QUOTE(vyturys @ 2008 09 03, 08:37)
Kiekvieno nuomonė yra svarbi ir gerbtina, tol kol tai netampa liguistu nuomonės grūdimu į kitų smegenis.
Jeigu "pagrindinė herojė"(suprantat apie ką aš)nebūtų užsiminusi apie savo šeimynos gausumą, galėčiau garantuoti, kad jai max 13 metų,sprendžiant apie gebėjimą bendrauti (na tipo: be be be aš fainiausia, o tu iš kaimo......, be be be.....

).
Bet galima pažiūrėti ir iš kitos prizmės: sėdėjimas su šypsena namuose(nors mes nežinome, kad taip yra)tiek metu gali reikšti ir tai, kad nėra kur gryžti(nėra darbo), nėra išsilavinimo, nėra kitų gabumų(tik mamos gabumai), nepasitikėjimas savimi (išskyrus forumus, kai nereikia bendrauti akis į akį), baimė, kad vaikas nepritaps KITOKIŲ vaikų grupėje ir aibe kitokių priežasčių.
Tad mamytės, būkim pakantesnės TOKIOM ar KITOKIOM......Visokių yra, visokių reikia.
joa, is dalies palaikau.
cia buvo pasakota, kad gimdo vaikus nes tyngi dirbt.
as atvirai pasakius, jei ne bute 2 kamb gyvenciau (ir kai gyvensim kitur) noriu dar bent 2 vnt vaiku

man 27, tuoj 28 m ir manau kad esu issilakscius, nei klubu nereik, nieko, o siaip visur su mazu varinejam

ir mama geriausiai jauciuos, nors 2 aukstieji ir geras darbas valstyb istaigoje

bet kazkaip kad ir kiek gerai jauciuos bunant mama, jei vaikas jaucia poreiki bendraut - neriboju - eina i darzeli, zaidzia su vaikais. svarbiausia ismokt atpazint vaiko poreikius.
o jei mama eina dirbt ir veda i darzeli - vel gi - jos reikalas asmeninis