Gal kas matete ar yra sarasai ant duru kada naujokams
ateiti?

QUOTE(gabuika @ 2013 07 31, 12:02)
Laba diena
Gal atsiras lankanciu Pumpureliu grupe?
O gal kas zino ka nors apie auklytes sios grupes?

Gal atsiras lankanciu Pumpureliu grupe?

O gal kas zino ka nors apie auklytes sios grupes?

Sveiki,
mes lankysim pumpureliu grupe

dar nezinom auklyciu. Jos bus paskelbtos su sarasais. Jei kas nors zino ar jau iskabinta info praneskite

QUOTE(gerule112 @ 2013 08 02, 12:29)
Sveiki,
dar nezinom auklyciu. Jos bus paskelbtos su sarasais. Jei kas nors zino ar jau iskabinta info praneskite

Mes lankom Pumpurėlių grupę

O auklėtojos, jei niekas nepasikeis tai Alina ir Sveta. Mums tai jos abi labai geros ir šaunios. Neturim jokių pretenzijų joms.
QUOTE(vidikė @ 2013 08 05, 11:00)
Mes lankom Pumpurėlių grupę
, o žiūriu kiek naujokų turėsime
O auklėtojos, jei niekas nepasikeis tai Alina ir Sveta. Mums tai jos abi labai geros ir šaunios. Neturim jokių pretenzijų joms.

Kaip smagu, tikiuosi ir mano merginai patiks auklytes ir puikiai isilies i kolektyva

QUOTE(lituka @ 2013 08 01, 13:19)
ar dar nera sarasu?
QUOTE(lituka @ 2013 08 13, 18:02)
ar dar nera sarasu?
man sake, kad bus nuo rugpjucio vidurio

QUOTE(lituka @ 2013 08 21, 11:40)
man sake, kad bus nuo rugpjucio vidurio
teks turbut paciai nuvaziuoti ir pasiziureti

Jei ka suzinosite informuokite ir mus

QUOTE(gabuika @ 2013 08 21, 13:36)
Sveiki,
buvau darzelije ketvirtadieni, bet jokiu sarasu neradau. Jei sia savaite neiskabins, tai ka visiems reikes rugsejo 2 eiti?
O kaip dar darzelije su kanceliarinem prekem? Patiems reikia pirkti kazka ar susimetat ir nuperka viska bendrai? Nes dabar labai daug nuolaidu yra parduotuvese, tai ir galvoju, gal ka nupirkti?
QUOTE(lituka @ 2013 08 27, 13:34)
Sveiki,
buvau darzelije ketvirtadieni, bet jokiu sarasu neradau. Jei sia savaite neiskabins, tai ka visiems reikes rugsejo 2 eiti?
O kaip dar darzelije su kanceliarinem prekem? Patiems reikia pirkti kazka ar susimetat ir nuperka viska bendrai? Nes dabar labai daug nuolaidu yra parduotuvese, tai ir galvoju, gal ka nupirkti?
na stai, paskambino man is darzelio ir pasake, kada atvykti. Tik labai jau negreitai dar, tekejausi, kad iki rugsejo vidurio bent nueisime, o cia net paciame rugsejo gale

QUOTE(lituka @ 2013 08 27, 14:34)
Sveiki,
Sąrašų ant durų nėra

Kanceliarines prekes ir jų kiekį per susirinkimą aptarsit

QUOTE(lituka @ 2013 08 27, 15:40)
na stai, paskambino man is darzelio ir pasake, kada atvykti. Tik labai jau negreitai dar, tekejausi, kad iki rugsejo vidurio bent nueisime, o cia net paciame rugsejo gale 

Naujai formuojamose grupėse pratina po kelis vaikučius per savaitę. Nebent prašytis, kad leistų anksčiau pradėti lankyti.
Sveikos, mano visi trys vaikai keliaus į šitą daržą - dukros nuo pirmadienio startuos Bitutėse ir Žirniukuose, o mažasis žiemą keliaus į Pumpurėlius. Mergytės jau labai laukia, skaičiuoja dienas iki to pirmadienio, tai tikiuosi, kad nieks nenumuš ūpo..
O apie mažojo leidimą į daržą dar bijau ir galvoti, nerealus mamyčiukas yra, neatsiplėšia nuo manęs dieną naktį, tai neįsivaizduoju, kaip reikės su juo, tokiu mažiuku, susitarti..

sveiki,
na jei kas jau vaiksto pasipasakokite
i kokia grupe einate ir ar patinka?
na jei kas jau vaiksto pasipasakokite