Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

Noreciau is visos sirdies padekoti tiems, kurie nusikasa keliukus prie savo tvoru 4u.gif ir paraginti tuos, kurie to deja nedaro verysad.gif

aciu ir traktoriui, kuris nuvale pagrindini kelia ir atkarpa i kalniuka prie kapiniu 4u.gif

saugaus vairavimo visiems 4u.gif
Atsakyti
Aš tiesiog norėjau pasiteirauti, kas valo, kas samdo- tiksliau- tą traktorių- kuris valo keliuką aplink kapines ir ten tolyn Pupojų g, link tvenkinio?

Šiaip tas traktoristas- kuris paskutinį kartą nuvalė- tai aukso medalio vertas- nes ir plačiai ir su šoninėmis aikštelėmis nuvalė. Tiesiog važiuoji ir džiaugiesi. Jam first.gif thumbup.gif
O savo keliukus tai kasam kasam... bigsmile.gif ir patys ir vaikus "įdarbiname"
Atsakyti
O mes šiemet kaip ponai gyvenam. Anksčiau nusikasdavom kelią palei namus kiekvienas. Gaudavosi pusė gatvės nuvalyta, nes kitoj pusėj gatvės - vien vasariniai namukai. Sunkoka būdavo išvažiuoti, nes reikdavo apsisukinėti, o gatvytės siauros...
Šiemet jau turime naują labai gerą kaimyną, kuris su keturračiu nuvalo mūsų gatveles. Šaunuolis, nes jis mūsų gatvele net nevažinėja, bet nepatingi ir nuvalo. Labai dėkingi jam esame.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 02 17, 12:00)
Aš tiesiog norėjau pasiteirauti, kas valo, kas samdo- tiksliau- tą traktorių- kuris valo keliuką aplink kapines ir ten tolyn Pupojų g, link tvenkinio?

Šiaip tas traktoristas- kuris paskutinį kartą nuvalė- tai aukso medalio vertas- nes ir plačiai ir su šoninėmis aikštelėmis nuvalė. Tiesiog važiuoji ir džiaugiesi. Jam first.gif thumbup.gif
O savo keliukus tai kasam kasam...  bigsmile.gif  ir patys ir vaikus "įdarbiname"

tai tas traktorius kur savaitgali vale, greiciausiai yra kapiniu. matyt kazkas paprase ir susitare, kad pravalytu.
mes cia seima visi sedejom ir galvojom, kaip cia visada tureti svaru kelia ziema. bet niekaip nepavyksta sugalvoti kaip pinigus rinkti, nes daug zmoniu negyvena, kiti kad ir gyvena - nevazineja. daug visokiu niuansu.
bet sutinku su tuo dalyku, kad jei jau vazineji ar buni ar ateini i savo nameli ziemai - tai buk malonus - nusikask sniega prie savo tvoru. nes yra tokiu, kurie ne tik nenusikasa aplink sklypa, bet ir pamate, kad kazkas nukase keliuka, bet siek tiek ant vartu ju uzpyle sniego, tai visa ta sniega ant kelio atgal sumeta doh.gif net nepagalvoja matyt, kad kazkam reikia pravaziuoti ne tik kad ir su masina, bet ir su rogemis ar vezimu verysad.gif
QUOTE(k-u-k-u-l-i-s @ 2010 02 18, 17:34)
O mes šiemet kaip ponai gyvenam. Anksčiau nusikasdavom kelią palei namus kiekvienas. Gaudavosi pusė gatvės nuvalyta, nes kitoj pusėj gatvės - vien vasariniai namukai. Sunkoka būdavo išvažiuoti, nes reikdavo apsisukinėti, o gatvytės siauros...
Šiemet jau turime naują labai gerą kaimyną, kuris su keturračiu nuvalo mūsų gatveles. Šaunuolis, nes jis mūsų gatvele net nevažinėja, bet nepatingi ir nuvalo. Labai dėkingi jam esame.

oi mes ta keturratininka nusiziurejom. galvojam gal prasyti, kad ir musu gatvele kada nukastu blush2.gif sumoketume zmogui 4u.gif bet siai dienai esame nusikase - turejom talka, tai padirbejom.

man tai tokia nelabai sakyciau maloni situacija gaunais. kadangi esame paskutiniai gatveje, tai zinoma vazinejame per visa gatve. pas mus yra 2 nuo manes iki artimiausio kaimyno ir dar 3 namai, kuriuose niekas ziema nebuna ir kuriuos reikia patiems nusikasti. tai as siaip ne taip VIENA (nes vyro nebuvo ta savaite) nusikasiau tuos 2 savo namus (neskaitant ir savo tvoros bei aiskteles), dar nukasiau puse kaimynu tvoros, kurie visada gyvena, bet kadangi i mano puse nevaziuoja tai ir ta savo tvoros dali, kuri i mano puse yra ir nenusikase, negana to, dar ir sniega nusikasta nuo vartu i mano puse sustume. zodziu grazu cia gavosi doh.gif o dar viena diena pareiske, kad as turejau ateit padet nukast ir tuos 3 namus, nes vazineju bendra gatve irgi. tai taip gaunasi, kad priekinis gatveje kasasi tik savo tvora, nes maziausiai vazineja, o galinis - visa gatve, nes per visa gatve vazineja g.gif doh.gif sakyciau logiska. be tada ateikit ir mano gala padekit nukast - tada ir as ateisiu su jumis bendra plota nukast. be to, nezinau kiek ten pas juos sveiku zmoniu ir galinciu kasti, bet tikrai daugiau nei as viena su trimis mazameciais tongue.gif
zodziu niuansu ziema kai reikia galvot ne tik apie save, bet ir apie kitus - daugybe! gincams nera ribu. ir kas teisus - kas ne - taip pat sunku nustatyti.
taip kad - gyvenkime draugiskai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
turim mes sodo nameliuką Rokantiškese, visai netoli kioskelio. Buvo jis apleistas, dabar šiek tiek tobulinam ir planuojam vasarą ten praleisti, nes išėjau i dekretą, į darbą važinet nereiks, noriu, kad leliukas galetų ilgiau pabūti ramesnėje aplinkoje.

Gal gyvena kokios mamytės su mažais leliukais, ar būsimos nešukės?
Būtų smagu susipažinti ir kartu auginti leliukus 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_gaga @ 2010 03 28, 18:48)
Sveiki,
turim mes sodo nameliuką Rokantiškese, visai netoli kioskelio. Buvo jis apleistas, dabar šiek tiek tobulinam ir planuojam vasarą ten praleisti, nes išėjau i dekretą, į darbą važinet nereiks, noriu, kad leliukas galetų ilgiau pabūti ramesnėje aplinkoje.

Būtų smagu susipažinti ir kartu auginti leliukus  4u.gif
4u.gif

Sveiki! Sveiki atvyke i Rokantiskiu mamyciu kompanija smile.gif))
Manau, kad as gyveu netoli Jusu namuko. Prasom, apsireikskite kuomet atvyksite. As jau 'viena koja' mamyte smile.gif esu dekrete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirgio namai @ 2010 03 29, 09:41)

Manau, kad as gyveu netoli Jusu namuko. Prasom, apsireikskite kuomet atvyksite. As jau 'viena koja' mamyte smile.gif esu dekrete smile.gif

OOO, su tuom ir sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_gaga @ 2010 03 28, 17:48)
Sveiki,

Būtų smagu susipažinti ir kartu auginti leliukus  4u.gif
4u.gif

QUOTE(laumzirgio namai @ 2010 03 29, 09:41)

nu kaip fainiai ax.gif as pries metus vaiksciojau su pilveliu, puskavau i musu linksmuosius kalniukus doh.gif
o va uz savaites svesim pirma gimtadieni wub.gif
smagu naujai prisijungusiom 4u.gif
su pavasariu visas ir visus 4u.gif

mes kartais pravaziuojame su vezimu asfaltuotu keliuku - tai jei uzmatysit - nepasikuklinkit - prieikit - pasisveikinsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man jusu rajone buvo pavogtas rankinukas, tai jei kartais rastumet ismestus dokumentus, kaip tai daro dauguma vagiu,nelikit abejingos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giera @ 2010 03 30, 23:13)
Sveikutes, o man jusu rajone buvo pavogtas rankinukas, tai jei kartais rastumet ismestus dokumentus, kaip tai daro dauguma vagiu,nelikit abejingos  verysad.gif

Ar ne iš mašinos?? unsure.gif Prie kapinių? Išdaužus stiklą?

Man irgi vasarą pavogė rankinuką, kaimyno draugelis (buvau tokia naivuolė numečiau jį mašinoje, ir net nepasivarginau užrakinti, nes mašina stovėjo prie mūsų namo, bet ne kieme, o ant gatvelės)
Tai pats vagiukas po poros dienų paskambino ir pareiškė, kad dokus rado ir užsiprašė mokesčio. Išsipirkau už 50 lt. O tas vagiukas , kaip vėliau sužinojau ir tą savo draugą-mūsų kaimyną- apvogė. Pamatysiu aš jį, tą vagiuką- su akmeniu galvą praskelsiu, tegul tik dar pasirodo mūsų gatvelėje. bash.gif:

Taiigi- lauk skambučio..gal pats vagis dar paskambins, kad tipo "rado"...dėl išpirkos derėkis..nes man užsiprašė 100 lt, bet sakau galiu duot 50 ir būk laimingas...
Atsakyti
QUOTE(Giera @ 2010 03 30, 23:13)
Sveikutes, o man jusu rajone buvo pavogtas rankinukas, tai jei kartais rastumet ismestus dokumentus, kaip tai daro dauguma vagiu,nelikit abejingos  verysad.gif

yra yra cia visokiu ir tokiu ir anokiu gyventoju verysad.gif

butinai pranesim jei ka rasim, gal ka prie skelbimu lentos kas brukstels... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirgio namai @ 2010 03 29, 08:41)

O sveikinu, kaip smagu, musu leliai bus panašaus amziaus smile.gif
O ar senai atsikrauste jus i Rokantiškes, kaip čia gyvenasi? Ramu? Man šiek tiek neramu dėl palaidų šunų, kai su mažiu vaikščiosiu, kad neužpultu, nes matau kartais palaidų...

Aišku tų vagysčiu visur būna, bet iš ties nelabai malonu išgirst, kai tai vyksta visai šalia sad.gif
Šian toks gražus oras, norisi būti gamtoje, nepatinka man gyvent bute.. be savo kiemo, tai laukiu nesulaukiu, kada bus sąlygos sode nakvoti ir ten auginti leliu.. smile.gif, o ne manevruoti tarp masinu su vezimu doh.gif
Atsakyti