Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Crowned nu as irgi pareigsiu savo nuomone. As manau kad sepetys gavosi visai saunus, sendinimas daznai labai gerai paslepia serveteles plysimus ir rauksles. Ateiciai turiu patarima: jei servetele labai susiraukslejo ja svelniu svitriniu popierium galima pasveisti (tik svelniai ir atsargiai nepadauginant) po to kai ji gerai isdzusta, geriausia kita diena arba po dvieju lako sluoksniu pilno isdziuvimo irgi svitriniu pereiti ir problemos kaip nebuta smile.gif. O krasteli as visada su svitriniu nuimu (klijuoju iki pat krasto, palieku krasteli kabeti, po to kai isdziusta per krasta su svitriniu patrinu ir graziai nuplysta lygiai, lygiai su krasteliu, nes atkirpti praktiskai neimanoma kad butu labai lygiai smile.gif o sepeti buciau isdziovinus servetka, o po to ispaudus minkstaja dali ir su svitrinuku per krasteli pabruzinus kad graziai perteklius nusiimtu. Nu atrodo stengiaus aiskiai parasyti.... Bet siaip darbelis simpatiskas smile.gif Sekmes kuryboje
Atsakyti
Norejau paklausti tu merginu, kuriuos daro baltus baltus darbelius... Gal galit pasakyt pavadinima lako kuriuo lakuojat darbelius ir kuris nesuteikia gelsvo atspalvio... Mano dezute jau kaip ir badaryta, liko nulakuot, bet va nenoriu su savo, nes jis geltonina... Labai lauksiu atsakymo... 4u.gif
Atsakyti
Crowned, labai gražus Tavo šepetys - be paguodžiamo melo!!!

Retai kada tenka pamatyti ką nors... orginalaus smile.gif
Puiku, kai toks originalus, - paprastas, bet mielas pirmasis darbelis.
Nesustok kurti ir šukuotis smile.gif

Sėkmės kūryboje
Atsakyti
Tikrai nerealus septys... thumbup.gif gal tik kiek dvikomponentis blogai uzteptas, bet cia viskas su laiku ateina.
Va as pvz vakar remeli sugadinau. Taip seniai dirbau su vienkomponenciu, kad pamirsau kaip graziai nutepti ir sh.... gavosi.
Mergites, nezinote, plaunasi vienkomponentis ar kaip kitaip nusiimineja? g.gif
Atsakyti
Crowned,man ir labai grazus sepetys thumbup.gif
O as kaip tik norejau pasirodyt su vienkomponenciu ,tik dekupazo ten minimum smile.gif Ir sorry ,prasta nuotraukos kokybe blush2.gif ,negaliu perfotografuoti,nes jis jau padovanotas .
user posted image
Atsakyti
Sveikos ,aš naujokė susižavėjusi dekupažu ;D Tikiuosi nenaušausite manęs iš karto dėl nelaibai kokių darbelių blush2.gif
Tai va ,o šeip turiu tokį klausimuką ....Kaip padaryti tuos senovinius suskilinėjimus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2008 09 07, 11:52)
Sveikos ,aš naujokė susižavėjusi dekupažu ;D Tikiuosi nenaušausite manęs iš karto dėl nelaibai kokių darbelių  blush2.gif
Tai  va ,o šeip turiu tokį klausimuką ....Kaip padaryti tuos senovinius suskilinėjimus g.gif

atsakymas:
perskaityti bent jau pirmaji puslapi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 09 07, 07:34)
Tikrai nerealus septys... thumbup.gif  gal tik kiek dvikomponentis blogai uzteptas, bet cia viskas su laiku ateina.
...

Kaip blogai užteptas? Gal galima plačiau? g.gif
Čia aš dar apie tą šepetį rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Labai norėčiau paklausti tokio dalykėlio. Lakavau dėžutę TIKKURILOS supi laku, tačiau nors ir 2 dienukes buvau palikusi džiūvimui, dėžutė yra lipni. Ar dar ji ilgiau turi džiūti ar užbaigimui reik kitu laku palakuoti g.gif
Atsakyti
pamenu, kad kazkada anksciau buvo sis klausimelis, bet liko dar siek tiek neaiskumu blush2.gif Klausimas ne visai is dekupazo temos, ale labai susije cool.gif Darau druskine ir visa isore dekupazinau, sendinau ir t.t. Kadangi bus dedama druska, tai vidaus kol kas nelieciau, kadangi vis tik maistinis dalykas bus dedamas. Esu skaiciusi, kad su semenu aliejumi reikia istepti ? nusipirkau toki ir tada iskilo klausimas - ar juo saltu ar kaitintu reiketu istepti visa vidu? Koki sluoksni tepti ir t.t. Gal kuri ruosiate medini vidu, naudojant semenu alieju? Bandziau dometis ir ieskoti atsakymo, bet kol kas nesekmingai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 09 07, 12:37)
Sveikutės. Labai norėčiau paklausti tokio dalykėlio. Lakavau dėžutę TIKKURILOS supi laku, tačiau nors ir 2 dienukes buvau palikusi džiūvimui, dėžutė yra lipni. Ar dar ji ilgiau turi džiūti ar užbaigimui reik kitu laku palakuoti g.gif

Tikkurilos laku lakavau ir įsitikinau, kad jo negalima šveisti, kad jį palietus drėgnom rankom, jis dar labai ilgai "kimba", na, man jis nepatiko. Tačiau yra jo šalininkių (gal atsilieptų Gabii__?)...
Aš su juo niekaip ir visiškai nesusidraugavau... schmoll.gif
Panašų atvejį esu išsprendusi purškiamu laku.

QUOTE(vu.vyturelis @ 2008 09 07, 12:53)
pamenu, kad kazkada anksciau buvo sis klausimelis, bet liko dar siek tiek neaiskumu blush2.gif  Klausimas ne visai is dekupazo temos, ale labai susije  cool.gif  Darau druskine ir visa isore dekupazinau, sendinau ir t.t. Kadangi bus dedama druska, tai vidaus kol kas nelieciau, kadangi vis tik maistinis dalykas bus dedamas. Esu skaiciusi, kad su semenu aliejumi reikia istepti ? nusipirkau toki ir tada iskilo klausimas - ar juo saltu ar kaitintu reiketu istepti visa vidu? Koki sluoksni tepti ir t.t. Gal kuri ruosiate medini vidu, naudojant semenu alieju? Bandziau dometis ir ieskoti atsakymo, bet kol kas nesekmingai sad.gif

Iš to, ką pavyko sužinoti apie impregnavimą sėmenų aliejum, esu dariusi taip:
medį įtryniau skepetaite, suvilgyta aliejumi ir fenavau, taip sušyla aliejus ir medžio paviršius. Keliskart kartoti, kaip daug aliejaus naudoti, manau, priklauso nuo medžio rūšies ir jo būklės (kaip jis apdorotas iki tol ir pan.)...Procedūrą pakartočiau keliskart. Po to viskas gerai nutrinama sausa audinio atraižėle.
Šį būdą iš rastos info išsirinkau pati, o kaip iš tikrųjų daro tie meistrai, kurie medžio dirbinius impregnuoja sėmenų aliejum, nežinia.
Gal dar atsilieps geriau žinančios?
Patarčiau atsargiau elgtis ties dekoruoto paviršiaus pakraščiais, maža ką, kad aliejus "neatkeltų" sluoksnių (čia teoriniai pasvarstymai).
Atsakyti
del tikurilos supi lako...as asmeniskai labai geros nuomones...esu su juo lakavus dezute, pakaba, padekla, vaza stikline, rema veidrodzio...lakuota po kokius 4-5 kartus.Lako sluoksnis teptas po nudziuvimo, dziusta labai greitai, po pusbalandzio man jau buvo sausa...tai lakavimai kas pora valndu daryti.jokio lipnumo nei ant vieno nebuvo, todel del jo kazka sunku pasakyt, jei paciai limpa, as su juo problemu jokiu neturejau.beje laiko labai gerai.gal tas lipnumas atsirado del kitokiu priezasciu, gal dziovinta kur daug dregmes...gal su kokiu komponentu netinka...labai sunku ka ir patarti...mano patirtis tai tokia su juo... 4u.gif
Atsakyti