Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

QUOTE(SON19 @ 2008 11 01, 20:38)
mes taip pat išgyvenam sirgimo maratoną, oi siaube siaube verysad.gif , kitaip negaliu išsireikšt.
mažas iki tol praktiškai nesirgo, nes maitinau MP iki pat darželio, tai imunitetas buvo thumbup.gif , bet pradėjus lankyt darželį jis kaip tas oro burbulas - pokšt ir sprogo...... dabar 2-3 savaites serga, 1 savaitę lanko (džiugu, kai savaitę išeina)

labai nuoširdžiai tikiuosi kad jūsų ir mano darželinukai apsipras ir nebesirgs, t.y susidraugaus su darželyje gyvenančiais virusais 4u.gif  4u.gif  4u.gif

maniškis ir be MP nesirgo. iki darželio lotuliukas.gif
taip kad nekaltink savęs dėl MP nutraukimo. čia kaltas KOLEKTYVAS <- įvairiausių virusiukų sankaupa. o vaiko imunitetas su MP be MP dar tik formuojas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 11 03, 17:38)
oho kaip ilgai maitinate, iki 1 metų 9 mėnesių  doh.gif
tai kokiu tikslu tada į temą apie darželį ateinat? biggrin.gif  ax.gif
net įdomu, rimtai... smile.gif

Nes mes einame i darzeli jau nuo rugsejo menesio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš MP maitinau pusę metų, per 2mėn daržely sirgom 2,5sav, o iš viso kokius 3-4 kartus, bet labai lengvai. Kaži, čia turėjo įtakos MP? g.gif
Atsakyti
As irgi maitinu MP ir einam i darza tik sergam dabar sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 11 06, 14:36)
As irgi maitinu MP ir einam i darza tik sergam dabar sloga  doh.gif

tai kad vaikams sloga - ne liga mirksiukas.gif neseniai išgirdau tokią mintį, kad sloga gali būti net ir dėl ... dantų kalimosi. Kai viskas išbrinksta burnytėje, dantenos ir pan. pabrinksta ir nosiryklė, nosis, tokiu būdu ir bėga vandenėlis...bet kažin?
Blogiausia, kad ta nekalta sloga juk gali kompilkuotis į aibę nemalonių komplikacijų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 04, 21:03)
Aš MP maitinau pusę metų, per 2mėn daržely sirgom 2,5sav, o iš viso kokius 3-4 kartus, bet labai lengvai. Kaži, čia turėjo įtakos MP?  g.gif

Niu mergaites, kaip jums sekasi darziukuose? Papasakokit. Mylimuke, ar daret skiepa? Forgete, ar jus nesergat? 4u.gif
Atsakyti
Na, mums neblogai sekasi. Buvom susirgę antrą kartą, įtarė skarlatiną blink.gif , bet matyt tik šiaip liga užpuolė, pasveikom per savaitę. Ryt į daržą keliausim. Skiepą nuo gripo tik turim, pneumo 23 mums nedarė, kadangi per retai sergam biggrin.gif
Atsakyti
na o aš labai labai tyliai pasigirsiu, kad maniškė lapkričio mėn. nesirgo ir visas dienas ėjo į darželį topsecret.gif Jau rašiau, kad labai sirgom rugsėjį, spalį, bet nuo lapkričio mėn. mano vaikas pasikeitė, jokių ašarų rytais, pati maunasi batus prie durų, nori eiti, palieku be ašarų schmoll.gif kai ateinu pasiimti, irgi labai patenkinta būna, rodo pakabintus piešinius savo wub.gif Taigi tikiuosi adaptavosi maniškė ir tų ligų bus jau mažiau g.gif
Atsakyti
Mes tai ejom pusantros savaites i darzeli ir vel sloga, paskui kosuliukas. Jau priprantu prie to. Darom masaziukus, kvepuojam metom ir geriam vit C. Mastau apie ta skiepa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 12 01, 11:19)
Mes tai ejom pusantros savaites i darzeli ir vel sloga, paskui kosuliukas. Jau priprantu prie to. Darom masaziukus, kvepuojam metom ir geriam vit C. Mastau apie ta skiepa. g.gif

Man atrodo skiepus jau velu daryti,reikia rugseji kad spetu imuniteta igauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 12 01, 12:19)

Yra geriama vakcina, galima gerti kada norit. Tik kainuoja žymiai brangiau.
Atsakyti
bet ta geriama vakcina ar ne nuo 2 metų? g.gif
Atsakyti