Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 09, 16:04)
niu ir as rodausi savo dezute  tongue.gif
user posted image

veltiniuke niu visai grazu  thumbup.gif

Tavo tai lb faina kažkaip nematyta technika ta kažkokie taškiekai brūžiukai ,bet čia tik man turbūt ji nematyta blush2.gif

Beto aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veltiniuke: 09 rugsėjo 2008 - 15:14
QUOTE(veltiniuke @ 2008 09 09, 14:35)
O šitą plastmasinį vazonelį pati dažei ar toki pirkai ? Jei dažei tai kokias dažais paprastais staybinias ar akriliniais ?

plastmasinį blink.gif čia tikrų tikriausias molis iš maximos akcijos už 89 ct. lotuliukas.gif
tik išpurškiau laku iš vidaus nors jis ir taip be skylės, tai labiau kaip dekoratyvinis.
Atsakyti
aurelija_ma tavo darbų jau su niekuo nesumaišysi,turi savo braižą,savitą taškymo techniką,man gražu wub.gif ,nes pati su dėžutėm niekaip nesusidraugauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 09 09, 17:22)
plastmasinį  blink.gif čia tikrų tikriausias molis iš maximos akcijos už 89 ct. lotuliukas.gif
tik išpurškiau laku iš vidaus nors jis ir taip be skylės, tai labiau kaip dekoratyvinis.

Geras eisiu ieškot taip pigiai ..hmmm g.gif ,bet gi vistiek tuos baltus potepiukus tai dažej pati ar tokį jau pirkai ax.gif ?
Atsakyti
tie vazonai patys paprasciaus maximoj, rudi, as irgi toki dekoravau, tik mano forma kitokia, ir mokejau 99 centus
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 09, 15:04)
niu ir as rodausi savo dezute  tongue.gif

labai grazu, o ir labai idomiai padaryta... net nezinau kaip blush2.gif taskai teptuku dazus? blush2.gif isduok paslapti
Atsakyti
as pamirsau parasyti, aurelija_ma, tikrai labai grazi dezute thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2008 09 09, 18:38)
Geras eisiu ieškot taip pigiai ..hmmm  g.gif  ,bet gi vistiek tuos baltus potepiukus tai dažej pati ar tokį jau pirkai  ax.gif ?

balti potepiukai gavosi su vienkomponenčiu sendintoju. tik čia pirmą kartą dariau ir nelabaijis man patinka, suskaido tokiais potepiais, atrodo kaip prastai dažęs būtum. kur buvau įdėjusi spintelę irgi tie batumai šviečiantys šonuose nuo jo efekto... arba nesusidraugauju dar arba jis toks ir turi būti. ant dėžutės visai neiko žiūrisi, o kitur nelabai...
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 09 09, 20:10)
balti potepiukai gavosi su vienkomponenčiu sendintoju. tik čia pirmą kartą dariau ir nelabaijis man patinka, suskaido tokiais potepiais, atrodo kaip prastai dažęs būtum. kur buvau įdėjusi spintelę irgi tie batumai šviečiantys šonuose nuo jo efekto... arba nesusidraugauju dar arba jis toks ir turi būti. ant dėžutės visai neiko žiūrisi, o kitur nelabai...

O vienkomponenti tepi tiksliai taip kaip raso ?

Aurelija ma ,pasikartosiu kaip lashelis , nes is kart ta pati mintis kilo smile.gif ,kad tavo darbu nesupainiosi su niekuo mirksiukas.gif Lb,lb grazu wub.gif
Atsakyti
veltiniuke aciukas 4u.gif ni cia technika, ni cia ka, pataskyta cia ir viskas mirksiukas.gif
lashelis aciukas 4u.gif o man atrodo kad nera dar to braizo, tik norejosi geliu, ramumo tokio ir va kas gavosi biggrin.gif
Nerytė aciukas 4u.gif , o cia pataskymas su teptuku ir tiek, kokia cia paslaptis, mirkai teptuka i dazus ir taskai, ale uztai koks balkonas spalvingas palikes lotuliukas.gif
efauto acius 4u.gif galima ir pamirsti, bet malonu kai pagyria flirt.gif
nors man joje dar kazko truksta g.gif ai net nezinau cool.gif
Papildyta:
88888888 aciukas 4u.gif cia muset del serveteles nesumaisot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 09 09, 21:06)
O vienkomponenti tepi tiksliai taip kaip raso ?

Aurelija ma  ,pasikartosiu kaip lashelis , nes is kart ta pati mintis kilo  smile.gif ,kad tavo darbu nesupainiosi su niekuo  mirksiukas.gif Lb,lb grazu  wub.gif

atrodo taip... nebent nakti dirbant akys ne taip mato. reik dieną paskaityti dar instrukciją. doh.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as idedu savo naktinejimu rezultata, atsinaujinusia spintele, kuri gyveno garaze ir buvo pilna visokio slamsto ax.gif

http://public.fotki....shka/dekupazas/
Atsakyti