Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 05, 19:22)
Na žinai, koks čia teismas gali būt, labai graži kepurytė... super  thumbup.gif
pasirodysiu ir aš - pirma mano gyvenime numegzta kepurytė - manau, kad nepaskutinė  biggrin.gif , (mezgiau savo mažąjam kleckiukui, gavosi gana miniatiūrinė  wub.gif )

Labas rytas
o gal galima butu smulkaiu papasakoti ...kaip megzta ..ash banddychiau ..sutinku kad jau buvo aishkinta ne karta ...bet vis kazkaip nei kertu ...nelabai ash kokia mezgeja ..gal ish kazkelinto karto ir suprasiu ..achiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 06, 09:33)
Radau Osinkoj  graziai iliustruota kepures mezgimo procesa, gal kam pravers :

Aprasymas rusu kalba yra cia : http://club.osinka.r...507?&start=2610

Labai ačiū, kaip tik tokią ruošiosi megzti, pravers 4u.gif
QUOTE(Kukli @ 2008 10 06, 12:13)
Labas rytas
o gal galima butu smulkaiu papasakoti ...kaip megzta ..ash banddychiau ..sutinku kad jau buvo aishkinta ne karta ...bet vis kazkaip nei kertu ...nelabai ash kokia mezgeja ..gal ish kazkelinto karto ir suprasiu ..achiu blush2.gif

pirmiausia pasimatavau aplink veiduką, kiek cm. tada pasiskaičiavau, kiek akių mano mezginio atitinka 1 cm ir tada paskaičiavau kiek reiks uždėt akių, aš dėjau 88, nes mano kleckui tik 5 sav . tongue.gif tada kokius 3 cm pamezgiau 1*1 (gera bloga 0 o ir visa kepurę taip mezgiaunumezgus aplik ta kraštelį, tiesa- mezgiau apvaliai, ant 5 virbalų, 3 eiles pamezgiau vien gerosiom akim ir dabar jau reikia nuimti akis, tiksliau palikti nemezgant toj vietoj kur bus po barzda smile.gif aš palikau 18 a. kurias suvėriau ant kito virbalo, jų megzti nereikia; dabar jau mezgu lygiuoju mezgimu, ant 2 virbalų. kai numezgiau reikiamą gylį kepurės, darau kaip kojinės kulną, visas akis padalinu i tris dalis , jei lygiai nesidalina, likusias akis, pas mane gavosi tokia tik 1, perkėliau į vidurinią dalį. * bus tęsinys, bėgu, nes mažiukas pabudo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 06, 10:42)
Lauma - taikomes prie sezono hihihi.gif is tikro rasydama temos pavadinima nugrybavau  blush2.gif  reikejo nepabrezinet to nerimo...  doh.gif  bet kai suvokiau - buvo post factum...  unsure.gif
Laumos kepuryte:
Labai grazi gavosi  thumbup.gif

matai, yra gi dar viena kepurėta tema tai aš ir suabejojau blush2.gif
ačiū už foto išryškinima biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 10 06, 15:30)
matai, yra gi dar viena kepurėta tema tai aš ir suabejojau blush2.gif
ačiū už foto išryškinima biggrin.gif  4u.gif

LAUMA, o nepapasakosi kaip savo firmine dviguba su snapeliu didesniam vyriukui mezgi, papsakok smulkiai labai prasau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 06 spalio 2008 - 14:24
o jau graziu darbeliu po savaitgalio uzderejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 06 spalio 2008 - 14:39
QUOTE(garbanota avyte @ 2008 10 06, 15:23)
LAUMA, o nepapasakosi kaip savo firmine dviguba su snapeliu didesniam vyriukui mezgi, papsakok smulkiai labai prasau blush2.gif  4u.gif

pyk-nepyk, bet laiko neturiu, pasiknisk pati po ankstesnę kepurių tema - tikrai rasi http://www.supermama...?...213559&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 06 spalio 2008 - 15:19
QUOTE(lauma @ 2008 10 06, 17:18)
pyk-nepyk, bet laiko neturiu, pasiknisk pati po ankstesnę kepurių tema - tikrai rasi http://www.supermama...?...213559&st=0

supratau, aciu unsure.gif
Atsakyti
Rodomės ir mes,schemą nukopijavau nuo kažkurios mamytės,tik kad manoji plėšia kepures nuo galvos,tai prinėriau šniūrelius user posted image
Atsakyti
Alacka - labai grazus rastelis wub.gif thumbup.gif Prasom pasidalint bigsmile.gif
Atsakyti
naudojau šį raštą user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
štai kas gavosi pas mane ax.gif
user posted image
Atsakyti