Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

mes turim kazkokia pirmininke, bet visus reikalus tvarko toks antanas... g.gif visiska mistika...
Atsakyti
Kaimynės-gal visgi galit čia imesti ar koki tel numerį ar adresiuką- kur galima pasirašyti dėl to autobuso maršruto pratęsimo. Norim pasirašyti ir kaimynus paagituoti...
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 11 08, 11:56)
Kaimynės-gal visgi galit čia imesti ar koki tel numerį ar adresiuką- kur galima pasirašyti dėl to autobuso maršruto pratęsimo. Norim pasirašyti ir kaimynus paagituoti...

kai gris MB as paklausiu pirmininko telefono jei turi. ar bent kur jis gyvena paklausiu. ax.gif
Atsakyti
8 658 77451 Usonis (pirmininkas)
Atsakyti
Dėl parašų pas mane jie su malonumu atiduočiau kam ,nors juos nes aplinkui jau visus pazistamus nureketavau dėl parašo.
Jei kas turite laiko ir daug pažistamų galite kreiptis perduosiu estafete.

Pirmininkas prie parašų neturi nieko bendro.

Gyvenu rok sod 10 gatvėje parašykite: Gintarauskas@yahoo.com
Atsakyti
Sveiki rokantiškiečiai 4u.gif Žiūriu, kad temelė mūsų visai galan nukeliavo. Kurgi visi prapuolė blink.gif

Pas mus nutiko bėda. Dingo mūsų katiniukas. Gal kartais kas užmatėt? Jis maišytas su siamo veisle: labai panašus į siamą, tik aplink nosytę balta ir kojytės baltos. Gal kartais kas kur matėt, tai būkit malonūs, praneškit (mano tel. 8 677 18887). Vaikai labai pergyvena, o ir patys su vyru liūdim - vis dėl to šeimos narys...
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 12 14, 09:58)
Sveiki rokantiškiečiai  4u.gif  Žiūriu, kad temelė mūsų visai galan nukeliavo. Kurgi visi prapuolė  blink.gif

Pas mus nutiko bėda. Dingo mūsų katiniukas. Gal kartais kas užmatėt? Jis maišytas su siamo veisle: labai panašus į siamą, tik aplink nosytę balta ir kojytės baltos. Gal kartais kas kur matėt, tai būkit malonūs, praneškit (mano tel. 8 677 18887). Vaikai labai pergyvena, o ir patys su vyru liūdim - vis dėl to šeimos narys...

maciau zinai kur? bigsmile.gif begau paziureti i fotika, nes kaip tik kazkoki toki katina fotkinom, bet matyt vyras istryne, nes neberandu. maciau pagr sodu gatveje, kur visi vaziuoja i sodus, kelis namus gilyn i sodus nuo naujai pastatyto namelio (kur po desine gautusi ivaziavus i sodus, toks svieziai nutinkuotas). bet cia buvo dar ta savaite kai vaikai i mokykla nejo - cia gaunasi grudzio pirmos dienos.
linkiu surasti. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, bandysim toj pusėj paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 12 15, 13:46)
Ačiū, bandysim toj pusėj paieškoti.

O tai kaip ja saukti pamacius?? Ji nesibaido svetimu zmoniu? Ar pamacius net nesivarginti ja prisikalbinti? Tik Jums pranesti?
Atsakyti
Na, aš ir žiopla doh.gif Galvojau, kur tas naujai nutinkuotas namas. Kažkaip pamaniau, kad pagrindinė gatvė - važiuojant link kiosko... Bet vakar važiuojant namo supratau apie kokį namą kalbėjot - tai mūsų kaimynės namas. Kai matėt ten katiniuką, tai jis tiesiog vaikščiojo prie namų. Kadangi mūsų namas šalia to naujo namo.
Katiniukas mūsų vardu Bučkis. Jis dar jaunas. Žmonių nebijo. Jis labai mielas - ateina, trinasi, murkia. Man kažkodėl atrodo, kad jį kas nors pasiėmė.
Jei kartais užmatysit - praneškit.
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 12 16, 09:23)
Na, aš ir žiopla  doh.gif  Galvojau, kur tas naujai nutinkuotas namas. Kažkaip pamaniau, kad pagrindinė gatvė - važiuojant link kiosko... Bet vakar važiuojant namo supratau apie kokį namą kalbėjot - tai mūsų kaimynės namas. Kai matėt ten katiniuką, tai jis tiesiog vaikščiojo prie namų. Kadangi mūsų namas šalia to naujo namo.
Katiniukas mūsų vardu Bučkis. Jis dar jaunas. Žmonių nebijo. Jis labai mielas - ateina, trinasi, murkia. Man kažkodėl atrodo, kad jį kas nors pasiėmė.
Jei kartais užmatysit - praneškit.

Ar katulis dar neatsirado?
Man atrodo, kad galėjom matyti jūsų katinuką (a la siaminis, baltos pėdutės ir, lyg, smakriukas baltas - vaikštinėjo mūsų kieme, be kai išėjau pašaukti, kaimynų šuo prie tvoros pripuolė ir išbaidė verysad.gif Panašus į paklydusį - biškį murziukas.
Veiksmas Uosių sodų 2-ojoje gatvėje vyko, netoli kiosko, gal jis kur aplinkui ir vaikštinėja g.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją. Reikės ten pavaikščioti ir pasižiūrėti. Šiaip jau beveik pora mėnesių visur žiūrinėju - ir Pife, ir Lesėj, ir prie rastų gyvūnų skelbimų. Bet vis tuščiai.

P.S. Aš "k-u-k-u-l-i-s" - ta pati "mymytė", tik nebeleidžia man prisijungti senu vardu.
Atsakyti