Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

QUOTE(Forgete @ 2008 09 08, 16:59)
maniskis taip pat reaguodavo i verkencius vaikus, dabar priprato smile.gif

Ir suo kariamas pripranta g.gif
Atsakyti
O Kajukui siandien sekesi puikiai, sake greitai uzmigo ir miegojo iki pat 15h, o nuejo miegoti apie 13h. Sake, kad jau moka uz save pakovoti maziukas. thumbup.gif Man rytoj i mokslus, tai as jau pati laimingiausia mamyte, nes zinau, kad mano maziukui ten labai gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 09 08, 18:32)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tikėkimės, kad tos mamos bent savo vaiko avinu ar višta nevadina ax.gif  Kai kam įspėjimo matyt mažai buvo.

Apie ka jus ,brangioji,ar tik ne jus visokias cia ZINULES siunciat,alee ir nika sugalvojo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(negriuke @ 2008 09 08, 18:35)
Sake, kad jau moka uz save pakovoti maziukas. thumbup.gif

Ziaurus tas gyvenimas darzelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 08, 17:35)
O Kajukui siandien sekesi puikiai, sake greitai uzmigo ir miegojo iki pat 15h, o nuejo miegoti apie 13h. Sake, kad jau moka uz save pakovoti maziukas. thumbup.gif Man rytoj i mokslus, tai as jau pati laimingiausia mamyte, nes zinau, kad mano maziukui ten labai gerai tongue.gif

Balionas Kajui 4u.gif pas mus grupej pati maziausia mergyte 1 metai ir 2 men. Sake adaptavos be jokiu problemu, nebuvo ne vienos asareles, tokia fainuole ir ant puodo jau pati prasos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 09 08, 18:00)
Balionas Kajui  4u.gif pas mus grupej pati maziausia mergyte 1 metai ir 2 men. Sake adaptavos be jokiu problemu, nebuvo ne vienos asareles, tokia fainuole ir ant puodo jau pati prasos  thumbup.gif

Mes kai vaikstinejom dar su Kajum kartu, tai buvo mergyte 1.2m, tai labai verke, snergliukas nutyses, jai ir nesdavo zaisliukus, galva glostydavo, man buvo neramu, kad viena auklyte pasake, ko cia sedit, vaikas turi issiverkti ir tik tada pripras prie darzelio. Isejusi verkiau ir as... verysad.gif bet sake mano mazius nebliauna niekada, jei verkdavo, tai, kai choras budavo (kokie 5 bliaunantys), o sake nei sian, nei ketvirtadieni, nei penktadieni neverke, net kai kiti verkia. rolleyes.gif
Atsakyti
aš ir laukiu rytojaus - kažin kaip sūnus laikysis daržely. dar rytoj nepaliksiu miegui.
išmiegoj onamie puikiausiai, valgo puikiausiai, linksmas visas. žiūrėsim kaip ryt ryte reaguos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 08 rugsėjo 2008 - 18:59
QUOTE(vataipva @ 2008 09 08, 19:52)
aš ir laukiu rytojaus - kažin kaip sūnus laikysis daržely. dar rytoj nepaliksiu miegui.
išmiegoj onamie puikiausiai, valgo puikiausiai, linksmas visas. žiūrėsim kaip ryt ryte reaguos.

mamytės, dalinkitės patirtim 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes irgi visai puikiai jauciames darziuke,aukletoja mus vis giria kad saunuole,gerai valgo,zaidzia,nekreipia demesio i verkencius vaikucius ax.gif
Bandysim sia savaite pasilikti pietu miegelio,ziuresiu kaip cia bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2008 09 08, 18:00)
Balionas Kajui  4u.gif pas mus grupej pati maziausia mergyte 1 metai ir 2 men. Sake adaptavos be jokiu problemu, nebuvo ne vienos asareles, tokia fainuole ir ant puodo jau pati prasos  thumbup.gif

Pas mus grupej irgi maziausei mergytei 1.2 bet visai normaliai ji jauciasi,daugiau verkia is didesniu,maniske tai visur tvarka daro,eina i miegamaji reik viska apziuret i vonios kambari,zodziu kaip ir namie biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai vat nesuprantu iki šiol vieno dalyko. Kokio velnio eiti į šitą temą toms, kurios neketina savo vaikų vesti į darželį? Juk tema joms visiškai neaktuali. NEIKIT IR NERAŠYKIT IR BAIKIT ĮŽEIDINĖTI.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 08, 22:56)
Aš tai vat nesuprantu iki šiol vieno dalyko. Kokio velnio eiti į šitą temą toms, kurios neketina savo vaikų vesti į darželį? Juk tema joms visiškai neaktuali. NEIKIT IR NERAŠYKIT IR BAIKIT ĮŽEIDINĖTI.

As irgi nesuprantu,matyt megsta gincytis ar siaip nera ko veikti g.gif
Atsakyti
nu mane tai nervina, leidzia vaikui paciam gerti, tas nemoka, visada apsipila ir reikia nesti 4 maikes, 4 megstinius, 4 kelnes. doh.gif Kada ismoks gerti?
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 09, 18:51)
nu mane tai nervina, leidzia vaikui paciam gerti, tas nemoka, visada apsipila ir reikia nesti 4 maikes, 4 megstinius, 4 kelnes. doh.gif Kada ismoks gerti?

O kaip kitaip ismokt, niekas negime mokedamas smile.gif O seilinuko neuzdeda kai girdo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 09 rugsėjo 2008 - 17:59