Sveikos mamytes,
noreciau savo maziu vesti i lopseli, bet Fabijoniskese be sansu, nes tokiu mazuliuku -1.5 metuku grupiu nera ir neaisku ar 2metu priims.Tai vat, gal pasakytumet pries kiek laiko jus saviskius i Ziedo darzeli uzraset, ar yra sansu patekti i ji is kito rajono ir is anksto neuzsirasius, o gal geriau vykti tiesiai i darzeli ir bandyti tartis su vedeja?
Buciau dekinga, jei pakomentuotumet.
QUOTE(Nikkolia @ 2008 10 30, 20:25)
Sveikos mamytes,
noreciau savo maziu vesti i lopseli, bet Fabijoniskese be sansu, nes tokiu mazuliuku -1.5 metuku grupiu nera ir neaisku ar 2metu priims.Tai vat, gal pasakytumet pries kiek laiko jus saviskius i Ziedo darzeli uzraset, ar yra sansu patekti i ji is kito rajono ir is anksto neuzsirasius, o gal geriau vykti tiesiai i darzeli ir bandyti tartis su vedeja?
Na manau visuose darželiuose šeis laikais su vietomis striuka

bet aišku galima ir nubėgti pas vedėja pakalbėt o gal gi atsirastu kokia netyčia vieta

QUOTE(almara @ 2008 10 18, 10:06)
Na nežynau dėl to pasidalijimo juk kitos auklėtojos kaškaip sugeba pasidalinti ir buti visiems demesynga taip pat nubaudžia ir subara
o jaigu jau nesugeba kontroliuoti savo nervus kai vaikai ka nors iškrečia bet juk jie vaikai
tai jai tykrai ne vieta darželiję
nebūčiau su šia persona susidūrus tada nieko ir nesakyčiau bet kai teko su ja susitykinėt beveik kas ryta ir matyt jos surūgusį veidą tai niekas manęs neperkalbės kad ji šauni ar labai jau gera auklėtoja

nebūčiau su šia persona susidūrus tada nieko ir nesakyčiau bet kai teko su ja susitykinėt beveik kas ryta ir matyt jos surūgusį veidą tai niekas manęs neperkalbės kad ji šauni ar labai jau gera auklėtoja

taisyklemis

O del aukletojos "veido",o kodel manote ,kad aukletoja "privalo" sypsotis pamaciusi jus

Pati vedziau savo vaikus i darzeli,bet visada pati pasidomedavau,kaip sekasi,ir jei aukletoja duodavo pastabas ar patarimus ,stengdavausi i juos atsizvelgti,o ne galvojau,kad ji priesas man ir mano vaikams

QUOTE(Margo& @ 2008 10 30, 23:13)

taisyklemis

O del aukletojos "veido",o kodel manote ,kad aukletoja "privalo" sypsotis pamaciusi jus

Pati vedziau savo vaikus i darzeli,bet visada pati pasidomedavau,kaip sekasi,ir jei aukletoja duodavo pastabas ar patarimus ,stengdavausi i juos atsizvelgti,o ne galvojau,kad ji priesas man ir mano vaikams

Abejoju, ar visos pageidauja tos dirbtinos auklėtojos šypsenos, bet elementaraus mandagumo, kai atėjęs į grupę pasisveikini - manau, turi teisę sulaukti

QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 31, 15:53)

Abejoju, ar visos pageidauja tos dirbtinos auklėtojos šypsenos, bet elementaraus mandagumo, kai atėjęs į grupę pasisveikini - manau, turi teisę sulaukti

O kai mamytes ,ar teveliai ateje i grupe, su aukletoja net nesugeba pasisveikinti,ir atsisveikinti,ir visas savo negeras,neigiamas emocijas palieka grupeje, tai ka tada sakyti,daryti aukletojai,irgi rasineti ,kad pvz.Antano mama,nesisypso,nemandagi...Tai taip galima prieiti prie absurdisku dalyku!

QUOTE(Margo& @ 2008 10 30, 23:13)

Pacitavau, kur man nuskambėjo Jūsų sarkazmas

QUOTE(Margo& @ 2008 10 31, 19:56)

Kai atsakinėju mamoms apie mokesčius, joms suteikiu reikalingą informaciją. Bet nei iš vienos nesišaipau, jei jos nežino kaip skaičiuojami pinigėliai

QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 31, 22:47)
Pacitavau, kur man nuskambėjo Jūsų sarkazmas
Kai atsakinėju mamoms apie mokesčius, joms suteikiu reikalingą informaciją. Bet nei iš vienos nesišaipau, jei jos nežino kaip skaičiuojami pinigėliai

O jus kur nors matote pasisaipymus ?

bet tai ar jums neatsibodo? cia tema apie darzeli zieda, o ne vaiku darzelis, kartais pries apie ka nors ir ka nors rasydami, pamastykit, o ne emocijom vadovaukites...
QUOTE(Margo& @ 2008 10 31, 00:13)

tai gal galit mane pamokyti

QUOTE(almara @ 2008 11 05, 12:35)
tai gal galit mane pamokyti
būčiau be galo dėkinga (jums irgi ne pro šalį būtų išmokt naudotis ė,š,ž t.t)

O del aukletojos elgesio,jeigu jusu vaikuciams gerai,tai ar jums labai svarbu,ar ji sypsosi,ar ne

QUOTE(Margo& @ 2008 11 05, 22:17)

O del aukletojos elgesio,jeigu jusu vaikuciams gerai,tai ar jums labai svarbu,ar ji sypsosi,ar ne

Gal kainuos kiek pigiau

Tame ir bėda kad nebuvo gerai

QUOTE(almara @ 2008 11 06, 00:00)
Gal kainuos kiek pigiau
su raidėmis jau susipažinus
ir man labai svarbi žmogaus veido išraiška