Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

Aš pasiėmiau saviškį sriūbaujantį, nes sėdėjo šalia berniukas verkdamas ir šaukės mamos doh.gif Ir kai apie pietus pradėjo eit pasiiminėt vaikučių mamos, tai kiti pradeda verkt, kad ne jų atėjo unsure.gif
Pas mus gal 15 vaikų, bet eina kokie 9-10 dabar.
Atsakyti
Siandien dukryte buvau palikus miegoti pietu,pirma syki..visai normaliai uzmigo bet miegojo tik 1 val,namie ismiega po 3-4,isvis neverke,jau ir rytoj paliksiu,ziuresim gal visai patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 09, 18:51)
nu mane tai nervina, leidzia vaikui paciam gerti, tas nemoka, visada apsipila ir reikia nesti 4 maikes, 4 megstinius, 4 kelnes. doh.gif Kada ismoks gerti?

Tikrai neišmoks, jeigu nesimokins. O jei mokosi, tai ir apsipila.
Aš tai leidžiu, lai tepliojasi. Prinešiau rūbelių, negaila juk, išskalbsim.

QUOTE(vataipva @ 2008 09 10, 10:07)
sveikos,

vakar neparašiau kaip sekės wink.gif
palikdama vaiką, jis verkė. auklėtoja sakė, kad greit nuramino, visą dieną jokių ašarų, bet pilnas pykčio. nėjo į lauką, nėjo į spektakliuką. liko žaisti su auklyte vienas.
šiandien vėl atsisveikinimas sunkus buvo, žiūrėsim kaip seksis. pi pietų atsiimsiu. miegojimui paliksim nuo pirmadienio.
o nuo ryt bandysim, kad tėtis vestų darželin, gal lengvesnis atsisveikinimas bus.

Maniškė visą šią savaitę verkia. Šiandien jau mažiau. Bet valgo gerai. Ryt pietų miegui paliksim jau, jei nebus vėl didelių riksmų unsure.gif

QUOTE(linamask @ 2008 09 10, 11:53)
O kiek vaikuciu paprastai buna grupeje?
Koks maksimalus ju skaicius gali buti?

Iki 15, bet lanko apie 10 dabar.
Atsakyti
sveikos, išleidau ir aš nuo pirmadienio savo pupas į lopšį. Šiandien pirmą kart palikau miegoti. Tai nors imk telefoną ir skambink, kaip joms ten... ar pavalgė, ar užmigo...
Kada, jūs mamos, spėjat pabendrauti su auklėtojom? Kai atvedu vaikus tai ten nėra kada bendrauti, nes auklėtoja paprastai arba pampersą kažkam keičia ar vaikosi kažką.. o ir nesinori rikdyti vaikų ilgai, nors atrodo tiek daug reikia pasakyti...o kai nueinu pasiimti vaikų, tai rūpi vis paklausti kaip joms sekėsi, bet ir tada auklėtojos būna užsiėmę , o be to ir vaikai jau ant kaklo kabinasi ir visiems ate mosikuoja verysad.gif. Kažkoks chaosas... Pas mus grupėje 17 vaikų blink.gif ir kiek kartų aš ateinu, tiek randu tik vieną auklėtoją ir auklytę, tai net nežinau kiek jų ten pagal viską turi būti.. Na gal čia tik pirmom dienom taip...
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2008 09 11, 13:44)
sveikos, išleidau ir aš nuo pirmadienio savo pupas į lopšį. Šiandien pirmą kart palikau miegoti. Tai nors imk telefoną ir skambink, kaip joms ten... ar pavalgė, ar užmigo...
Kada, jūs mamos, spėjat pabendrauti su auklėtojom? Kai atvedu vaikus tai ten nėra kada bendrauti, nes auklėtoja paprastai arba pampersą kažkam keičia ar vaikosi kažką.. o ir nesinori rikdyti vaikų ilgai, nors atrodo tiek daug reikia pasakyti...o kai nueinu pasiimti  vaikų, tai rūpi vis paklausti kaip joms sekėsi, bet ir tada auklėtojos būna užsiėmę  , o be to ir vaikai jau ant kaklo kabinasi ir visiems ate mosikuoja verysad.gif. Kažkoks chaosas... Pas mus grupėje 17 vaikų  blink.gif  ir kiek kartų aš ateinu, tiek randu tik vieną auklėtoją ir auklytę, tai net nežinau kiek jų ten pagal viską turi būti.. Na gal čia tik pirmom dienom taip...

Oho kiek daug vaiku ir jums koks dvigubas stresas abi pupas isleidus. Nors joms abiem gal smagiau kartu wub.gif Mes aukletojai galim betkada skambint kad ir kas 5min, o kai nueinam pasiimt vaiku tai aukletoja atiduodama vaika viska papasakoja ka valge, kaip elges ir pan. Pas mus kai nedaug vaikuciu tai ir aukletojos daugiau laiko turi.
Atsakyti
Siandien pasiemiau savo brangiausia turta apkandziota. verysad.gif Matosi, kad skaudziai suvaryti dantukai... verysad.gif kaip liudna buvo.
Papildyta:
Kada, jūs mamos, spėjat pabendrauti su auklėtojom? Kai atvedu vaikus tai ten nėra kada bendrauti, nes auklėtoja paprastai arba pampersą kažkam keičia ar vaikosi kažką.. o ir nesinori rikdyti vaikų ilgai, nors atrodo tiek daug reikia pasakyti...o kai nueinu pasiimti  vaikų, tai rūpi vis paklausti kaip joms sekėsi, bet ir tada auklėtojos būna užsiėmę  , o be to ir vaikai jau ant kaklo kabinasi ir visiems ate mosikuoja verysad.gif. Kažkoks chaosas... Pas mus grupėje 17 vaikų  blink.gif  ir kiek kartų aš ateinu, tiek randu tik vieną auklėtoją ir auklytę, tai net nežinau kiek jų ten pagal viską turi būti.. Na gal čia tik pirmom dienom taip...

O jums dar sunkiau. doh.gif Pas mus irgi daznai buna uzsiemusios, bet vis tiek paklausiu kaip sekesi, ar neverke. Tai pasako vis tiek.
Atsakyti
mes sugalvojom, kad reikia tėčiui vesti daržan vaiką. pasiteisino - mažiau emocijų atsisveikinant.
šiandien vėl buvo piktas, ypač einant iš lauko į grupę, nes reikėjo atiduot motociklą biggrin.gif. nu man tas auklėtojų papasakotas "piktumas" iš dalies juokingas - mano vaikas visada toks namie: jei kas ne pagal jį, tai jis tuoj pat vėją kelia (kaimynai girdi) g.gif
džiugina tai, kad šiandien jau susidraugavo su vienu berniuku, ir, sako, dūko labai. vartaliojos ant kilimo, vnž atsigavo vaikinas. 4u.gif

aš neišeinu taip greit iš darželio blush2.gif jei auklėtoja ar auklytė (pas mus jos abi) ir nepasakoja kas/kaip (pvz būna užsiėmus su vaikų guldymu pietų), tai pati prieinu klausinėdama. tiesiog jei maniškis labai nori namo, tai ant rankų pasiėmus klausinėju. bet išklausinėju viską blush2.gif
Atsakyti
Persimetam keliais sakiniais atėję į darželį ir pasiimant. Be to, bet kada galiu skambinti arba ji man ax.gif

Maniškė irgi šiandien miegojo pietų thumbup.gif Nusinešė savo antklodėlę, su kuria nesiskiria niekada, ir miegojo įsikniaubus wub.gif Šiandien mažiau jau verkė, pavalgė, žaidė blush2.gif

Mamos, ar jūsų vaikučiai nepradėjo prasčiau miegoti? g.gif Klausių tų, kurių vaikučiai pyksta darželyje blush2.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 11, 23:04)
Persimetam keliais sakiniais atėję į darželį ir pasiimant. Be to, bet kada galiu skambinti arba ji man  ax.gif

Maniškė irgi šiandien miegojo pietų  thumbup.gif  Nusinešė savo antklodėlę, su kuria nesiskiria niekada, ir miegojo įsikniaubus  wub.gif  Šiandien mažiau jau verkė, pavalgė, žaidė  blush2.gif

Mamos, ar jūsų vaikučiai nepradėjo prasčiau miegoti?  g.gif  Klausių tų, kurių vaikučiai pyksta darželyje  blush2.gif

Mes jau antra diena miegam darzeli,nu vis dar prastai miega verysad.gif po 1 val
Grystam namuciu,vakarop isvargusi visa,zyzla,nebenori nei valgyti,nori tik miego,pralaukiu iki puse 21 val ir einam praustis ir miegot,keliasi 7 ryto rolleyes.gif
Bet kiek kalbejausi su aukletojom,mano vaikas gera,nei verkia nei isterikuoja tik su miegu sunkiau,gal priprasim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ssuzzi*: 11 rugsėjo 2008 - 22:38
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 09 11, 23:37)
unsure.gif
Mes jau antra diena miegam darzeli,nu vis dar prastai miega verysad.gif po 1 val
Grystam namuciu,vakarop isvargusi visa,zyzla,nebenori nei valgyti,nori tik miego,pralaukiu iki puse 21 val ir einam praustis ir miegot,keliasi 7 ryto rolleyes.gif
Bet kiek kalbejausi su aukletojom,mano vaikas gera,nei verkia nei isterikuoja tik su miegu sunkiau,gal priprasim

Maniškė 2 val išmiegojo, kaip ir namie įpratus. Gal jūsų dienos režimas labai pasikeitė? Nes mes tai viską darėm beveik taip pat kaip ir daržely dabar. Tik tiek, kad nenori likti ten, bet jau šiandien tiek neverkė, žaidė, apsipras, manau. Nes pirmos šios savaitės dienos buvo siaubingos verysad.gif Gal dėl to ir miega prasčiau. Be to ir ryte tenka žadinti blush2.gif maniau, jau nebeateis toks laikas, kai ne ji mane, o aš ją žadinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o as jau noriu, kad mano mergina tiek nevalgytu - maza to kad savo suvalgo, tai dar ir kitu kas nesuvalgo paima, ir dar ir bendro bliudo pakabina lotuliukas.gif ir juoinga ir graudu, nes cia kazkoks nesveikas rijimas (beje mociutes pasekmes) - na ji pas mane ne storuliuke dabar sveria apie 13kg, o ugis apie 87-88 cm, bet bijau kad ateityje neatsilieptu, tas nuolatinis kramtymas doh.gif Beje geriausios jos drauges.....virejos is virtuves, kasdien uzeina su panele pasinekuciuot lotuliukas.gif bej direktore kas ryta ateina, pasisneka su aukletojom, tevais, vaikais - maniskei kas ryta sako kad atves keturmeciu berniuku, kad Viktorija juos pamokytu, kaip reik apsirengti ir valgyti patiems, nes yra tokiu kurie nemoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 11, 23:47)
Maniškė 2 val išmiegojo, kaip ir namie įpratus. Gal jūsų dienos režimas labai pasikeitė? Nes mes tai viską darėm beveik taip pat kaip ir daržely dabar. Tik tiek, kad nenori likti ten, bet jau šiandien tiek neverkė, žaidė, apsipras, manau. Nes pirmos šios savaitės dienos buvo siaubingos  verysad.gif  Gal dėl to ir miega prasčiau. Be to ir ryte tenka žadinti  blush2.gif maniau, jau nebeateis toks laikas, kai ne ji mane, o aš ją žadinsiu  lotuliukas.gif

Siaip jo pasikeite musu rezimas,namie ji miegodavo iki 10val ryto,eidavom vakare 22 val,o pietu ismiegodavo 3 val
Gal visgi manau kita aplinka, nes ji niekur kitur nemiega tik namie,net lauke vezime nemiega unsure.gif
Atsakyti