Gal žinote kur būtų galima rasti pirkti medinių arbatos dėžučių
Užsimaniau sau pasidaryti kokį grožį
pirmame puslapyje rasi parduotuviu nuorodas ir visos jos prekiauja daiktais skirtais dekoravimui tame tarpe ir dezutemis arbatai
cia vierna forumiete kazka gal gales pasiulyti
http://public.fotki....preks-dekupaui/
cia vierna forumiete kazka gal gales pasiulyti
http://public.fotki....preks-dekupaui/
Laba ar leisit man ikelti koja i sita teritorija?
Gabi,Bite prisitapsnosit
laka galit ir pirstu bet ant butelio ji pilnai isdziovinat ir tada viliuku veliuriniu patikrinat ar gerai sukasi ir ar tolygiai pasiskirste dazai ant voliuko ir svelniais judesiais dengiat o tapsnojant atkelsit laka ot
o del ekologijos tai akriliniai ir lateksiniai ir emulsiniai turi savo sudetyje amonjako kuris erzina kvepavimo takus o kiekviena save GERBIANTI firma turi ka pasiulyti ir ekologijos myletojams ir tie produktai zymimi spec zenklais ot ir aisku butinai brangsni
va ir ikeliau koja i jusu teritorija
Gabi,Bite prisitapsnosit
o del ekologijos tai akriliniai ir lateksiniai ir emulsiniai turi savo sudetyje amonjako kuris erzina kvepavimo takus o kiekviena save GERBIANTI firma turi ka pasiulyti ir ekologijos myletojams ir tie produktai zymimi spec zenklais ot ir aisku butinai brangsni
va ir ikeliau koja i jusu teritorija
Du neįprasti dalykai:
voras, klausiantis "ar galima į teritoriją?"
ir gražuolis kavos indas su stalčiuku 
88888888, prisipažinsiu, taip kavyte pakvipo, kad pirma išgėriau mažulytį puodelį (nors jau buvau gėrusi
), o tik po to rašau 
voras, klausiantis "ar galima į teritoriją?"
88888888, prisipažinsiu, taip kavyte pakvipo, kad pirma išgėriau mažulytį puodelį (nors jau buvau gėrusi
QUOTE(Majaa @ 2008 09 23, 10:25)
Gal žinote kur būtų galima rasti pirkti medinių arbatos dėžučių
Užsimaniau sau pasidaryti kokį grožį 
Thomas Philipse maciau ,tokios su trim stalciukais gan nemazos ,9 aukstis ,20 plotis ,35 ilgis .21 litas Daug arbatytes tilps
Aciu ,bitut,taip graziai visa laika pasakai...
Nu žinai 88888888, po tokio pasirodymo net man kava beveik pradėjo kvepėti
O šiaip tai ji man kai pasmirdo pirmo nėštumo metu, taip ir nebekvepia jau beveik 5 metai...
O šiaip tai ji man kai pasmirdo pirmo nėštumo metu, taip ir nebekvepia jau beveik 5 metai...
QUOTE(driftas @ 2008 09 23, 20:03)
Nu žinai 88888888, po tokio pasirodymo net man kava beveik pradėjo kvepėti

Aciu
QUOTE(88888888 @ 2008 09 23, 13:41)
Thomas Philipse maciau ,tokios su trim stalciukais gan nemazos ,9 aukstis ,20 plotis ,35 ilgis .21 litas Daug arbatytes tilps
QUOTE(voras @ 2008 09 23, 10:52)
Laba ar leisit man ikelti koja i sita teritorija?
apie tapsnojima kempinele...tiesiog ant kempineles riebiai dazu ir praeini kaip dengtum iprastai pavirsiu....as tik su ja dazau...viena karta per ta pacia vieta...jei normaliai dazu ant kempineles...labai graziai pasidengia.
Gal torto prie kavos ?
Man irgi taip uzkvipo, kad iskart nulekiau virti.
Labai "kvapni"dezele.
Man irgi taip uzkvipo, kad iskart nulekiau virti.