Merginos, ar aš teisingai supratau, kad pokalbiai su direktore nepadėjo išspręsti problemos? Ta auklėtoja iš tikrųjų yra, pavadinkim, nelabai tinkama darbui su vaikais - direktorė apie tai informuota, bet nesiima jokių veiksmų?
Nes aš planuoju su ja kalbėtis apie kitą auklėtoją, bet įtariu, kad bus tas pats kaip ir su N...
QUOTE(violla @ 2008 10 10, 19:53)
Sveikos,
labai jau nejuda si tema. NA bet noriu pasiskusti. Esu labai pikta ant aukletojos Nijoles (varpeliu grupeje). Ir man labai gaila,kad jos nepakeite. Nors rugsejo men dar ji stengesi elgtis graziai, bet vel prasidejo bedos. Maza to,kad ji labai garsiai ir siaip kalba, tai ji saukia ant vaiku, yra tingine. Gal mano dukra ir yra judrus vaikas, ir nevisada jai idomu daryti tai ka daro kiti vaikai, tai siaindien Nijole pareiske tai,kad mano vaikas nedaro tai,kad daro kiti bvaikai, ir gal yra sutrikusio vystymosi, ir reiketu pasitarti su gydytojais
Nu cia jau virsune visko
Mano vaikas tikrai nera atsilikes, kaip tik labai informacijai imli mergaite, tik buna susikompleksuoja kai reikia dainuoti ir sokti. Ir jeigu Nijole patingi paieskot uzsiemimo patinkancio mano vaikui, tai tikrai del to ne mes tevai kalti. Manau, siusiu vyra aiskintis pas direktore del tokio aukletojos elgesio. Negaliu ramiai visko taip palikt.
labai jau nejuda si tema. NA bet noriu pasiskusti. Esu labai pikta ant aukletojos Nijoles (varpeliu grupeje). Ir man labai gaila,kad jos nepakeite. Nors rugsejo men dar ji stengesi elgtis graziai, bet vel prasidejo bedos. Maza to,kad ji labai garsiai ir siaip kalba, tai ji saukia ant vaiku, yra tingine. Gal mano dukra ir yra judrus vaikas, ir nevisada jai idomu daryti tai ka daro kiti vaikai, tai siaindien Nijole pareiske tai,kad mano vaikas nedaro tai,kad daro kiti bvaikai, ir gal yra sutrikusio vystymosi, ir reiketu pasitarti su gydytojais

Na va pas jus viskas buvo beveik kaip ir pas mus su šia auklėtoja

na mes bandėm su ja kalbet

QUOTE(a Lua @ 2008 10 16, 20:19)
Merginos, ar aš teisingai supratau, kad pokalbiai su direktore nepadėjo išspręsti problemos? Ta auklėtoja iš tikrųjų yra, pavadinkim, nelabai tinkama darbui su vaikais - direktorė apie tai informuota, bet nesiima jokių veiksmų?
Nes aš planuoju su ja kalbėtis apie kitą auklėtoją, bet įtariu, kad bus tas pats kaip ir su N...
Imasi

QUOTE(almara @ 2008 10 16, 21:20)
Na va pas jus viskas buvo beveik kaip ir pas mus su šia auklėtoja
tik mes tai patyrėm prieš 3 metus tokia tingine kad mano mergai beveik keturiiu metu liepe pampersus pirkt atseit per dažnai i tolėta vaikšto tada paskui ja ir kiti vaikai užsinori atseit kad jos netrugdytų,o dovanos kokios pas ja tūrėjo būt jos gimtadieniui tai ohoho
nieko ,vėliau su vedėja kalbėta buvo taipat nieko .niekaip nesuprantu kaip tokį žmogų gali prileisti prie vaikų 

dar vienas įrodymas, kad žmogus nesikeičia.
O kur varpeliu lauke teritorija? Noriu pažiūrėt kaip ta Nijolė atrodo

QUOTE(mergaite117 @ 2008 10 17, 11:41)
Koks skirtumas kuri ta Nijolė ir kaip ji atrodo? Nepažįstat ir nereikia...

Ar nors viena įsivaizduojat save auklėtojos vietoje? Kai ji viena turi "suvaldyti" 17 vaikų? kurių daugumai leidžiama namie daryti ką nori?... Ji juk negali fiziškai pasidalinti į 17 dalių ir su kiekvienu užsiimti individualiai... Taigi grupėje turi būti kažkokia tvarka ir disciplina. Auklėtojos stengiasi "pažinti" kiekvieną vaiką, todėl konsultuojasi, tariasi su tėveliais kaip elgtis su vaiku tam tikrais atvejais (bent jau aš taip bendrauju su abiem auklėtojom)... gal ir Viollai auklėtoja išsakė savo nuomonę, pastebėjimus, o ji, kaip mama, labai jautriai sureagavo ir parašė į forumą, tačiau, kai viską apgalvojo, gal būt dar kartą pakalbėjo su auklėtoja, išsiaiškino "tarpusavio santykius" ir viskas susitvarkė, todėl ji, manau, tik informavo, kad nėra taip blogai, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio. O jūs užsipuolėt, "kodėl teisinasi?" jau ieškot "kriminalo", kad dangstoma auklėtoja... Apie kokį dangstymą gali eiti kalba, kai paliekamas vaikas visai dienai?
Aš kasdien išklausau auklėtojų pastabas ar pagyras apie mano vaiką, kartais ir pati net paklausiu ar ji taip nedaro darželyje, kaip netinkamai kartais elgiasi namie... MŪSŲ mažųjų ASMENYBIŲ auklėjimas yra pirmiausia TĖVŲ, o tik po to auklėtojų ir mokytojų reikalas... Bet ir taip darželyje mūsų vaikai labai daug ko išmoksta. Už tai galima padėkoti tik AUKLĖTOJOMS : ir tai pačiai iškritikuotai Nijolei, ir Helenai ( apie kurią, deja, visai nieko forume neskaičiau...)
Būkime tolerantiškesni vieni kitiems, pabandykime įsivaizduoti save kito žmogaus vietoje, tada gal bus lengviau pasirinkti: kritikuoti, teisti ar pagirti žmogų už nuveiktus darbus...
Gero savaitgalio

optimiste rasyk nerasius vis tiek cia diskutuos kaip kam labaiusiai patinka;) jos nepervede i kita grupe, nes likusi dalis teveliu surinko parasus ir paprase kad ja pliktu, nes aukletoja ne tevam turi itikti o vaikam, o kaip ten bebutu vaikam patinka, ji juk kai nedirbo ji grupej vaikai juk nebutu klause kodel nijole ne pas mus ji mus visai pamirso. o ir pasikabindavo ir pribegdavo pakalbet juk su blogais zmonem vaikai taip tikrai nesielgia;) maziau diskusiju, o geriau apsidairykim aplink save;)
QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2008 10 17, 18:59)
Aš kasdien išklausau auklėtojų pastabas ar pagyras apie mano vaiką, kartais ir pati net paklausiu ar ji taip nedaro darželyje, kaip netinkamai kartais elgiasi namie... MŪSŲ mažųjų ASMENYBIŲ auklėjimas yra pirmiausia TĖVŲ, o tik po to auklėtojų ir mokytojų reikalas... Bet ir taip darželyje mūsų vaikai labai daug ko išmoksta. Už tai galima padėkoti tik AUKLĖTOJOMS : ir tai pačiai iškritikuotai Nijolei, ir Helenai ( apie kurią, deja, visai nieko forume neskaičiau...)
Būkime tolerantiškesni vieni kitiems, pabandykime įsivaizduoti save kito žmogaus vietoje, tada gal bus lengviau pasirinkti: kritikuoti, teisti ar pagirti žmogų už nuveiktus darbus...
Gero savaitgalio
Gero savaitgalio

Žinot, kas keisčiausia: kad nei viena auklėtoja nėra linksniuojama forume, o va Nijolė daugumai užkliūna. Norit nenorit, bet tai daug ką pasako apie žmogų

QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2008 10 17, 18:59)
Koks skirtumas kuri ta Nijolė ir kaip ji atrodo? Nepažįstat ir nereikia...
Jeigu klausiu,reiškias reikia man žinoti! Ir jau mane informavo viena mama per až kas čia tokia. Eidama mačiau kaip ši aukletoja paspyrė su koja mergytės vežimuką su lėlytę ir piktai burbėjo!!! O jei dirba tokį darba ir pasišventė vaikam,tai turėtų kontroliuot savo nervus. Ir padalint save į tas 17 dalių .

Ir mes ir vaikai pasirenka kartais, kas jiems daugiau patinka, kas mažiau. Auklėtojos irgi yra ne burtininkės, kad galėtu užkėrėti tėvėlius ir padaryti taip, kad visiems patiktu.
Tikrai nespreskit apie žmogų nepažinodami jo. Kartais taip baisiai isivaizduojamas žmogus, susitikus su juo gali pasirodyti visai geras, mielas ir supratingas.
šaunuole, marconi, padėjai man išdėstyti mintis. labai ačiū už palaikymą.
Šiaip aš jau seniai pastebėjau, kad čia pasisakyti yra beprasmiška,
nes užsipuls ir sutryps kaip skruzdėlytę... nors visos yra "PAVYZDINGOS MAMOS", o juodina kitus liežuvius "pasiraitoję"
ir įsivaizduoja, kad jų vaikai yra patys geriausi, tik sparniukų trūksta...
o daugumai čia pasisakančių mamų, reikėtų pradėti vertinti žmones nuo savęs. pažiūrėkite, kokios jūs PIKTOS, NEPAKANČIOS kitiems ir reikalaujate iš kitų IDEALUMO, nors pačios tikrai turite TRŪKUMŲ.
P.S. o Nijolė ir užkliūna todėl, kad apie ją susidaro mamos nuomonę, dar jos nepažinodamos... O kai "susipažįsta", tada ir ieško prie ko prisikabinti ir pratęsti šį apkalbų skyrelį.
Tarp kitko, mano mergaičiukė lanko pas ją jau III-ius metus ir nieko, gyva, linksma, aktyvi...
Na, dabar tai jau tikrai GERO SAVAITGALIO.
Nusišypsokit ir pasidžiaukit tuo ką turite gero, gražaus
. o pyktį palikite kur nors už šio "skyrelio durų"...
Šiaip aš jau seniai pastebėjau, kad čia pasisakyti yra beprasmiška,

o daugumai čia pasisakančių mamų, reikėtų pradėti vertinti žmones nuo savęs. pažiūrėkite, kokios jūs PIKTOS, NEPAKANČIOS kitiems ir reikalaujate iš kitų IDEALUMO, nors pačios tikrai turite TRŪKUMŲ.
P.S. o Nijolė ir užkliūna todėl, kad apie ją susidaro mamos nuomonę, dar jos nepažinodamos... O kai "susipažįsta", tada ir ieško prie ko prisikabinti ir pratęsti šį apkalbų skyrelį.
Tarp kitko, mano mergaičiukė lanko pas ją jau III-ius metus ir nieko, gyva, linksma, aktyvi...
Na, dabar tai jau tikrai GERO SAVAITGALIO.

Nusišypsokit ir pasidžiaukit tuo ką turite gero, gražaus

o linksniuojama nijole manau todel kad ji nesistengia tevam itikt apie vaika sako viska taip kaip yra, pvz man tai patinka galiu zinoti realia situacija ka mano vaikas blogai padare, ko nemoka ar seip kada issidirbinet pradeda, del per dazno siusiojimo mes irgi kalbejomes, bet aukletoja tai pasake ne todel kad tingetu, nes seip 3 metu vaikai pas mus grupej jau patys nueina pasisioti i toleta, bet maniskei buvo uzplauke kaip tik miegot taip ji i tulika kelis kartus ir kitus vaikus isblasko, ir pati is lovos lipa kelis kartus sala, nors ji seip ten tik vaiksto nes ir namie vienu momentu panasiai buvo, tai as supratau ne kaip aukletojos tingejima, o kaip normalia pastaba apie mano vaika, kuria turetu tevai spresti, tai kalbejausi su savo vaiku ir sprendem problema:) ir tokiu dalyku buna o kadangi as pazistu savo vaika, zinau kaip ji namie elgiasi, tai aukletjos pastabos mums tik padeda issiaiskinti:)
Na nežynau dėl to pasidalijimo juk kitos auklėtojos kaškaip sugeba pasidalinti ir buti visiems demesynga taip pat nubaudžia ir subara
o jaigu jau nesugeba kontroliuoti savo nervus kai vaikai ka nors iškrečia bet juk jie vaikai
tai jai tykrai ne vieta darželiję
nebūčiau su šia persona susidūrus tada nieko ir nesakyčiau bet kai teko su ja susitykinėt beveik kas ryta ir matyt jos surūgusį veidą tai niekas manęs neperkalbės kad ji šauni ar labai jau gera auklėtoja

nebūčiau su šia persona susidūrus tada nieko ir nesakyčiau bet kai teko su ja susitykinėt beveik kas ryta ir matyt jos surūgusį veidą tai niekas manęs neperkalbės kad ji šauni ar labai jau gera auklėtoja