tai kaip ir visose, siemet kiek zinau tikrai dideles visur eiles
Sveiki.
Ar yra cia mamyciu kuriu vaikai dar lanko arba lankys si darzeli? Ziuriu, kad jau nuo 2012 metu nieks neraso
Mes patekome i si darzeli i rusu grupe
tai vat bandau suzinoti ko daugiau apie darzeli ir aukletojas. Gal kas pasidalins kokios aukletojos rusu grupese nuo 3 metu? Ir kaip darzelis ar patinka jums?
Ar yra cia mamyciu kuriu vaikai dar lanko arba lankys si darzeli? Ziuriu, kad jau nuo 2012 metu nieks neraso

Mes patekome i si darzeli i rusu grupe

Sveiki, mes is sio darzelio, mergyte pradejo lankyti 2011 metais, o berniukas 2012 m rugseji, dar ir si menesi lankom, o nuo liepos menesio pradejo keistis daug nauju aukletoju, nes musu kaip tik isejo atostogu. Siaip , man darzelis patinka, patinka ir direktore. O kas liecia aukletojas, tai as irgi kai leidau galvojau, kad tik mums pasisektu ir pakliutumeme pas geras aukletojas, tai zinokite ir pakliuvome pas geras. Siaip net tai kuri man labiau patinka, tai vaikams kaip tik maziau, o siaip per vasara , kaip jau minejau keitesi tikrai nemazai pas mus aukletoju, tai kai kurios atrode ypac grieztos, bet vaikai nesiskunde, o su mano berniuku tikrai reikia daug kantrybes. Tai kad bloga aukletoja, bent jau sitame darzeli, labiau isimtis nei taisykle ;-)
o kaip su rinkliavom? Ar daznai renka ir po kiek? Kazka skaiciau,kad reikia kas 3 men. skalbimo priemones pirkti ar tikrai taip?
ir dar man idomu, kaip dabar rusu ir lenku grupes nuo 3metu atskiros ar kartu?
QUOTE(lituka @ 2013 07 05, 10:43)
o kaip su rinkliavom? Ar daznai renka ir po kiek? Kazka skaiciau,kad reikia kas 3 men. skalbimo priemones pirkti ar tikrai taip?
Rinkliavos skirtingose grupėse skirtingai renkamos. Mes rinkdavom rugsėjo mėnesį, o tėvų komiteto atstovai pirkdavo ko reikia ir kada reikia. Prieš tai pirkdavom pagal abėcėlinį sąrašą, bet toks būdas nepasiteisino. Geriausias variantas - surenki per pirmą susirinkimą tam tikrą sumą ir daugiau nereikia rūpintis

Yra tame darželyje visokių auklėtojų. Mes tame daželyje nuo 2007 m. tai matėm tikrai visokio plauko auklėtojų, auklyčių, šeimininkučių ir t.t. Šiaip darželis kaip darželis ir manau daugiausia viskas priklauso pas kokią auklėtoją pakliūsit. Vienas vaikiukas kurį laiką buvo pas auklėtoją, kuri turbūt kiekvieną mėnesį atrasdavo ką pirkti ir graudžiu žvilgsniu reikalaudavo iš tėvų ko nors, neminėsiu jos vardo, bet ji tikrai prasta pedagogė, kažkokia amžina panikuotoja buvo. Mano vaikas nuo jos nekompetencijos smarkiai nukentėjo. Jaunėlis pakliuvo pas tikrai geras auklėtojas, nuoširdžias. Kažkokių ypatingų rinkliavų neprašo, o darbelių iš visokių niekų pridaro nuostabių. Galiu tik padėkoti joms.
Mano manymu vienas baisiausių žmonių ten yra direktorės pavaduotoja... bet tik ačiū Dievui su ja nedažnai tenka susidurti.
man atrodo, kad tame darželyje tiesiog labai trūksta ūkiškumo...
šiaip tai aš laukiu, kada mano antrasis vaikas pabaigs šitą daržą ir tikiuosi gyvenime man neteks į jį grįžti ir juo labiau susitikti kai kuriuos nemalonius veidus...
Mano manymu vienas baisiausių žmonių ten yra direktorės pavaduotoja... bet tik ačiū Dievui su ja nedažnai tenka susidurti.
šiaip tai aš laukiu, kada mano antrasis vaikas pabaigs šitą daržą ir tikiuosi gyvenime man neteks į jį grįžti ir juo labiau susitikti kai kuriuos nemalonius veidus...
Labai dziugu, kad atsibudo tema
nes jau galvojau, kad nieks i si darzeli nevaiksto
Del ukiskumo, man ir paciai jau is pirmo zvilgsnio pasirode, kad ne viskas gerai, nes skurdokai atrodo lauke, grupese dar nebuvau.
O gal yra cia esanciu kurie dabar lanko brukneliu grupe?

Del ukiskumo, man ir paciai jau is pirmo zvilgsnio pasirode, kad ne viskas gerai, nes skurdokai atrodo lauke, grupese dar nebuvau.
QUOTE(vidikė @ 2013 07 17, 16:14)
O kokioj vietoj trūksta ūkiškumo? Tvora nauja aptverta, aikštelės pagal išgales parengtos, šią vasarą remontuoja dvi grupes: Ramunėles ir Brukneles, salė naujai suremontuota, virtuvės įranga naujai sumontuota. Palyginus koks darželis buvo prieš 8 metus

QUOTE(lituka @ 2013 07 17, 18:36)
Grupė buvo tvarkinga, nauji baldai, šiemet langus pakeitė, tualetas sutvarkytas.
Na grupės rubinėlę patys tėvai dažėme ir patys pirkome dažus, kas kokių priemonių turėjo, patys susinešė, stalus ir kėdes grupėje irgi tėvai pinigus susimokėjo, žiemą takai praktiškai nevalomi, vos vos siaurą takelį prakrapšto, kad jei nori prasikeisti, reikia vienam į pusnį lipti, sniegas nutirpo per pelkes, kurios siekia vaikui pusę blauzdų - išbrist neina... Siurblį į grupę patys tėvai pirkome, nes kilimas buvo baisulinis jau, nežinau ką vaikai kvėpavo, tai ar ne ūkiškumo čia trūkumas. Galėtų bent tas lauke būdas nugriaut, nes man tai jis pavojingai atrodo. Žiūrėk, vaikai besiusdami užsimeta kepures ant tų "būdų", o kaip jas nukrapštyt? - nėra kaip...
Aišku, gal yra ir baisesnių darželių, bet žiūrint su kuo lygini...
Yra ir gražiai suremontuotų grupių, bet, deja, abu mano vaikai pateko į pakankamai baisias grupes...
Aišku, gal yra ir baisesnių darželių, bet žiūrint su kuo lygini...
Yra ir gražiai suremontuotų grupių, bet, deja, abu mano vaikai pateko į pakankamai baisias grupes...