Dabar dėžutę padėjau balkone kur labai sausa ir šilta. Gal ir išsistovės ir neliks to lipnumo.
Man kartais būna problema su lipnumu, kai lakuoju akriliniu laku. Bet lakuojant tuo pačiu laku ne visuomet vienodas būna džiūvimas. Labai viskas priklauso nuo aplinkos temperatūros, drėgmės ir t.t. O jei nėra laiko ilgai laukti, kol lipnumas dings, tai aš paskutinį sluoksnį užpurškiu sintetiniu laku.
O užbaigimui tinka purškiamas lakas iš senukų color spray? Ant dažyto, nelakuoto tai nelabai jis man patiko
Naudojau as ir color spray (bet ju buna visokiu rusiu, mano zalsvas buteliukas), dar tinka senuku crafts spray. O tikurilos supi as jau atsikandau iki kaklo: dziusta tikrai greit, dengia labai graziai, bet cia juk APSAUGINE PLEVELE todel nuo dazyto pavirsiaus nusilupa kaip gumine plevele (papuoliau tada kai slifuot pradejau juo dengta darba) ir po to paskaiciau instrukcija ku raso kad tepti tik ant pliko medzio ir tik 2 sluoksniais, todel jis nuo tada rugsta ant mano stalo (o gal kada pirti bute pasistatysiu mazu pravers
)

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 09 06, 22:08)
Crowned nu as irgi pareigsiu savo nuomone. As manau kad sepetys gavosi visai saunus, sendinimas daznai labai gerai paslepia serveteles plysimus ir rauksles. Ateiciai turiu patarima...
Aciu uz patarimus ir uz ivertinima

QUOTE(mikaf @ 2008 09 06, 22:30)
Crowned, labai gražus Tavo šepetys - be paguodžiamo melo!!!
Retai kada tenka pamatyti ką nors... orginalaus
Puiku, kai toks originalus, - paprastas, bet mielas pirmasis darbelis.
Nesustok kurti ir šukuotis
Sėkmės kūryboje
Retai kada tenka pamatyti ką nors... orginalaus

Puiku, kai toks originalus, - paprastas, bet mielas pirmasis darbelis.
Nesustok kurti ir šukuotis

Sėkmės kūryboje
Aciu uz labai faina ivertinima

QUOTE(Domė @ 2008 09 07, 07:34)
Tikrai nerealus septys...
gal tik kiek dvikomponentis blogai uzteptas, bet cia viskas su laiku ateina...

Tikiuosi kad su laiku geriau seksis

QUOTE(88888888 @ 2008 09 07, 10:07)
Aciu labai

Crowned,
tikrai gražu. Šaunuolė. Sėkmės ir toliau
tikrai gražu. Šaunuolė. Sėkmės ir toliau

Tokie skubūs klausimukai nes turiu ir draugei užsakyti ;D
Taj vat at iš Artmanijos servetėlės tai ten viena ane už pvz 0,90cnt ..ar kelios ?
Ir per kiek dienu gauni servetėles
?
Iš anksto ačiū.
Taj vat at iš Artmanijos servetėlės tai ten viena ane už pvz 0,90cnt ..ar kelios ?

Iš anksto ačiū.
QUOTE(myrmica @ 2008 09 06, 16:31)
Prekiaus Rayer firmos prekėmis
kiek suprantu ims iš dekovitos, vadinasi kainos bus tos pačios ar didesnės...
Jau šitos firmos prekėmis prekiauja Geros akys,Artmanija
O kas liečia dekovitą, tai aš apšalus mano užsakymas keliauja 2 savaites
Apmokėta rupjūčio 26 d, po šiai dienai neturiu savo prekių - PRAVALAS, kiek užsakinėjau iš "senas naujas", "artmanijos" - tokių pokštų nebuvo nė sykio.
Žodžiu pikta, nes dekovita pasišiūkšlino kaip reta!!!

Jau šitos firmos prekėmis prekiauja Geros akys,Artmanija
O kas liečia dekovitą, tai aš apšalus mano užsakymas keliauja 2 savaites

Apmokėta rupjūčio 26 d, po šiai dienai neturiu savo prekių - PRAVALAS, kiek užsakinėjau iš "senas naujas", "artmanijos" - tokių pokštų nebuvo nė sykio.
Žodžiu pikta, nes dekovita pasišiūkšlino kaip reta!!!

Ne Dekovita čia kalta, o paštas

QUOTE(veltiniuke @ 2008 09 07, 21:18)
Tokie skubūs klausimukai nes turiu ir draugei užsakyti ;D
?
Iš anksto ačiū.

Iš anksto ačiū.
Ten po viena parduoda

QUOTE(88888888 @ 2008 09 08, 11:11)
aiškiu

QUOTE(daiva_z @ 2008 09 08, 10:12)
Ne Dekovita čia kalta, o paštas
Tie siuntiniai guli pašte, ir tiek. Pačiom reikia eiti ieškoti
O ne plūstis neišsiaiškinus 

Tokiu atveju dekovita turetu duoti tikslu uzsakymo registruotu pastu numeri ir taip galima spresti kur istikruju yra siuntinys: pacioje dekovitoje (jei neturi to numerio reiskia neisiunte), siuntejo paste (jei negavo gavejo pastas), ar gavejo paste (jei kartais negauni pranesimo apie gauta siuntini)
Užsisakiau kelias serveteles iš senas naujas šeip paandymui tai kažką darysiu draugės gimtadieniui dėl to kažkaip neramu ,kada maždaug ateina servetėles
....