Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(Zuiqtis @ 2009 01 28, 20:17)
Enita, sveikinu  4u.gif  kokį vardelį išrinkot?

Ačiū mirksiukas.gif Gytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 01 28, 20:17)
Daivasta, kaip tavo vyras? Tuoj į mokyklą leisi?  bigsmile.gif

Maniskis gerai,tik,kad sergam dabar jau 2 savaite.O iki mokyjlos jam dar 3 metai rolleyes.gif ,nors aisku jie greit prabegs,kad net nepastebesim smile.gif
Pasakok kaip tau?kada grysi?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal kas galit papasakoti kaip vyksta procesas nuimant breketus,kiek tas ''malonumas kainuoja''..Kaip užklijuoja- daug pasisakančių,o kai nuima schmoll.gif Kažkaip neįsivaizduoju,kaip nukrapštys,taip stipriai prilipintus breketus blink.gif Kaip tai vyksta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuteklp: 30 sausio 2009 - 08:26
QUOTE(daivuteklp @ 2009 01 30, 08:25)
Sveikos merginos 4u.gif Gal kas galit papasakoti kaip vyksta  procesas nuimant breketus,kiek tas ''malonumas kainuoja''..Kaip užklijuoja- daug pasisakančių,o kai nuima  schmoll.gif Kažkaip neįsivaizduoju,kaip nukrapštys,taip stipriai prilipintus breketus blink.gif Kaip tai vyksta? g.gif

Viens du - tik bakst ir viskas lotuliukas.gif O šiaip tai juos kažkaip ten tarsi nukerpa nuo dantų per priklijavimo vietą ir paskui klijų likučius nuo dantų nušlifuoja. Procedūra nėra labai maloni, bet didelio diskomforto taip pat nepajutau - sunkiausiai gal vyksta žiedų nuėmimas, jei tokie yra uždėti. O pats nuėmimas daug nekainuoja, bet užtai kainuoja palaikomosios plokštelės darymas, taigi su viskuo iš viso man berods gavos apie 600 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 01 30, 08:49)
Viens du - tik bakst ir viskas lotuliukas.gif O šiaip tai juos kažkaip ten tarsi nukerpa nuo dantų per priklijavimo vietą ir paskui klijų likučius nuo dantų nušlifuoja. Procedūra nėra labai maloni, bet didelio diskomforto taip pat nepajutau - sunkiausiai gal vyksta žiedų nuėmimas, jei tokie yra uždėti. O pats nuėmimas daug nekainuoja, bet užtai kainuoja palaikomosios plokštelės darymas, taigi su viskuo iš viso man berods gavos apie 600 Lt.

O ar nelieka jokių įdubimų tose vietose, kur buvo klijai?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 30, 09:31)
O ar nelieka jokių įdubimų tose vietose, kur buvo klijai??  g.gif

Man neliko jokios žymės, kad buvo breketai, nei įdubimų, nei pageltimų, nei dar ko nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 30 sausio 2009 - 10:10
QUOTE(Enita @ 2009 01 28, 20:31)
Ačiū mirksiukas.gif Gytis wub.gif

sveikinimai 4u.gif

QUOTE(daivuteklp @ 2009 01 30, 08:25)
Sveikos merginos 4u.gif Gal kas galit papasakoti kaip vyksta  procesas nuimant breketus,kiek tas ''malonumas kainuoja''..Kaip užklijuoja- daug pasisakančių,o kai nuima  schmoll.gif Kažkaip neįsivaizduoju,kaip nukrapštys,taip stipriai prilipintus breketus blink.gif Kaip tai vyksta? g.gif

uztrunka nelabai ilgai, nera pats maloniausias procesas, bet man labiau nepatiko purskimas su soda, oj, tiksliau, antspaudo nuemimas plokstelei - mane pykina nuo tos koses doh.gif o plokstele padaro per ta pacia diena (bent jau as tai vakare vaziavau atsiimti, ryte nuemus breketus). o siaip neliko zymiu ant dantu, nei demeliu, nieko. net stebejosi higieniste, sake kad turbut labai priziurejau dantis, bet nei as ten priziurejau, nei ka g.gif ai, dar iklijuoja vielute is vidines puses, tai ta vielute pradzioje atrodo kaip centimetro dratas, labai liezuvis man kliuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ne i tema - vakar jau buvau matuotis vestuviniu sukneliu, pirma karta gi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 01 30, 08:49)

aha tas tai jo,nes man perklijavo viena breketa tai kai nuiminejo tai jausmas ne koks,net skaudejo siek tiek,o kadangi dar mano dantys labai jautrus tai kai slifavo tuos klijus tai labai ne kas buvo.
o kas del ziedu nuemimo, man du nueme ir beveik net nepajauciau,nes mano ortodonte juos paprasciausiai nupjauna su turbina ir labai lengvai nuima,o ne nuimineja,nes tada jo ne kas.

Piktoji feja, na ir kaip jausmas?
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 01 30, 10:38)
uztrunka nelabai ilgai, nera pats maloniausias procesas,

ne i tema - vakar jau buvau matuotis vestuviniu sukneliu, pirma karta gi  wub.gif

man iki to dar labai toli (aš apie breketų nuėmimą ax.gif )

Niu ir kaip sekėsi? Kokio tipo ieškai? Kada numatyta Didžioji diena? Sveikinimai! 4u.gif

Ir aš bišk ne į temą. Mano protinio danties uždegimas rimsta, tai turbūt jau ryt ir man užklijuos apačioj breketus. Pranešiu (jei kam įdomu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 01 30, 10:38)
sveikinimai  4u.gif

ne i tema - vakar jau buvau matuotis vestuviniu sukneliu, pirma karta gi  wub.gif

Ačiū aciuks.gif

Tai kada gi numatytoji data? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 01 30, 11:05)

Piktoji feja, na ir kaip jausmas?

nu neblogas, tik sakyciau suknios matavimasis - sunkus darbas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gitusia @ 2009 01 30, 12:39)
man iki to dar labai toli (aš apie breketų nuėmimą ax.gif )

1. Niu ir kaip sekėsi? Kokio tipo ieškai? Kada numatyta Didžioji diena? Sveikinimai! 4u.gif
2. Ir aš bišk ne į temą. Mano protinio danties uždegimas rimsta, tai turbūt jau ryt ir man užklijuos apačioj breketus. Pranešiu (jei kam įdomu ax.gif )

1. Ieskau nelabai blizgancios, ne atlasines, be petneseliu - nuogais pecias, su raukinukais apacioje sukneles, nemoku nupasakot wink.gif 2009 07 25
2. idomu idomu mirksiukas.gif
QUOTE(Enita @ 2009 01 30, 14:37)
Ačiū  aciuks.gif

Tai kada gi numatytoji data? mirksiukas.gif

2009 07 25 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 01 30, 15:03)
2009 07 25  mirksiukas.gif

O kur tuoksitės?
Atsakyti