Įkraunama...
Įkraunama...

Pogimdyvinė depresija?

QUOTE(lauziukas @ 2005 06 08, 15:27)
Atrodo ir namie nesėdžiu: apsilankau soliariume, pas kirpėją, pas manikiūristę, įsigyju naujų drabužių, susitinku su draugėm, bet man tai kažkaip visai neteikia jokio džiaugsmo...Nors ankščiau, tai būdavo atgaiva sielai po visų darbų.
Labai bijau, kad toks štilis nesugriautų šeimos. Net nežinau ko imtis ir ką daryti...
Būtų labai smagu, jei pasidalintumėte ir savo patirtimi. Gal man reikia ieškoti kokio gero psichologo pagalbos? Nors visada skeptiškai į juos žiūrėjau...

O tai kas tau aplamai teikia džiaugsmą, juk turi mažą lelių, gerą vyrą, pinigų ir dar gali sau leisti soliariumus, kirpyklas ir t.t.... kai tuo metu, kai kurios sunkiai dirbdamos to negali sau leisti. Va kai viso šito neteksi, tai suprasi, kad daba nėra reikalo varyt dievo į medį. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2005 06 08, 16:00)
O tai kas tau aplamai teikia džiaugsmą, juk turi mažą lelių, gerą vyrą, pinigų ir dar gali sau leisti soliariumus, kirpyklas ir t.t.... kai tuo metu, kai kurios sunkiai dirbdamos to negali sau leisti. Va kai viso šito neteksi, tai suprasi, kad daba nėra reikalo varyt dievo į medį. schmoll.gif

Nereikia mauti visu ant vieno kurpaliaus: kas vienai atrodo svajone, kitai kasdienybe. Ir toj kasdienybej kazko truksta. lauziukas, paprastai taip jauciasi moterys, iki vaiko gimimo buvusios labai aktyvios, joms pradeda atrodyti, akd gyvenimas papilkejo, nublanko, kad meile prigeso.. Is tikruju nuodija rutina. Va nuo jos reiketu begti - nupirk savaitgali Druskininkuose, pajuryje, kaimo sodyboj.. Pakeiskit aplinka.. Istrukit kuriam vakarui tik dviese..
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2005 06 08, 16:00)

Matai, niekas dievo į medį tikrai nevaro. O pavydas yra lietuvių nacionalis bruožas. Tu manai, kad pinigai yra didelė laimė? Aš taip nemanau...

IEVALOTA, ačiū už supratimą ir pasiūlymą. Jau tikriausiai reikės tuo naudotis...
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 06 08, 15:39)
Tu manai, kad pinigai yra didelė laimė? Aš taip nemanau...

Tikra tiesa.As tai pajutau gyvendama uzsieny.lauziuk,esu sutikus mamu,turinciu tokio amziaus leliukus ir uzkluptu depresijos.Bet gal tau ne tai... g.gif As irgi panasiai jauciuos,seima laiminga,vyras geras...bet ko trokstu,tai gerai nezinau...pagalvok,gal nori kokiu permainu-tik pati dar gerai nesuvoki...Man atrodo,kad tavo busena naturali,buna ir tokiu etapu.Bet juk ir jie praeina. mirksiukas.gif
lauziuk,paziurejau,tu gi Shaulys doh.gif Tada as tave suprantu...nes pati tokia,mums nelengva gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megana: 08 birželio 2005 - 20:28
QUOTE(lauziukas @ 2005 06 08, 18:39)
O pavydas yra lietuvių nacionalis bruožas. Tu manai, kad pinigai yra didelė laimė? Aš taip nemanau...

Labai klysti, aš visai tau nepavydžiu, o ir pinigėlių man užtenka. Aišku pinigai nėra didelė laimė, bet be jų.....tikrai laimingesnė nebūsi, o jei netiki, pabandyk pagyventi be pusės savo pinigėlių, kuriuos daba išleidi ir suprasi doh.gif Gal tau tai net padės, nes negalėsi lankytis soliariume, kirpykloj ir visur kitur...ir niekas tau nepavydės ir lietuviško bruožo "pavydas" nematysi ir negirdėsi.
Matai dažnai depresija užklumpa arba kai žmogus tų pinigėlių turi per daug, arba, kai jų nuolat trūksta schmoll.gif
Atsakyti
zinai ka as tau pasakysiu... sako, laime-ne piniguose, didziausia laime-DARYTI KITUS LAIMINGAIS. Taigi, jei su tuo sutinki-go on. atsiversk sio forumo skyreli apie tuos, kuriems reikia padeti ir vietoj savo eilinio vizito i soliariuma ciuozk pas juos.. arba paziurek sekmadieni mildazytes laida, arba savo kaime/mieste apsidairyk. gal to tik ir truksta tavo apvytusiai sirdelei mirksiukas.gif
Atsakyti
taiptaip> labai paprasta viska suvesti i pinigus.. Yra sudetingiaus gilintis i zmogaus siela.. o ja irgi skauda

amcia> ne kiekvieno pasaukimas yra labdara ir ne kiekvienas ja darydamas issipildo.. nemaukim visu ant vieno kurpalio

lauziukas> man buvo istikusi siokia tokia krize, kai vaikui buvo 8 men. Tiesiog susistaciau kasdien kokia veikla - viena diena su juo i baseina, kita diena - i muzikos pamokas; dukart per savaite vakarais - tapyba (ja inspiravo vaiko gimimas).. pasaulyje labai daug idomiu dalyku wink.gif

Atsakyti
Žmonėm kaime/mieste reikia mažiau gerti ir verkti, kad labai sunku gyventi. Visi įpratę, kad rusų laikais visiems viską duodavo valdžia, visi būdavo lygūs. O kas dabar trugdo žmonėm dirbti? Tu žinai kiek yra laisvų darbo vietų? Jei jau taip sunku, tai bent prasimaitinimui tai tikrai uždirbsi. Man pinigai irgi iš dangaus nekrito. Turėjau nemažai dirbti, kad kažką pasiekčiau. Tik reikia netingėti, mažiau skaičiuoti svetimus pinigus ir viskas bus gerai. Jei dabar neturit pinigų nueiti į soliarumą, tai lauke prieš saulutę pasikaitinkit.
Ir apskritai, manau, kad rašydama atsakymus į tokių kaip AMCIA ar TAIPTAIP pasisakymus tik veltui gaištu laiką.
Atsakyti
[quote=Agotukas,2005 06 08, 14:32]
O siaip geriausia butu nors trumpam aplinka pakeist.

Pasinaudok šiuo patarimu. Varyk i kaima ar sodyba su savo antra puse(dviese, romantiškoje aplinkoje thumbup.gif )
Sekmės cool.gif
Atsakyti
Panos neskaičiuokite kitu pinigus ir kam jus čia juos prikišat. Fui schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melinake: 09 birželio 2005 - 13:54
[quote=Melinake,2005 06 09, 13:45]
[quote=Agotukas,2005 06 08, 14:32]
O siaip geriausia butu nors trumpam aplinka pakeist.

Pasinaudok šiuo patarimu. Varyk i kaima ar sodyba su savo antra puse(dviese, romantiškoje aplinkoje thumbup.gif )
Sekmės cool.gif
[/quote]
Ačiū už patarimus, merginos. Šiandien jau žiūrinėjau savaitgalius Druskininkuose, tai jei viskas gerai, tai sakėm, kad kitą savaitgalį nuvažiuosim...
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 06 09, 14:33)
Ir apskritai, manau, kad rašydama atsakymus į tokių kaip AMCIA  ar TAIPTAIP pasisakymus tik veltui gaištu laiką.

O tu apskritai nemanai, kad aplamai sėdėdama prie kompo irgi veltui gaižti laiką
Atsakyti