Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Gal žinote kur būtų galima rasti pirkti medinių arbatos dėžučių blush2.gif Užsimaniau sau pasidaryti kokį grožį bigsmile.gif
Atsakyti
pirmame puslapyje rasi parduotuviu nuorodas ir visos jos prekiauja daiktais skirtais dekoravimui tame tarpe ir dezutemis arbatai
cia vierna forumiete kazka gal gales pasiulyti
http://public.fotki....preks-dekupaui/
Atsakyti
Laba ar leisit man ikelti koja i sita teritorija? lotuliukas.gif
Gabi,Bite prisitapsnosit doh.gif laka galit ir pirstu bet ant butelio ji pilnai isdziovinat ir tada viliuku veliuriniu patikrinat ar gerai sukasi ir ar tolygiai pasiskirste dazai ant voliuko ir svelniais judesiais dengiat o tapsnojant atkelsit laka ot ax.gif
o del ekologijos tai akriliniai ir lateksiniai ir emulsiniai turi savo sudetyje amonjako kuris erzina kvepavimo takus o kiekviena save GERBIANTI firma turi ka pasiulyti ir ekologijos myletojams ir tie produktai zymimi spec zenklais ot ir aisku butinai brangsni 4u.gif
va ir ikeliau koja i jusu teritorija lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kavos ? user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 23 rugsėjo 2008 - 10:17
Du neįprasti dalykai:
voras, klausiantis "ar galima į teritoriją?" mirksiukas.gif ir gražuolis kavos indas su stalčiuku bigsmile.gif
88888888, prisipažinsiu, taip kavyte pakvipo, kad pirma išgėriau mažulytį puodelį (nors jau buvau gėrusi blush2.gif ), o tik po to rašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2008 09 23, 10:25)
Gal žinote kur būtų galima rasti pirkti medinių arbatos dėžučių blush2.gif  Užsimaniau sau pasidaryti kokį grožį bigsmile.gif

Thomas Philipse maciau ,tokios su trim stalciukais gan nemazos ,9 aukstis ,20 plotis ,35 ilgis .21 litas Daug arbatytes tilps mirksiukas.gif

Aciu ,bitut,taip graziai visa laika pasakai... wub.gif
Atsakyti
Nu žinai 88888888, po tokio pasirodymo net man kava beveik pradėjo kvepėti 4u.gif
O šiaip tai ji man kai pasmirdo pirmo nėštumo metu, taip ir nebekvepia jau beveik 5 metai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 09 23, 20:03)
Nu žinai 88888888, po tokio pasirodymo net man kava beveik pradėjo kvepėti  4u.gif
O šiaip tai ji man kai pasmirdo pirmo nėštumo metu, taip ir nebekvepia jau beveik 5 metai...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu smile.gif ,prajuokinai biggrin.gif O as be jos gyvent negaliu doh.gif ir abu nestumus geriau ,bent po 2 puodus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 09 23, 13:41)
Thomas Philipse maciau ,tokios su trim stalciukais gan nemazos ,9 aukstis ,20 plotis ,35 ilgis .21 litas Daug arbatytes tilps  mirksiukas.gif

Aciu ,bitut,taip graziai visa laika pasakai... wub.gif

schmoll.gif nebera dezuciu verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voras @ 2008 09 23, 10:52)
Laba ar leisit man ikelti koja i sita teritorija? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Linksmuolė thumbup.gif Dažniau galėum įkelti tą savo kojytę - visoms būtų labai naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
apie tapsnojima kempinele...tiesiog ant kempineles riebiai dazu ir praeini kaip dengtum iprastai pavirsiu....as tik su ja dazau...viena karta per ta pacia vieta...jei normaliai dazu ant kempineles...labai graziai pasidengia.
Atsakyti
Gal torto prie kavos ?birthday.gif
Man irgi taip uzkvipo, kad iskart nulekiau virti.
rolleyes.gif Labai "kvapni"dezele. thumb_yello.gif
Atsakyti