Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

is ten per kelias dienas. Jei siandiens uzsisakei tau atsius saskaita ir po apmopkejimo gavimo (priklauso nuop tavo ir ju banko tarpusavio bendravimo greitumo laipsnio), per kokias dvi dienas, jei pastininke nesugalvos pasidekupazint sau kazko smile.gif. As visada gaudavau mazdaug 3dienu begyje smile.gif
Atsakyti
as antradieni uzsisakiusi(na ir pervedusi pinigus) gaunu penktadieni, o jei uzsisakau penktadieni, tai gaunu antradieni ax.gif
Atsakyti
Man tokiai žiopliancijai niekada nedaeina iki galo ;D Tai man jayu atsiuntė email'u išankstine sąskaitą tai pirmą reikia sumokėti taip ir tik tada gausiu savo servetėles b g.gif o mokėti galima ir pašte be jokios sąskaitos blink.gif ?
Atsakyti
del pasto nezinau, bet manau, kad nera skirtumo kur moki, svarbu tik ju saskaitos nr, uzsakymo kodas, tavo pavarde(kad zinotu kas moka) ir pingai. ir kai jie gaus pinigus issius siuntini. tfu tfu tfu dar niekada nevelavo, ir nereikejo ieskoti po jokius pastus, man visada i namus atnesa.
Atsakyti
Aišku ačiū pagaliau supratau bigsmile.gif o sumokėti nesvarbu iki kada galiu ,kad ir poryt tada tik veliau gausiu siuntinį blush2.gif ?
Atsakyti
TAIP
Atsakyti
tik dazniausiai jie 5 dienas laukia mokejimo, paskui anuliuoja uzsakyma
Atsakyti
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas ax.gif štai tokis virtuvinis komplektas
user posted image
Kantrybės ir kruopštumo pritrūkau,bet geriau nei buvo...
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 09 08, 17:38)
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas  ax.gif  štai tokis virtuvinis komplektas
user posted image

Wow...nesu pagyru megeja dazniausiai sakau trukumus bet cia tai geras kokio dar kruopstumo ;D Ir taip kruopstu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 09 08, 18:38)
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas  ax.gif  štai tokis virtuvinis komplektas
user posted image

Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 09 08, 18:38)
user posted image

nerealus komplektelis thumbup.gif
Atsakyti
OHOOOOOOOOOOOOO
Čia tai bent užmojai!
Šaunuolė - už drąsą ir bemieges naktis (?) - juk dieną reikėdavo valgyti?
drinks_cheers.gif
Atsakyti