Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai "ŽIEDAS"

Gal kas matete ar yra sarasai ant duru kada naujokams smile.gif ateiti?
Atsakyti
QUOTE(gabuika @ 2013 07 31, 12:02)
Laba diena 4u.gif

Gal atsiras lankanciu Pumpureliu grupe?  blush2.gif
O gal kas zino ka nors apie auklytes sios grupes?  rolleyes.gif

Sveiki,
mes lankysim pumpureliu grupe smile.gif
dar nezinom auklyciu. Jos bus paskelbtos su sarasais. Jei kas nors zino ar jau iskabinta info praneskite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerule112 @ 2013 08 02, 12:29)
Sveiki,
mes lankysim pumpureliu grupe smile.gif
dar nezinom auklyciu. Jos bus paskelbtos su sarasais. Jei kas nors zino ar jau iskabinta info praneskite smile.gif

Mes lankom Pumpurėlių grupę smile.gif, o žiūriu kiek naujokų turėsime smile.gif
O auklėtojos, jei niekas nepasikeis tai Alina ir Sveta. Mums tai jos abi labai geros ir šaunios. Neturim jokių pretenzijų joms.
Atsakyti
QUOTE(vidikė @ 2013 08 05, 11:00)
Mes lankom Pumpurėlių grupę smile.gif, o žiūriu kiek naujokų turėsime smile.gif
O auklėtojos, jei niekas nepasikeis tai Alina ir Sveta. Mums tai jos abi labai geros ir šaunios. Neturim jokių pretenzijų joms.

Kaip smagu, tikiuosi ir mano merginai patiks auklytes ir puikiai isilies i kolektyva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 08 01, 13:19)
Gal kas matete ar yra sarasai ant duru kada naujokams smile.gif ateiti?

ar dar nera sarasu?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 08 13, 18:02)
ar dar nera sarasu?

man sake, kad bus nuo rugpjucio vidurio g.gif teks turbut paciai nuvaziuoti ir pasiziureti
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 08 21, 11:40)
man sake, kad bus nuo rugpjucio vidurio  g.gif teks turbut paciai nuvaziuoti ir pasiziureti

Jei ka suzinosite informuokite ir mus blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabuika @ 2013 08 21, 13:36)
Jei ka suzinosite informuokite ir mus  blush2.gif  smile.gif

Sveiki,
buvau darzelije ketvirtadieni, bet jokiu sarasu neradau. Jei sia savaite neiskabins, tai ka visiems reikes rugsejo 2 eiti?

O kaip dar darzelije su kanceliarinem prekem? Patiems reikia pirkti kazka ar susimetat ir nuperka viska bendrai? Nes dabar labai daug nuolaidu yra parduotuvese, tai ir galvoju, gal ka nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 08 27, 13:34)
Sveiki,
buvau darzelije ketvirtadieni, bet jokiu sarasu neradau. Jei sia savaite neiskabins, tai ka visiems reikes rugsejo 2 eiti?

O kaip dar darzelije su kanceliarinem prekem? Patiems reikia pirkti kazka ar susimetat ir nuperka viska bendrai? Nes dabar labai daug nuolaidu yra parduotuvese, tai ir galvoju, gal ka nupirkti?

na stai, paskambino man is darzelio ir pasake, kada atvykti. Tik labai jau negreitai dar, tekejausi, kad iki rugsejo vidurio bent nueisime, o cia net paciame rugsejo gale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 08 27, 14:34)
Sveiki,

Sąrašų ant durų nėra schmoll.gif

Kanceliarines prekes ir jų kiekį per susirinkimą aptarsit mirksiukas.gif
QUOTE(lituka @ 2013 08 27, 15:40)
na stai, paskambino man is darzelio ir pasake, kada atvykti. Tik labai jau negreitai dar, tekejausi, kad iki rugsejo vidurio bent nueisime, o cia net paciame rugsejo gale  unsure.gif

Naujai formuojamose grupėse pratina po kelis vaikučius per savaitę. Nebent prašytis, kad leistų anksčiau pradėti lankyti.
Atsakyti
Sveikos, mano visi trys vaikai keliaus į šitą daržą - dukros nuo pirmadienio startuos Bitutėse ir Žirniukuose, o mažasis žiemą keliaus į Pumpurėlius. Mergytės jau labai laukia, skaičiuoja dienas iki to pirmadienio, tai tikiuosi, kad nieks nenumuš ūpo.. ax.gif O apie mažojo leidimą į daržą dar bijau ir galvoti, nerealus mamyčiukas yra, neatsiplėšia nuo manęs dieną naktį, tai neįsivaizduoju, kaip reikės su juo, tokiu mažiuku, susitarti.. verysad.gif
Atsakyti
sveiki,
na jei kas jau vaiksto pasipasakokite 4u.gif i kokia grupe einate ir ar patinka?
Atsakyti