Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(Alacka33 @ 2008 10 07, 08:46)
Rodomės ir mes,schemą nukopijavau nuo kažkurios mamytės,tik kad manoji plėšia kepures nuo galvos,tai prinėriau šniūrelius user posted image

Labai graži kepačka, gal gali papasakot kaip užbaigei kepurę, o gal foto pakaušio būtųb galima?
blush2.gif
QUOTE(almara @ 2008 10 07, 12:10)
Sveikutės 4u.gif
štai kas gavosi pas mane  ax.gif 
user posted image

Čia mezgei pagal aprašymą , kurį kažkuri mamytė išvertė ane? labai super gavosi,,, ripsu paprastu jei gerai įžiūriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 07, 15:14)
Čia mezgei pagal aprašymą , kurį kažkuri mamytė išvertė ane? labai super gavosi,,, ripsu paprastu jei gerai įžiūriu  wub.gif

Pradžia pagal aprašymą o toliau niekaip neikandau rašto blush2.gif tai ir mezgiau toliau ripsu o užbaigiau kaip šovė i galva ax.gif tik norėjau padaryt bumbulus ant kiekvieno ragiuko bet kaskaip pirmas gavosi didelis tai patingejau daryti kita mažesni tai ir pritvirtinau ji per vyduri biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Gal kas zino kaip reikia megzti kepure alma. Kiek ieskojau neradau niekur aprasymo. Labai reikia, kas galetu pagelbeti?
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 07, 15:14)
Labai graži kepačka, gal gali papasakot kaip užbaigei kepurę, o gal foto pakaušio būtųb galima?
blush2.gif

Ačiū merginos už pagyras,o užbaiginėjau tai taip:kai jau mačiau kad aukščio gana kiekviename tarpelyje kur blogos akys sumezginėjau po dvi,o po to ir iš rašto jau žiūrėjau kiek kas ir kaip.Gal suprantamai paaiškinau,jei kas dar neaišku,klauskit.
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 07, 15:56)
Pradžia pagal aprašymą o toliau niekaip neikandau rašto blush2.gif  tai ir mezgiau toliau ripsu o užbaigiau kaip šovė i galva  ax.gif tik norėjau padaryt bumbulus ant kiekvieno ragiuko bet kaskaip pirmas gavosi didelis tai patingejau daryti kita mažesni tai ir pritvirtinau ji per vyduri  biggrin.gif

labai gerai gavosi

QUOTE(jurgita112 @ 2008 10 07, 16:41)
ax.gif Gal kas zino  kaip reikia megzti kepure alma. Kiek ieskojau neradau niekur aprasymo. Labai reikia, kas galetu pagelbeti?

nesupyk, bet dar praeitam lape rašiau visą eigą, dar kažkur šioj temoj yra aprašymas ...
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 06, 11:52)
Labai ačiū, kaip tik tokią ruošiosi megzti, pravers  4u.gif

pirmiausia pasimatavau aplink veiduką, kiek cm. tada pasiskaičiavau, kiek akių mano mezginio atitinka 1 cm ir tada paskaičiavau kiek reiks uždėt akių, aš dėjau 88, nes mano kleckui tik 5 sav .  tongue.gif tada kokius 3 cm pamezgiau 1*1 (gera bloga 0 o ir visa kepurę taip mezgiaunumezgus aplik ta kraštelį, tiesa- mezgiau apvaliai, ant 5 virbalų, 3 eiles pamezgiau vien gerosiom akim ir dabar jau reikia nuimti akis, tiksliau palikti nemezgant toj vietoj kur bus po barzda smile.gif aš palikau 18 a. kurias suvėriau ant kito virbalo, jų megzti nereikia; dabar jau mezgu lygiuoju mezgimu, ant 2 virbalų. kai numezgiau reikiamą gylį kepurės, darau kaip kojinės kulną, visas akis padalinu i tris dalis , jei lygiai nesidalina, likusias akis, pas mane gavosi tokia tik 1, perkėliau į vidurinią dalį. * bus tęsinys, bėgu, nes mažiukas pabudo  wub.gif

viskas labai aishkiai lauksiu tesinio thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Rodau ir as savo ziemiunuke ax.gif nerta is pusvilnes, tirkai stora thumbup.gif nera jokiu skyluciu, nereik ne pamusaliuko thumbup.gif toks rastas, kaip dvigubas thumbup.gif

ant modelio ax.gif
user posted image

o cia rastas is arciau wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bonda, graži kepurytė wub.gif Tik ar ne per mažai ant ausyčių užeina? g.gif Man kažkaip atrodo, kad raištukai labai įtempti blush2.gif sorry, čia tik mano nuomonė
Atsakyti
Oj - Bonda - super wub.gif gal turi schemute to rastelio? ax.gif labai jis man fainas, tik niekur nerandu schemos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 10 14, 13:42)
Rodau ir as savo ziemiunuke ax.gif  nerta is pusvilnes, tirkai stora thumbup.gif  nera jokiu skyluciu, nereik ne pamusaliuko thumbup.gif  toks rastas, kaip dvigubas thumbup.gif

ant modelio ax.gif
user posted image

o cia rastas is arciau wub.gif
user posted image
user posted image

labai faina kepuryte thumbup.gif
gal gali imesti rasciuko scemute, niekaip nedasyla kaip toki rasta ismegzti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 10 14, 13:48)
Bonda, graži kepurytė wub.gif Tik ar ne per mažai ant ausyčių užeina? g.gif Man kažkaip atrodo, kad raištukai labai įtempti blush2.gif sorry, čia tik mano nuomonė

na, cia tik vidurinej surista normaliai -visur kitur jau issidrauike, ne spana nesutiko pozuot, lakste, sokinejo ir daves doh.gif lotuliukas.gif siaip kiepa ir as uzsitempiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dar as neiznau ar cia galutinis var biggrin.gif dar gal atsiras elementu kai kuriu ax.gif
aciu ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 10 14, 13:50)
Oj - Bonda - super  wub.gif  gal turi schemute to rastelio?  ax.gif  labai jis man fainas, tik niekur nerandu schemos...  unsure.gif

dekui wub.gif

QUOTE((Ericka) @ 2008 10 14, 13:54)
labai faina kepuryte thumbup.gif
gal gali imesti rasciuko scemute, niekaip nedasyla kaip toki rasta ismegzti  blush2.gif

aciu wub.gif cia nerta mirksiukas.gif

tuoj ikelsiu -cia nebetelpa doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
As neriau is zurnaliuko, bet va pasiknisau pas save kompe -galiu papasakot biggrin.gif
rastas labai panasus i sita: tik pas mane 2 iskile ir 4 idube lotuliukas.gif o cia po 4 mirksiukas.gif
user posted image

iskilusius reik nert kabliu -kaip as vadinu tongue.gif - taip:
user posted image

idubusius isvirkstiniu kabliu -taip:
user posted image

tikiuos -pagelbejau ax.gif
cia ir is plonu siulu turetu but thumbup.gif -na rudeniui/pavasariui mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos,

Cia megzta, bet gal nieko tokio.... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti