is ten per kelias dienas. Jei siandiens uzsisakei tau atsius saskaita ir po apmopkejimo gavimo (priklauso nuop tavo ir ju banko tarpusavio bendravimo greitumo laipsnio), per kokias dvi dienas, jei pastininke nesugalvos pasidekupazint sau kazko . As visada gaudavau mazdaug 3dienu begyje
Man tokiai žiopliancijai niekada nedaeina iki galo ;D Tai man jayu atsiuntė email'u išankstine sąskaitą tai pirmą reikia sumokėti taip ir tik tada gausiu savo servetėles b o mokėti galima ir pašte be jokios sąskaitos ?
del pasto nezinau, bet manau, kad nera skirtumo kur moki, svarbu tik ju saskaitos nr, uzsakymo kodas, tavo pavarde(kad zinotu kas moka) ir pingai. ir kai jie gaus pinigus issius siuntini. tfu tfu tfu dar niekada nevelavo, ir nereikejo ieskoti po jokius pastus, man visada i namus atnesa.
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas štai tokis virtuvinis komplektas Kantrybės ir kruopštumo pritrūkau,bet geriau nei buvo...
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas štai tokis virtuvinis komplektas
Kantrybės ir kruopštumo pritrūkau,bet geriau nei buvo...
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas štai tokis virtuvinis komplektas