QUOTE(žebenkštytė @ 2009 11 03, 12:19)
o pas mus kada ta šventė bus?
užklauskit tų dujininkų ar čia visiems ar čia reikėjo vėl kokiam mistiniam susirinkime sudalyvauti? ar gal susimokėt kokį 10 000lt?
Na mes truputį keli šimtai metrų nuo jūsų- Pupojų sodai. Susirinkimai atskiri pas mus ir pas jus.
Pupojų sodų kvartaliukas mažas, palyginus su jūsiškiu. Mes- iš sodų bendrijos Tauras.
Ir kažkelintojoje pupojų sodų gatvelėje jau vasarą mačiau dujų įvadą.
Tai dabar nuo to įvado vedamės mes ir kaimynai, gyvenantys priešais mus.
o mokam ne 10, bet šiek tiek mažiau..apie 7..
QUOTE(Erendira @ 2009 11 03, 12:44)
Sveikos, Rokantiškių mamos

, prašmėžavau čia birželį, o paskui, per "apsigyvenimo" rūpesčius, ir pražiopsojau visą socialinį gyvenimą
Įsikūrėm mes kitoj Rokantiškių g. pusėj, nei jūs, Uosių sodų g., bet gal čia ne kliūtis?
Turim mergiotę jau dičkę, tik, matau, mūsų amžiaus kompanijos nelabai rasis
Papildydama ankstesnę diskusiją apie internetą, galiu pasakyt, kad Bitė Vofafone Mobile pas mus veikia ne visame name gerai, nes už kelių šimtų metrų esantis bokštas yra Omintelio

, o būtent jo mes dar nebandėm..., bet, pasistengus, galima užgriebt ryšį.
O iš kelių mėnesių gyvenimo čia labai linksmai nuteikia sodų bobulkos (visa laimė, kad ne kaimynės

, šiaip, per susirinkimą susidūrėm su jomis) ir kioskelio kontingentas - spalvingas toks
Dar senbuvių paklaust norėčiau apie Rokantiškių g. valymą žiemą - reljefas toks ne itin lygus, kaip su leduku ant kelio?
O dėl prasilenkimo su autobusu toje "susmaugtoje" vietoje į kaniuką - nežinau, kaip man taip pasiseka, bet ryte važiuojant į darbą gan dažnai tenka su kokiu à la maz'u išprotėjusiu (greit lekiančiu) prasilenkti - nu, telpam.. gal ir su autobusu įmanoma
Tai jūs čia arčiau tvenkinio?
O kur kioskelis? Čia tas kur Rokantiškių gatveje?
Labai painus tas visas kvartalas- Uosių sodai, Pupojų sodai, Rokantiškių sodai- viskas aplink ir iš visų pusių privažiuojama..
Į tą kioskelį, kur Rokantiškių g mano vaikinukas dviračiu vasarą nulėkdavo- bet visad išleidžiu ir neramu- nes eismas intensyvus...
Rokantiškių g valo- bet tik nelabai jau anksti ryte..gali būti, kad važiuojant į darbą dar nebus nuvalyta. Manau žiemai tikrai geriau šipuotomis pasirūpinti.
Aš kas rytą apie 7,25-7,30 važiuoju ta vieta kur siauriausia, tai kolkas 3*tfu- neteko prasilenkinėti su jokiais kamazais. Bet žiemą, žinau toje vietoje būna dar siauriau.
QUOTE(laumzirgio namai @ 2009 11 03, 13:14)
Nam, tai sveiki naujakuriai, kaip suprantu pirmąjai žiemai ruošiatės

Pas mus kelių niekas nevalė tai tikrai, nežinau, mažu pas ką ir mistiškai nuvalė bet pas mus ne ne ne. Tai buvo gražaus cirko praėjusią žiemą, ypač kai buvo visur ledas, lijo ir šalo. Vaizdelis buvo gražus - aš į kalną stumiu mašiną, nes niekaip neįkopia, ant kalniuko stovi būrys vietinių bobučių ir keletas vyrų, tai skersai žiūri, aptarinėja, bet jau padėt - gink die. Tai uch kaip buvau persiutus. Praktika rodo, kad be padangų su šipais - ne verta nė nosies kišti iš namų.
O parašų trūksta dėl autobuso. Mažu kam aktualu? Gal kieno vaikai važinės į mokyklą?
Mano važinės, bet kad mums į stotelę arčiausia nueiti-tiesiai per kapines skersai...