Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 12:38)

laba,kaip reikia nerti tokia kepuryte,as kaip suprantu cia atskirai megsti tie kvadraciukai,bet kaip jie sujungti ???
Atsakyti
sveikos o gal kuri turi ar zino kur rasti kepuryte-salma ziemai berniukui nuo astuoniu men. su paprastu aprasymu, ziuriu ankstesnes temeles bet nerandu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, rodau savo didžiojo kepuriuką kur praeitą žiemą nešiojom ir niekaip nusiimti negalėjom.
user posted imageuser posted image

user posted image
O čia mažosios šiam pavasariui iš merino siūlų
user posted image
Oi, sorry, sumažinti nuotraukų nemoku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LĖTA: 05 rugsėjo 2008 - 07:55
QUOTE(armi06 @ 2008 09 04, 21:51)
sveikos o gal kuri turi ar zino kur rasti kepuryte-salma ziemai berniukui nuo astuoniu men. su paprastu aprasymu, ziuriu ankstesnes temeles bet nerandu  4u.gif

tikrai yra praeitoje temoje 4u.gif va cia:
http://www.supermama...?...&p=18735200

Juratike - as nebandziau - bet manau, kad susineri atskirai tuo kvadratelisu, o tada tais lankeliais is pyneliu sujungi juos... neatrodo, kad butu kas nors sudetingo... ax.gif

Labai panasiu principu nerta kepuryte yra ant naujo "mazylio" numerio virselio:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 11:18)
o is tokios serijos netinka?  g.gif 
user posted image

user posted image
Va toki panasu neriau pernai..
user posted image

pagal sita schema...
user posted image
user posted image
--------------------

Lauma as irgi panasia pernai mezgiau...  biggrin.gif  va pagal sita pavyzdi:

user posted image

user posted image

mano variantas gavosi toks:

user posted image

Yra ir tie kutai - tik sukisti po striuke  biggrin.gif  man kazkaip ne itin patogus jie...  g.gif  as tiesiog surisu juos ir viskas... ne mergina tiek duodas, kad ta kepure ant galvos nesilaiko kitaip...  biggrin.gif

Tinka man tokie salikai. tik kaip juos padaryt, apaprt to paskutinio, kur su schema?
Atsakyti
visi jau rudeneliui ruosiasi o as blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2008 09 06, 17:01)
Tinka man tokie salikai. tik kaip juos padaryt, apaprt to paskutinio, kur su schema?

Tai ju esme yra akiu didinime... ax.gif mezgasi ratu, kaip ir duotoje schemoje, o kiekvienoje eileje smarkiai didinamas akiu/stulpeliu skaicius - t.y. i 1 praeitos eiles stulpeli neriami 2 stulpeliai...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 12:18)
o is tokios serijos netinka?  g.gif 
user posted image

Aš ir norėčiau tokio šalikėlio scemutės blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 09 06, 22:01)
Aš ir norėčiau tokio šalikėlio scemutės  blush2.gif  blush2.gif

Sito salikelio schemos ner pas mane... unsure.gif sik tiek auksciau parasiau kokiu budu jis neriasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 07, 10:11)
Sito salikelio schemos ner pas mane...  unsure.gif  sik tiek auksciau parasiau kokiu budu jis neriasi...  ax.gif

tai kaip suprantu, nusineria didele pynė ir tada aplink ja neriasi vis didinat stulpelius? Sakyčiau paprasta ir laaabai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 09 07, 10:29)
tai kaip suprantu, nusineria didele pynė ir tada aplink ja neriasi vis didinat stulpelius? Sakyčiau paprasta ir laaabai gražu  wub.gif

butent taip 4u.gif viskas ten labai paprasta ir lengva, tik labai jau nuobodus darbas biggrin.gif kas kart vis sunkiau prieiti saliko gala doh.gif lotuliukas.gif

Va kazkas panasaus:

user posted image

user posted image

Didesnes schemas galima rasti cia, sudejau ka turejau is saliku operos biggrin.gif

O cia skaru ir saliu operete biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 rugsėjo 2008 - 10:14
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 07, 11:01)
butent taip  4u.gif  viskas ten labai paprasta ir lengva, tik labai jau nuobodus darbas  biggrin.gif  kas kart vis sunkiau prieiti saliko gala  doh.gif  lotuliukas.gif

Va kazkas panasaus:

user posted image

user posted image
Didesnes schemas galima rasti  cia, sudejau ka turejau is saliku operos  biggrin.gif

O cia skaru ir saliu operete  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti