Kodel cia dabar nustojote sia tema rasyti ;-) mano mergyte siaip metais 2011 nuo rugsejo 12 eis i lenku grupe, nelabai mes norejome i lenku, nors ir esam lenkai, bet jau taip mus paskirste tai vis geriau nei nieko ;-) neradau atsiliepimu apie sia grupe, kaip suprantu ji misri, tai visi lenkaiciai lanko ta viena grupe, gal galite parasyti atsiliepimu vyresniu vaiku tevai. Kaip direktore sake,kad jaunesnem vaikam tai ir geriau misri grupe, bet vyresnem nelabai, nes jie jau nori papiesti, padirbti kazka o maziai vis trukdo, tai labai laukiu atsiliepimu . ACIU
sveikos, mano sunelis lankys Zibuciu grupe nuo rugsejo. sake bus aukletoja Laima. gal kas ka zinot apie ja?
pries 3 metus rasem , kad lankysim lietuviu grupe, o siandien paaiskejo, kad "brukneliu" tai rusu grupe
ka cia dabar daryt... nes seip del mokyklos dar nesame apsisprende,
galvojom, jei lietuviu kalba gerai eisis, tai leisim i lietuviu, o dabar... brrr

Mano mažiukas lanko Pumpurėlių grupę. Tai tik pirmas 2 dienas linksmas ėjo, o kai suprato, kad čia ne bajeris, o kasdienė rutina, baigėsi visas optimizmas. Dabar kiekvieną rytą su ašarom palieku, o pasiimu linksmą.
Laiko reikia jiems priprasti... Vyresnėlis pusę metų ašarojo rytais, o po pusmečio jau buvo beveik bausmė, jei pasakydavom "jei neini laiku miegot, ryte negalėsi eiti į darželį", tuoj pat budavo viskas išsisprendę
Laiko reikia jiems priprasti... Vyresnėlis pusę metų ašarojo rytais, o po pusmečio jau buvo beveik bausmė, jei pasakydavom "jei neini laiku miegot, ryte negalėsi eiti į darželį", tuoj pat budavo viskas išsisprendę

Labas, gal yra mamyciu vedanciu vaikus i dobiliuku grupe?

QUOTE(reda.d @ 2011 09 20, 08:45)
taip, yra

labai jau seniai kas cia ir berase...
Mes i spanguolyciu grupe patenkam, gal dar kas nors?

Mes i spanguolyciu grupe patenkam, gal dar kas nors?

Sveiki,
mes nuo pirmadienio eisime i "Zibuciu" grupe. Gal kas lankote, turite kokiu komentaru?
mes nuo pirmadienio eisime i "Zibuciu" grupe. Gal kas lankote, turite kokiu komentaru?
Ar dideles eiles i si darzeli? Pvz vaiku grupese nuo 3 metu?