QUOTE(perliukas2 @ 2008 12 15, 15:36)
Upoksni, matau nusimanai siuose reikaluose, kokiam trumpiausiam laikotarpiui galima issibraukti is darzelio
Viskas priklauso nuo darželio vedėjos geranoriškumo

Labukas visoms ir visiems.
Aš paprasčiausiai noriu pasidžiaugti
Pirmadienį mano mergaičiukė šventė savo 4-ąjį TORTADIENĮ darželyje.
Man labai patiko pasveikinimas
, pagerbimas "mažosios asmenybės"
Auklėtoja surišo grupės draugų piešinukus į labai gražią, labai spalvotą knygutę (greičiausiai panašiai būna ir kitose grupėse), ir dar padarė gėlytes iš kartoninio popieriaus (kad būtų stipresnės), vaikučiai jas nuspalvino ir kiekvienas savo gėlytę padovanojo jubiliatei
.Parsinešėm tas gražias, ryškias gėlytes namo. Jų tiek daug! Atrodo taip paprasta, bet tikrai labai miela
.
Buvau palikusi fotiką, kad įamžintų šią šventę darželyje, tai net širdį suspaudė, kaip viskas buvo gražu...
Ir stalas padengtas šventiškai, ir pakilnojo ant kėdutės...
Bet tikriausiai didžiausią įspūdį paliko ir labiausiai "sujaudino" tos gėlytės
Tikrai didelis AČIŪ auklėtojai Nijolei už gražią šventę.
Aš paprasčiausiai noriu pasidžiaugti

Pirmadienį mano mergaičiukė šventė savo 4-ąjį TORTADIENĮ darželyje.
Man labai patiko pasveikinimas

Auklėtoja surišo grupės draugų piešinukus į labai gražią, labai spalvotą knygutę (greičiausiai panašiai būna ir kitose grupėse), ir dar padarė gėlytes iš kartoninio popieriaus (kad būtų stipresnės), vaikučiai jas nuspalvino ir kiekvienas savo gėlytę padovanojo jubiliatei

Buvau palikusi fotiką, kad įamžintų šią šventę darželyje, tai net širdį suspaudė, kaip viskas buvo gražu...
Ir stalas padengtas šventiškai, ir pakilnojo ant kėdutės...

Bet tikriausiai didžiausią įspūdį paliko ir labiausiai "sujaudino" tos gėlytės

Tikrai didelis AČIŪ auklėtojai Nijolei už gražią šventę.

Sveikos mamytes, norejau suzinoti po kiek vaikuciu pratinama prie grupes.Mes esame uzsirase i lopseli, nuo rugsejo turetu musu mazoji pradeti lankyti. Kaip suprantu neateina visi 15 vaikuciu nuo pirmos dienos.
Ir ar nebuna darzelyje kaip tokios atviros dienos, kai gali suzinoti, ka reikia vaikui tureti, gali paziureti kaip kitose grupese vyksta darbas ir pan. Ar tik rugsejo pirma atejus viska galima suzinoti?
Dar butu visai miela
pabendrauti su tom maytem kurios irgi nuo rugsejo ves savo mazylius i lopseli.

Ir ar nebuna darzelyje kaip tokios atviros dienos, kai gali suzinoti, ka reikia vaikui tureti, gali paziureti kaip kitose grupese vyksta darbas ir pan. Ar tik rugsejo pirma atejus viska galima suzinoti?

Dar butu visai miela

QUOTE(Rasastu @ 2009 03 27, 12:35)
Sveikos mamytes, norejau suzinoti po kiek vaikuciu pratinama prie grupes.Mes esame uzsirase i lopseli, nuo rugsejo turetu musu mazoji pradeti lankyti. Kaip suprantu neateina visi 15 vaikuciu nuo pirmos dienos.
Dar butu visai miela

Dar butu visai miela

Atvirų dienų nebūna

Aš irgi Jums, Rasastu, galiu pasakyti tik iš savo patirties: mums buvo liepta ateiti rugsėjo 15 d. Kaip supratau, nauji vaikučiai po 3-4 kviečiami palaipsniui įsijungti į grupę. Nuo rugsėjo 1 d. pradėjo lankyti tie vaikučiai, kurie jau ėjo ne pirmus metus.
QUOTE(Rasastu @ 2009 03 27, 12:35)
Dar butu visai miela

Dar butu visai miela

Sveika, Mano sūnelis irgi eis į Žiedą nuo rugsėjo

Sveikutes
Noreciau jusu paklausti, kokia situacija su priemimu i si darzeli? Na mes gyvename Pasilaiciuose, bet sitam darzeliui nepriklausom
Esam i ji uzsirase kai mazylei buvo 1 menuo. Dabar rudeni noreciau jau vesti i darziuka, tik nezinau kokia tikimybe, kad priims? Jai bus 1.7 m., maciau kad jau tokie vaikiukai eina i darzeli.

Noreciau jusu paklausti, kokia situacija su priemimu i si darzeli? Na mes gyvename Pasilaiciuose, bet sitam darzeliui nepriklausom

rujo, jeigu darželio direktorė priėmė Jūsų prašymą, tai jau yra tikimybė, kad priims ir vaiką, nors ir rašote, kad nepriklausote pagal teritoriją.

QUOTE(a Lua @ 2009 03 30, 13:45)
rujo, jeigu darželio direktorė priėmė Jūsų prašymą, tai jau yra tikimybė, kad priims ir vaiką, nors ir rašote, kad nepriklausote pagal teritoriją. 

Aciu, tikiuosi. Bet mus uzrase tik kitam rudeniui, jau mergytei butu 2,7 m. O as noreciau jau nuo sio rudens leisti, kad apsiprastu, po truputi, nes vasari jai bus jau 2 m. ir reiks i darba grizti, o palikti kam tikrai neturiu.

Jeigu Jūs prašyme nurodėt, kad priimtų nuo 2010 m. rugsėjo 1 d., tai Jūsų negali priimti nuo 2009 m. rugsėjo 1 d.
Reikia perrašyti prašymą.

merginos, gal žinote kiek yra mišraus amžiaus grupių? girdėjau kalbų, kad žada naikinti ir nuo rudens tokių išvis nebebus...ar tai tiesa?
ačiū, jei kas pasidalinsit žiniomis
ačiū, jei kas pasidalinsit žiniomis