet juk viska noris paciai apziureti ir tinkamai issirinkti. todel labai prasau, gal kuri zinot tuo prekiaujanciu parduotuviu Vilniuje? aciu uz atsakyma

Nesugausi, kiek zinau Vilniuje yra daug rankdarbiu parduotuviu. yra artmanija(ir internete), na as tik sita zinau, dar palauk, gal Vilnietes atsilieps

Nesugausi - Vilniuje yra Artmanija Pylimo g-je, internetiniame puslapyje adresiuka galima rasti. Pradziai ten galima ju turimas priemones pamatyti ir apziureti
Kiek girdejau, bet nebuvau dar, bet priemoniu yra ir CUP'e Sekmes !

aciu, kad atsiliepete. Ryt mausiu i 'Anabeles pasaulis' ir 'Artmanija' jos abi salia viena kitos. Siaipdar norejau paklaust, ar kuri bandet po baldo sendinimo ne serveteles klijuos, o piest paciosakriliniais dazais, o gal aliejiniais
? Labai noriu dekoruoti komoda, tai gan didelis ir rizikingas reikalas, turint omeny kad tadarysoiu pirma karta, bet vizija jau turiu galvoje. na jei nesigaus, manau visad galima is naujo nuslifuoti
?

QUOTE(Nesugausi @ 2008 09 10, 19:51)
Svekos darbsciarankes
,
. Labai noriu dekoruoti tam tikrus baldus, kaip komoda ar lentynas. jau seniai svajojau apie dekoravima rankomis,dekupaza. apie tai daug skaiciau internete, o ir mamu forume. Beda ta, kad nezinau kur galiu isigyti tam tikru priemoniu, kaip kad patinos, akriliniu - daugiaspalviu dazu, priemoniu auksinimui, serveteliu ir t.t. zinau, tomis priemonemis prekiaujama tam tikrose sveitainese internete, bet juk viska noris paciai apziureti ir tinkamai issirinkti. todel labai prasau, gal kuri zinot tuo prekiaujanciu parduotuviu Vilniuje? aciu uz atsakyma 

Vilniuje dar yra Nauja rankdarbiu priemoniu parduotuve http://www.anabelespasaulis.lt/
dar yra menas sau
tu pirmą puslapį patyrinėk, ten ir adresai ir kita info. tik anebeles pasaulis dar nauja parduotuvyte, tai neitrauka dar.

Nesugausi, tikrai maciau kazkur pamokas kaip dekupuoti komoda, buvo parodyta dviem budais, klijuojant ir piesiant, piesti reikia akriliniais dazais, paskui aisku nulakuoti. ten kazkoks menininkas piese gele, tikrai labai graziai atrode, su visais paseseliavimais. skaityk dekupazo temas nup pradziu ir ziurinek visas nuorodas, kokios tik yra, manau, kad rasi ka nors panasaus. sekmes!
labas merginos ,senokai čia rodžiausi pas jus
,nors vis užsuku pasigrožėti jūsų darbais
,
dekupažas man kaip meditacija po visu kasdieniniu darbų darbeliu ,smagu kad mūsų būrys vis plečiasi
.
o čia štai mano buteliuku kolekcija
;

glaistas medžiui ,dažai, spausdintas paveiksliukas, lakas

dažai ,servetėle nuo torto
,spausdintas pav. ,auksiniai dažai,lakas

dažai ,manų kruopos
,spausdintas pav. ,lakas

čia su medžiaga ,aliejiniai dažai,paveiksliukas .
tai tiek šiai dienai truputi išsiplėčiau

dekupažas man kaip meditacija po visu kasdieniniu darbų darbeliu ,smagu kad mūsų būrys vis plečiasi

glaistas medžiui ,dažai, spausdintas paveiksliukas, lakas

dažai ,servetėle nuo torto

dažai ,manų kruopos

čia su medžiaga ,aliejiniai dažai,paveiksliukas .
tai tiek šiai dienai truputi išsiplėčiau

QWERTI oi kiek geruliuku, man su manu kruopom tas fainuolis, ir vien buteliuko forma
niu fainuoliai

QUOTE(QWERTI @ 2008 09 11, 02:48)
;

Jau koks trečias fainuolis