Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

bandau kartot... nors ir siaip jinai nera didele unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 rugsėjo 2008 - 15:00
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 12:18)
Lauma as irgi panasia pernai mezgiau...  biggrin.gif  va pagal sita pavyzdi:

Yra ir tie kutai - tik sukisti po striuke  biggrin.gif  man kazkaip ne itin patogus jie...  g.gif  as tiesiog surisu juos ir viskas... ne mergina tiek duodas, kad ta kepure ant galvos nesilaiko kitaip...  biggrin.gif

graži wub.gif
aš šiam sezonui kažko su raištukais norėsiu kad po šaliku pasikištų...

QUOTE(LĖTA @ 2008 09 03, 12:44)
Sveikos visos! Na, ką, gal ruoškimės po truputį žiemai?
Lauma gal tos raudonos kepuriukės kokią shemikę ar aprašymą turi?

turiu tik demonstracines mezgimo eigos foto blush2.gif nes mezgiau iš foto
ir skirtingus dydžius didinau akių rombų viduje saskaita 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 12:54)
prasom.... blush2.gif

vuo geras lotuliukas.gif thumbup.gif - išsisaugojau aprašymą ateičiai blush2.gif

kad jau ruošiamės žiemai - įmetu dar vieną pernykštę kepurę ( žiemos nebuvo - taip ir nepanešiojom, o šįmet dar nesimatavom ar neišaugom blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 03 rugsėjo 2008 - 15:29
Nagi sudejau viska, ka turejau i ta pacia Picasa hihihi.gif

Ziemines kepurytes

Vasarines kepurytes

Skrybelaites

Kepuryciu modeliukai berniukams

Lauma- kokia lapute biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 rugsėjo 2008 - 15:46
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 16:45)

Lauma-  kokia lapute  biggrin.gif  wub.gif

prasibėgau pro tavo picasa - daug ka turiu išsisaugojusi, bet šio bei to nematyto irgi radau wub.gif
reik ir man kada visa savo mezginių turta susitvarkyti, bet dabar pirmiausia laukia namų kapitalinė tvarka dukrai daržan išėjus.... 4u.gif
Atsakyti
as bandau savo pc kazkaip issikuopt, nes diskuose vietos nebeliko... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 15:59)
bandau kartot... nors ir siaip jinai nera didele  unsure.gif

user posted image

AČIU bandysiu savo maziui nunarpliot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 14:38)
jo jo  lotuliukas.gif planuojamu darbu eile nusidriekus jau 10 metu i prieki turbut  lotuliukas.gif

ar tokia?

Aga, būten šita mirksiukas.gif

Jo man tam, kad viską pasidaryčiau ko noriu, tai reiktų kokių min trijų gyvenimų, žinoma, nedirbant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man tai paprastai išsaugo g.gif Copy-Paste biggrin.gif arba visą albumą į kompą atsiunčia, jei programą turi įsiinstaliavus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 16:45)

O jau žieminių kokių grožių yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 03 rugsėjo 2008 - 17:09
QUOTE(lauma @ 2008 09 02, 21:08)

aš darau taip , bent jau su virbaliais kai mezgu: dalinu visas akis iš 5 - 1 dalis vinai ausytei, antra dalis nugaroje tarp ausyčių, trečia dalis kitai ausyte ir likusios dvi dalys priekiui 4u.gif

Ačiū, reiks įsidėmėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 09 03, 18:10)
Man tai paprastai išsaugo  g.gif  Copy-Paste  biggrin.gif  arba visą albumą į kompą atsiunčia, jei programą turi įsiinstaliavus  ax.gif
--

Turejau ta programa, ismeciau - dabar vel grazinau biggrin.gif doh.gif man mazus paveikslelius issaugodavo su copy-paste sad.gif bandysiu dabar visais katalogais siustis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 18:29)
Turejau ta programa, ismeciau - dabar vel grazinau  biggrin.gif  doh.gif  man mazus paveikslelius issaugodavo su copy-paste sad.gif bandysiu dabar visais katalogais siustis... ax.gif

Biški apmelavau, ant nuotraukos paspaudus darau ...save picture as.... biggrin.gif
Atsakyti
Nu kiek grožių daug toj Picasoj, gaila, kad shemučių nėr, man be jų sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2008 09 02, 19:04)
Gal atsiras mamyte nerusi sia keuryte.
user posted image
Labai grazi, noreciau schemutes ax.gif O gal kas turit kokia panasia, tokios formos kepuraites schemute g.gif  rolleyes.gif

ploja.gif esu esu hihihi.gif
aš šiai kepurei tik raštuką paėmiau iš kažkurio žurnalo mirksiukas.gif bandysiu surasti, nes kažkur nukišus esu doh.gif o paskui tas ausytes tiesiog prinėriau tuo pačiu raštuku ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 04 rugsėjo 2008 - 07:54