mes sugalvojom, kad reikia tėčiui vesti daržan vaiką. pasiteisino - mažiau emocijų atsisveikinant.
šiandien vėl buvo piktas, ypač einant iš lauko į grupę, nes reikėjo atiduot motociklą

. nu man tas auklėtojų papasakotas "piktumas" iš dalies juokingas - mano vaikas visada toks namie: jei kas ne pagal jį, tai jis tuoj pat vėją kelia (kaimynai girdi)
džiugina tai, kad šiandien jau susidraugavo su vienu berniuku, ir, sako, dūko labai. vartaliojos ant kilimo, vnž atsigavo vaikinas.
QUOTE(Jupi @ 2008 09 11, 13:44)
sveikos, išleidau ir aš nuo pirmadienio savo pupas į lopšį. Šiandien pirmą kart palikau miegoti. Tai nors imk telefoną ir skambink, kaip joms ten... ar pavalgė, ar užmigo...
Kada, jūs mamos, spėjat pabendrauti su auklėtojom? Kai atvedu vaikus tai ten nėra kada bendrauti, nes auklėtoja paprastai arba pampersą kažkam keičia ar vaikosi kažką.. o ir nesinori rikdyti vaikų ilgai, nors atrodo tiek daug reikia pasakyti...o kai nueinu pasiimti vaikų, tai rūpi vis paklausti kaip joms sekėsi, bet ir tada auklėtojos būna užsiėmę , o be to ir vaikai jau ant kaklo kabinasi ir visiems ate mosikuoja

. Kažkoks chaosas... Pas mus grupėje 17 vaikų

ir kiek kartų aš ateinu, tiek randu tik vieną auklėtoją ir auklytę, tai net nežinau kiek jų ten pagal viską turi būti.. Na gal čia tik pirmom dienom taip...
aš neišeinu taip greit iš darželio

jei auklėtoja ar auklytė (pas mus jos abi) ir nepasakoja kas/kaip (pvz būna užsiėmus su vaikų guldymu pietų), tai pati prieinu klausinėdama. tiesiog jei maniškis labai nori namo, tai ant rankų pasiėmus klausinėju. bet išklausinėju viską