Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

Va mergaitės, gal šita schema tiks tam šalikėliui ax.gif bent aš pagal šitą nėriau dukrytei ir susiraitė labai puikiai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 12:54)

Mezgant pagal šį aprašymą yra vienas trūkumas, ausys gaunasi per vidurį (per daug užlenda ant veido), bet nešioti galima
Atsakyti
Pepperoni O kepurytės schemutės neturi? user posted image
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 09 08, 08:35)
Pepperoni O kepurytės schemutės neturi?

nea... mezgiau is akies... nes cia Otto modeliukas... ax.gif
Atsakyti
Paperoni,labai aciu...tame ir esme,kad as moku nert tik is chemu,esu dar tik pradedancioji...esu nunerus tik 4kepurikes...O as ir nemoku sujungt,niekaip neisikert kaip...na bet pradesiu nert tada ir klasuiu jau...
Atsakyti
Aciu uz jusu pagalba visoms. Bet kol as ieskojau saliku, dukra nutare, kad kitokio nori doh.gif Tai darau ta kita. Kai bus gatava idesiu parodyt. Kepure baigta, nors ten ir paprasta viskas buvo ir nieko mandra. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit rudeninių kepuriukų nertų vašeliu? blush2.gif
Atsakyti
čia mūsų paprastas rudeninis kepuriukas ax.gif tik dar ausyčių neprinėriau rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
fishke labaaai fainas kepuriukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oj, kiek darbelio įdėta žemu stulpeliu neriant... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 12 rugsėjo 2008 - 09:38
QUOTE(fishke @ 2008 09 12, 08:30)
čia mūsų paprastas rudeninis kepuriukas  ax.gif tik dar ausyčių neprinėriau  rolleyes.gif user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 09 12, 07:41)
Gal kas turit rudeninių kepuriukų nertų vašeliu?  blush2.gif

Sveikutes smile.gif as kaip tik neseniai nuneriau kelias kepureles vaseliu ir salikeli raitytais krastais, tik sugedo mano fotoaparatas, tai kol kas negaliu parodyt.. verysad.gif gal ka sugalvosiu, o jusu visu labai grazus darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti