Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai "ŽIEDAS"

Sveikos mamytes,

noreciau savo maziu vesti i lopseli, bet Fabijoniskese be sansu, nes tokiu mazuliuku -1.5 metuku grupiu nera ir neaisku ar 2metu priims.Tai vat, gal pasakytumet pries kiek laiko jus saviskius i Ziedo darzeli uzraset, ar yra sansu patekti i ji is kito rajono ir is anksto neuzsirasius, o gal geriau vykti tiesiai i darzeli ir bandyti tartis su vedeja?
Buciau dekinga, jei pakomentuotumet.

Atsakyti
QUOTE(Nikkolia @ 2008 10 30, 20:25)
Sveikos mamytes,

noreciau savo maziu vesti i lopseli, bet Fabijoniskese be sansu, nes tokiu mazuliuku -1.5 metuku grupiu nera ir neaisku ar 2metu priims.Tai vat, gal pasakytumet pries kiek laiko jus saviskius i Ziedo darzeli uzraset, ar yra sansu patekti i ji is kito rajono ir is anksto neuzsirasius, o gal geriau vykti tiesiai i darzeli ir bandyti tartis su vedeja?
Buciau dekinga, jei pakomentuotumet.

Na manau visuose darželiuose šeis laikais su vietomis striuka g.gif taigi ko gero reikėjo užsirašyti tik vaikeliui gimus mirksiukas.gif
bet aišku galima ir nubėgti pas vedėja pakalbėt o gal gi atsirastu kokia netyčia vieta mirksiukas.gif o dėl rajonu manau nereik sukt galvos mes išviso esam iš rajono ir mus priemė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 18, 10:06)
Na nežynau dėl to pasidalijimo juk kitos auklėtojos kaškaip sugeba  pasidalinti ir buti visiems demesynga taip pat nubaudžia ir subara g.gif o jaigu jau nesugeba kontroliuoti savo nervus  kai vaikai ka nors iškrečia bet juk jie vaikai  mirksiukas.gif tai jai tykrai ne vieta darželiję
nebūčiau su šia persona susidūrus tada nieko ir nesakyčiau bet kai teko su ja susitykinėt beveik kas ryta ir matyt jos surūgusį veidą  tai niekas manęs neperkalbės kad ji šauni ar labai jau gera auklėtoja

mirksiukas.gif Na pirmiausia, gerbiamoji ismokite taisyklingai rasyti ,o jei nelabai "zynote",kaip tai daryti ,tai juk "sedite" kompe,tai galetumete uzsukti ir ten,kur parasyta ,kaip teisingai rasyti,nes ispudis toks,kad nesimokete mokykloje doh.gif

mirksiukas.gif O jusu visada sugebate savo nervus kontroliuoti,prisipazinkite sau ,ar nerekiate ant savo vaiko,taip as jau numanau ka jus pasakysite- kad tai juk mano vaikas,bet aukletoja dirba su 15-20 vaiku,ir jie is skirtingu seimu, o darzelis -kolektyvas su savomis
taisyklemis mirksiukas.gif O jei manote ,kad jusu vaikas gali elgtis kaip nori,tai yra viena iseitis - aukle,va tada galesite primesti savas taisykles ax.gif
O del aukletojos "veido",o kodel manote ,kad aukletoja "privalo" sypsotis pamaciusi jus g.gif ,o gal jos tokia veido israiska mirksiukas.gif Pagal jus,tai jeigu aukletoja nesisypso,tai ji bloga,na ir logika,baisu ,matyt esate pati "idealiausia " moteris pasaulyje,nors labai tuo abejoju doh.gif

Pati vedziau savo vaikus i darzeli,bet visada pati pasidomedavau,kaip sekasi,ir jei aukletoja duodavo pastabas ar patarimus ,stengdavausi i juos atsizvelgti,o ne galvojau,kad ji priesas man ir mano vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2008 10 30, 23:13)
mirksiukas.gif Na pirmiausia, gerbiamoji ismokite taisyklingai rasyti ,o jei nelabai  "zynote",kaip tai daryti ,tai juk "sedite" kompe,tai galetumete uzsukti ir ten,kur parasyta ,kaip teisingai rasyti,nes ispudis toks,kad nesimokete mokykloje doh.gif

mirksiukas.gif O  jusu  visada sugebate savo nervus kontroliuoti,prisipazinkite sau ,ar nerekiate ant savo vaiko,taip as jau numanau ka jus pasakysite- kad tai juk mano vaikas,bet aukletoja dirba su 15-20 vaiku,ir jie  is skirtingu seimu, o darzelis -kolektyvas su savomis
  taisyklemis mirksiukas.gif O jei manote ,kad jusu vaikas gali elgtis kaip nori,tai yra viena iseitis - aukle,va tada galesite primesti savas taisykles ax.gif
  O del aukletojos "veido",o kodel manote ,kad aukletoja "privalo" sypsotis pamaciusi jus g.gif ,o gal jos tokia veido israiska mirksiukas.gif Pagal jus,tai jeigu aukletoja nesisypso,tai ji bloga,na ir logika,baisu ,matyt esate  pati "idealiausia " moteris pasaulyje,nors labai tuo abejoju doh.gif

Pati vedziau savo vaikus i darzeli,bet visada pati pasidomedavau,kaip sekasi,ir jei aukletoja  duodavo pastabas ar patarimus ,stengdavausi i juos atsizvelgti,o ne galvojau,kad ji priesas man ir mano vaikams mirksiukas.gif

blink.gif Oho, kokia Jūs protinga, išsilavinusi, teigiama ir logiškai mąstatnti asmenybė.

Abejoju, ar visos pageidauja tos dirbtinos auklėtojos šypsenos, bet elementaraus mandagumo, kai atėjęs į grupę pasisveikini - manau, turi teisę sulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 31, 15:53)
blink.gif Oho, kokia Jūs protinga, išsilavinusi, teigiama ir logiškai mąstatnti  asmenybė.

Abejoju, ar visos pageidauja tos dirbtinos auklėtojos šypsenos, bet elementaraus mandagumo, kai atėjęs į grupę pasisveikini - manau, turi teisę sulaukti  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Na ,aciu uz komplimentus,bet sarkazmas cia ne vietoje mirksiukas.gif O jus kai atsakinejate i mamyciu pateiktus klausimus apie mokescius,tai kaip tai suprasti,kad jus super protinga,ar jus ten dirbate kaip neetatine rasinetoja g.gif Tai neziurekite tik is savo varpines blush2.gif
O kai mamytes ,ar teveliai ateje i grupe, su aukletoja net nesugeba pasisveikinti,ir atsisveikinti,ir visas savo negeras,neigiamas emocijas palieka grupeje, tai ka tada sakyti,daryti aukletojai,irgi rasineti ,kad pvz.Antano mama,nesisypso,nemandagi...Tai taip galima prieiti prie absurdisku dalyku! doh.gif ( pati nesu nei aukletoja,nei dirbanti sioje srityje,jeigu siuo klausimu kiltu kazkokiu neaiskumu,vedziau vaikus ne vienerius metus ,ir prisiziurejau i visokio "plauko" mamytes,tevelius! ax.gif )Bent save reiketu gerbti,jei nesugebame gerbti kitu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2008 10 30, 23:13)
mirksiukas.gif Na pirmiausia, gerbiamoji ismokite taisyklingai rasyti ,o jei nelabai  "zynote",kaip tai daryti ,tai juk "sedite" kompe,tai galetumete uzsukti ir ten,kur parasyta ,kaip teisingai rasyti,nes ispudis toks,kad nesimokete mokykloje doh.gif

Pacitavau, kur man nuskambėjo Jūsų sarkazmas mirksiukas.gif

QUOTE(Margo& @ 2008 10 31, 19:56)
mirksiukas.gif Na ,aciu uz komplimentus,bet sarkazmas cia ne vietoje mirksiukas.gif O jus kai atsakinejate i mamyciu pateiktus klausimus apie mokescius,tai  kaip tai suprasti,kad jus super protinga,ar jus ten dirbate kaip neetatine rasinetoja g.gif Tai neziurekite tik is savo varpines blush2.gif

Kai atsakinėju mamoms apie mokesčius, joms suteikiu reikalingą informaciją. Bet nei iš vienos nesišaipau, jei jos nežino kaip skaičiuojami pinigėliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 31, 22:47)
Pacitavau, kur man nuskambėjo Jūsų sarkazmas  mirksiukas.gif
Kai atsakinėju mamoms apie mokesčius, joms suteikiu reikalingą informaciją. Bet nei iš vienos nesišaipau, jei jos nežino kaip skaičiuojami pinigėliai  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Na jeigu jums sarkazmas,kad reiketu su lietuviu kalba daugiau padraugauti,tai jau tikriausiai as kazko nesuprantu,geriau jau tobulintu savo rastinguma,o paskui rasinetu,nes man kaip lietuvei baisu skaityti kaip darkoma lietuviu kalba blush2.gif Idomu,ar kitatautems nereikia zinoti elementariu kalbos taisykliu ? blush2.gif

O jus kur nors matote pasisaipymus ?g.gif "Kiekvienas masto ,pagal savo sugedimo laipsni" doh.gif
Atsakyti
bet tai ar jums neatsibodo? cia tema apie darzeli zieda, o ne vaiku darzelis, kartais pries apie ka nors ir ka nors rasydami, pamastykit, o ne emocijom vadovaukites...
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2008 10 31, 00:13)

tai gal galit mane pamokyti blush2.gif būčiau be galo dėkinga (jums irgi ne pro šalį būtų išmokt naudotis ė,š,ž t.t)
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 11 05, 12:35)
tai gal galit mane pamokyti  blush2.gif būčiau be galo dėkinga (jums irgi ne pro šalį būtų išmokt naudotis ė,š,ž t.t)

mirksiukas.gif Brangiai kainuos pradziamokslei! bis.gif O del raideliu,pasiteisinsiu,rasau kai kuriuos darbus anglu kalba,tai matyt iprotis nepasijungti lietuviu klb. blush2.gif
O del aukletojos elgesio,jeigu jusu vaikuciams gerai,tai ar jums labai svarbu,ar ji sypsosi,ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2008 11 05, 22:17)
mirksiukas.gif Brangiai kainuos pradziamokslei! bis.gif O del raideliu,pasiteisinsiu,rasau kai kuriuos darbus anglu kalba,tai matyt iprotis nepasijungti lietuviu klb. blush2.gif
  O del aukletojos elgesio,jeigu jusu vaikuciams gerai,tai ar jums labai svarbu,ar ji sypsosi,ar ne g.gif

Gal kainuos kiek pigiau ax.gif su raidėmis jau susipažinus mirksiukas.gif
Tame ir bėda kad nebuvo gerai verysad.gif ir man labai svarbi žmogaus veido išraiška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 05 lapkričio 2008 - 23:01
QUOTE(almara @ 2008 11 06, 00:00)
Gal kainuos kiek pigiau  ax.gif  su raidėmis jau susipažinus  mirksiukas.gif
Tame ir bėda kad nebuvo gerai verysad.gif ir man labai svarbi žmogaus veido išraiška

clap_1.gif !!! mirksiukas.gif Na,jei vaikeliui nebuvo( tik kodel butuoju laiku?) gerai , tai pereikite i kita grupe! mirksiukas.gif
Atsakyti