Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

Mergytesmkaip reik nunert ta zenkliuka kur yra ztulpelis su uzmetimu ir pyneles kilpa ?
Atsakyti
Sveikutės,čia mūsų rudeninės-žieminės kepurytės.Tik dar mąstau iš vidaus kepuriukų danert ilgas juostas,kurios atliks papildomą ausyčių šildymo ir kaipo šaliko funkcijas. user posted image tik va bėdą turėsiu reiks raudonų striukyčių lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

na grozis visu kepuriuku, pasaka bigsmile.gif saunuoles visos thumbup.gif

senai besirodziau ir as,o jau darbeliu visokiu esu pridarius visu pirma pasirodysiu su paskutiniu darbeliu,tai rudenine kepuryte dukriukui, kozeriukas nelabai pavyko kaip norejau,bet pirmas toks blynas, pasipraktikuosiu gal ir iseis geriau kita karta ax.gif
is priekio
is vieno soniuko
is kito soniuko
virsugalvis-nugara
ir nelabai patenkintas modeliukas,kad is pat ryto cia reik pozuot tongue.gif

o cia visi kiti darbeliai,kuriu jus dar nematet, aisku kaip ir visada yra ir savu ir nuziuretu ideju ax.gif
ziureti nuo sios nuorodos ir iki galo, jei nesitingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2008 09 14, 10:26)
Sveikutes mirksiukas.gif

na grozis visu kepuriuku, pasaka bigsmile.gif  saunuoles visos thumbup.gif

senai besirodziau ir as,o jau darbeliu visokiu esu pridarius visu pirma pasirodysiu su paskutiniu darbeliu,tai rudenine kepuryte dukriukui, kozeriukas nelabai pavyko kaip norejau,bet pirmas toks blynas, pasipraktikuosiu gal ir iseis geriau kita karta ax.gif

grazu, na ir darbo ideta. Gal galetum papasakot kaip gele nerei?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 09 14, 10:46)
grazu, na ir darbo ideta. Gal galetum papasakot kaip gele nerei?

aciu 4u.gif

as pirma nusineriau viduriuka,o paskui kiekviena lapeli atskirai, veliau imesiu nuotraukas is arti,kad matytusi kaip nerta, nes papasakot nemoku, dabar drauge pakeliui,tai nespesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2008 09 14, 10:26)
Sveikutes mirksiukas.gif

na grozis visu kepuriuku, pasaka bigsmile.gif  saunuoles visos thumbup.gif

is priekio
is vieno soniuko
is kito soniuko
virsugalvis-nugara
ir nelabai patenkintas modeliukas,kad is pat ryto cia reik pozuot tongue.gif

o cia visi kiti darbeliai,kuriu jus dar nematet, aisku kaip ir visada yra ir savu ir nuziuretu ideju ax.gif
ziureti nuo sios nuorodos ir iki galo, jei nesitingi ax.gif

Nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,kad taip gražiai neri tikrai nežinojau. O ta paskutinė ,tai išvis nereali, jaučiu kiek darbo įdėta doh.gif . Labai gražu.

Tai gal gali duot patarimą g.gif Kaip papuošt nertą kepurę rudeniui? Man tinka tik su atlenkimu virš kaktos,kito tipo ne.Tai nežinau ar įmanoma tokią nunert.
Dabar vieną nusinėriau,tai dukrai atidaviau,nes man kaip maudimosi kepurėlė atrodė hihihi.gif Dabar kitą pradėjau. Galvoju ilgesnę nert,kad užlekt į viršų būtų galima.
Atsakyti
Drum, na net nezinau del papuosimu,as siaip uosvienei dabar pradejau nert,o apie papuosima net negalvojau dar, kazkaip dar neteko moteriai nert ax.gif galvoju,kad gal kokia gele desiu ,bet net pati nezinau kokia, reiks ieskotis kokiu ideju,o gal kokiai karoliukais pasiuvineti, jei ka sugalvosiu, iskart tau parasysiu mirksiukas.gif O del atlenkimo,tai manau,kad papuosima galima deti ir ant jo, juk nuneri, atlenki ir prisiuvi ka nori smile.gif

einu dabar fotkint geles dalimis ir idesiu cia smile.gif juk pazadejau

Atsakyti
nu va pagaliau pavyko vel prisesti prie pc, tad pabandysiu paaiskint as apie ta gele, tikiuosi gerai matysis:visu pirma nusineriau viduriuka(vienas stulpelis su uzmetimu)
po to prineriau kiekviena lapeli atskirai, antroj ir trecioj lapelio eilej pridedama po du stulpelius, paskui paskui iki astuntos eiles neriau nei didindama nei mazindama stulpeliu skaiciu,o nuo devintos pradejau po du stulpelius nuimineti, tol kol lapelio gale beliko tik du stulpeliai ir tada visas lapeli apneriau stulpeliais be uzmetimu
lapelis(ziureti nuo cia iki galerijos pabaigos)

tikiuosi bus imanoma ka nors suprasti is mano aiskinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2008 09 14, 17:34)
nu va pagaliau pavyko vel prisesti prie pc, tad pabandysiu paaiskint as apie ta gele, tikiuosi gerai matysis:visu pirma nusineriau viduriuka(vienas stulpelis su uzmetimu)
po to prineriau kiekviena lapeli atskirai, antroj ir trecioj lapelio eilej pridedama po du stulpelius, paskui paskui iki astuntos eiles neriau nei didindama nei mazindama stulpeliu skaiciu,o nuo devintos pradejau po du stulpelius nuimineti, tol kol lapelio gale beliko tik du stulpeliai ir tada visas lapeli apneriau stulpeliais be uzmetimu
lapelis(ziureti nuo cia iki galerijos pabaigos)

tikiuosi bus imanoma ka nors suprasti is mano aiskinimu ax.gif

aciu aciuks.gif bandysiu kitai kepurytei panaudot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 09 14, 18:23)
aciu aciuks.gif bandysiu kitai kepurytei panaudot. 4u.gif

ner uz ka,juk ir as vis pasiziuriu ideju is kitu nerejeliu-mezgejeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 09 12, 08:30)
čia mūsų paprastas rudeninis kepuriukas  ax.gif tik dar ausyčių neprinėriau  rolleyes.gif user posted image

thumbup.gif wub.gif wub.gif labai grazi
Atsakyti
Parodysiu ir sioje temukeje savo kurineli blush2.gif

user posted image
Atsakyti